|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola za bodoče očete...
28.9.2009 12:26:34   
Tejča05
Zdravo,

zanima me ali je kje v Ljubljani šola za očete, kjer jim ne kažejo slike od porodov ali kakršnekoli slike ki je karkoli pokazanega s porodom. To me zanima zato, ker je moj zelo občutljiv in če bo to vidu mislim da sigurno ne bo zraven, ker pri samem porodu dejansko ne vidi ničesar edino če si sam tako želi in potem pogleda.
Hvala za te odgovore.

lps
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola za bodoče očete...
28.9.2009 12:28:32   
Anonimen
če je tako občutljiv je pa boljše da ne gre na predavanja
Ampak potem pa tudi ne vem kako bo bil pri poroduuser posted image

(odgovor članu Tejča05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2009 12:30:51   
Tejča05
Ma sej pri porodu se nič ne vidi če je tam pri glavi. Ma prou mori me no če ne bo zraven. Ker 1. ko sem šla rodit si res ne bi mogla predstavlat da ga ne bi bilo zraven. Samo to je moj bivši. Ta zdaj je pa čist občutljiv in tudi ne štekam vseeno zakaj jim kažejo te slike, ker tega res ne rabijo videti. In bom rekla tudi, da ko sem jaz te slike vidila me je tudi precej bolj strah ratalo koker me je bilo.

lps

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2009 12:50:20   
Jančika_
Moj tudi težko prenaša pogled na take zadeve. Slike ga kljub temu nekak niso prizadele. In pri prvem porodu je res stal pri glavi in ne bi videl nič, če ne bi šel dol pogledat (saj mu je bilo potem žaluser posted image ). Pri drugem je pa naneslo tako, da sem rojevala tako brzinsko, da je bil mali že skoraj zunaj, ko so moža spustili v porodno sobo - ker so porodnice obrnjene z mednožjem proti vratom, je priletel direkt med moje razkrečene noge. Ga je malo zdrmalo, jauser posted image . Pri porodu je bil 6 minut (potem je bilo že konec) in v tem času se je dvakrat usedel, čisto zelen v obraz.

Hočem povedati, da ni garancije, da ne bo potem vseeno videl čisto vsega. Mogoče ne bi bilo slabo, da vseeno vidi prej slike. No ja, moj mož bo pri tretjem porodu vseeno zraven, izkušnja pri drugem porodu ga ni odvrnila od tega.

(odgovor članu Tejča05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2009 13:25:31   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jest se strinjam z njo! Če je že na slike občutljiv je bolje da ga ni zraven kot pa da bi babica tebe porajala pa še njega lovila ko bi kej tazga vidu pa skup padu. Bodo mel z njim več dela kot pa z tabo. user posted image

Je pa še ena možnost za sam akt poroda gre ven! To je naredu moj kolega ki ne prenese krvi - bil je pri popadkih in potem skoz zraven, takrat ko je porajala je pa pač vn stopu, pa je blo vse ok. user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2009 14:26:19   
Green to Grow

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jest se strinjam z njo! Če je že na slike občutljiv je bolje da ga ni zraven kot pa da bi babica tebe porajala pa še njega lovila ko bi kej tazga vidu pa skup padu. Bodo mel z njim več dela kot pa z tabo. user posted image

Jaz se pa ne strinjam s tem in ne vem, zakaj bi moral moški kakšen foto ali video material gledat. Saj če bi meni kakšne takšne slike pokazali, sploh ne bi šla rodit... Zdaj je pa porod že zdavnaj za mano, pa se še zmeraj vsakič stran obrnem, če je kakšna 'surova' reportaža na to temo na tv.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2009 15:02:21   
Tejča05
Men tut ni jasno zakaj to kažejo. Ker mene je od takrat naprej pošteno srag ratal. Očetje pa res ne rabijo tega gledat. No vsaj moje mnenje je tako. Če ga pa zanima je pa na internetu veliko materiala o tem.

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2009 15:21:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Green to Grow

Jaz se pa ne strinjam s tem in ne vem, zakaj bi moral moški kakšen foto ali video material gledat. Saj če bi meni kakšne takšne slike pokazali, sploh ne bi šla rodit... Zdaj je pa porod že zdavnaj za mano, pa se še zmeraj vsakič stran obrnem, če je kakšna 'surova' reportaža na to temo na tv.

Ja nam so vsem take slike pokazal da si pač človek zna predstavlat kako to poteka, pa so bli moški tud zraven.

Je pa tko smo bolj očutljivi na nekatere stvari kot drugi. Še vedno lahko spusti šolo za bodoče očete, sej te tko vprašajo samo al si plačov al ne!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2009 17:27:17   
FLASK_A
hahauser posted image
Moj je tudi mislil, da bo pri moji glavi... Pa je bil tam prostor le za CTG. Moj je pa pri spočetju pomagal in videl popolnoma vse. Če tvoj mož kaj takega ne prenaša, naj raje ne hodi zraven, ker bo tebi naredil več škode kot koristi. Ups, sem že offtopicuser posted image

Am... Mislim, da take šole ni. LP!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2009 6:52:27   
Anonimen
Green to grow ti se žal ne moreš odločit ali boš šla rodit ali ne,ker otrok bo že sam našel izhod ven user posted image
Mož se pa lahko sam odloči

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2009 7:17:08   
mayamaya

Je pa še ena možnost za sam akt poroda gre ven! To je naredu moj kolega ki ne prenese krvi - bil je pri popadkih in potem skoz zraven, takrat ko je porajala je pa pač vn stopu, pa je blo vse ok. user posted image

moj je tudi občutljiv na te stvari, ampak na srečo ko sva bila na predavanjih (ja to je pa sam izrazil željo da gre, potem pa bomo vidli kaj in kako user posted image ) slike ki so nam jih pokazali niso bile tako ''grozne''. in sva se tudi zmenila, da če ne bo šlo, je važno da je vsaj v prvi fazi z mano - med popadki, ko ga itak najbolj rabim, potem ko prihaja otroček ven, pa se pač umakne user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?