|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola v naravi (smučanje)
24.9.2010 14:37:26   
Anonimen
Zanima me koliko kaj stane šola v naravi (smučanje) na Pohorju v hotelu VIDEC,grejo pa od 16.1. do 21.1.
Kdaj pa iz šole kaj pošljejo koliko je za plačati in ali dajo na obroke?,danes so prinesli domov samo seznam kaj vse rabijo in kdaj grejo nič pa ne poše koliko je potrebno plačati.
Zato me malo zanimajo vaše izkušnje in kolio ste kaj vi plačali ko so vaši otroci šli v šolo v naravi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola v naravi (smučanje)
24.9.2010 14:41:17   
Anonimen
Bivali bojo v depidansa hotela VIDEC na Pohorju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2010 14:46:18   
Lu
Naša gre na pokljuko, z vrtcom,... Plačali bomo 200 eur.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2010 14:50:11   
Anonimen
A dajo kaj na obroke?

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2010 14:54:06   
ajataja
Naši gredo na Kope za 5 dni cena je 156 e,plača se pa v dveh položnicah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2010 14:57:08   
Anonimen
Pa kaj ste imeli kakšen sestanek v šoli ali so vam domov poslali koliko stane?

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2010 15:27:28   
Pia*
A roditeljskega sestanka še niste imeli? Ponavadi takrat povedo.

Sicer pa ko berem zneske,ki jih pišete za v šolo v naravi to niti ni malouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2010 15:43:55   
Anonimen
Ja sej zato sprašujem pa še jaz sem brez službe samo maž služi ampak tudi on nima velike plače...
Smo imeli ampak mož je imel službo jaz pa s tamalo pri zdarvniku tako ,da se ga nisem mogla udeležiti,če ne drugače bom pa en dan šla v šolo se malo pozanimati.

(odgovor članu Pia*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2010 15:49:50   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2

Ja sej zato sprašujem pa še jaz sem brez službe samo maž služi ampak tudi on nima velike plače...
Smo imeli ampak mož je imel službo jaz pa s tamalo pri zdarvniku tako ,da se ga nisem mogla udeležiti,če ne drugače bom pa en dan šla v šolo se malo pozanimati.

lej, grejo JANUARJA. pogled na koledar razkrije, da smo SEPTEMBRA. valda je še čas za sestanke in vse, se ti ne zdi? sestanek je običajno mesec do mesec pa pol pred šolo v naravi, tam odgovorijo na vse vprašanja, tako glede plačila kot programa. ne paničari preden je treba, no.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2010 15:50:49   
Pia*
Jaz mislim,če pokličeš učiteljico in poveš zakaj nisi morala priti na sestanek, da ti bo rade vole razložila kaj so se pogovarjali.

Take finančne zalogaje je fino da zveš prej, da si narediš nek plan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2010 16:08:34   
Anonimen
Felicita-sploh ne paničarim,če pa zveš zadnji mesec koliko bo to stalo pa še vso opremo bo treba nabaviti bi pa bilo malo težko se ti ne zdi?no vsaj za nas.
Danes so pa dobili že prijavnico in seznam stvari,ki jih potrebujejo po moje bi lahko tudi pisalo koliko približno bo stalo.
Zato sem tukaj samo vprašala če katera ve kolikšn finančni zalogaj bo to in zakaj po tvoje paničarimuser posted image

(odgovor članu Pia*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2010 17:01:04   
mojcaziga
Naši so bili eno leto na Ruški koči, drugo leto pa v hotelu Areh. Obakrat smo plačali 250 € s smučarskim tečajem (tisti, s sm. karto so plačali manj). Izposoja opreme je stala okoli 35€ za 5 dni.

lp, mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2010 20:46:22   
sekunda
Na naši šoli je pred vsako šolo v naravi organiziran roditeljski sestanek, na katerem vodja (eden od učiteljev), podrobno razloži potek in predstavi finančno konstrukcijo. Za domov dobimo zgibanko z vsemi podatki o trajanju šole v naravi, nastanitvi, seznamu potrebščin, kontaktne tel.št.,...Za določene šole v naravi del sredstev prispeva država ali občina v obliki subvencije, glede na materialno stanje družine pa je možno tudi v šoli vložiti vlogo za dodatno subvencijo. Tako, da mislim, da je najbolje ( če te na sestanku ni bilo ), da se obrneš na razrednika in prosiš za natančnejše podatke ( mislim, da te zanimajo prav finance). Ja, glede obrokov je tako, da imamo glede na znesek vedno možnost, ko je šlo za smučanje, sploh na več obrokov, ker je velik zalogaj. Skratka, naj ti ne bo nerodno, vprašaj in če težko plačaš, odkrito povej, se vedno najdejo možnosti. Je pa tudi mene zabolel stavek na vlogi za subvencijo, ki gre približno tako: Ker ne morem plačati, prosim za ...
Ma saj ne, da ne morem, ampak težko, ko je pa toliko vsega... user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?