Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 14:02:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ok, zgleda da sem edino čudo, ki kupuje leggiske v H&M, C&A, Takkotu, Newyorkerju. Kjer jih pač vidim in so mi všečne. In nikoli nisem dala za njih preko 5,6€. No in včeraj ugotovim, da mi bi pod eno oblekco/tuniko ful pasale rjave. In grem v Modiano po rjave leggis štramplčke ;-) ... pa imajo samo Lisco. In jih vzamem, pa grem na blagajno, pa mi teta prodajalka reče: to bo 16€ in nekaj preko Mislim, a sem res za luno, al kaj, da mi je to TUMAČ za tele nogavice, no
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 14:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
leggis štramplčke ;-) Poakaži, kakšne so, pa ti povem, če je preveč. No, ne ravno te, ki si jih včeraj kupila, pač te, legis štumfi.
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 14:06:37
|
|
|
|
petja
|
Ne govori. Sem bila za vikend v centru LJ, grem v trgovino Fabiani, za katero vem, da je med dražjimi z nogavicami, najlonkami ... ampak imajo pa res hude zadeve. Ampak za navadne črne najlonke (priznam, da ne vem kolk denske) so imeli ceno 35€. Halo??? Me je skoraj kap zadela. Ker dejstvo je, da moram dat čez te najlonke še nekaj, ne morem samo v njih okrog skakat
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 14:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
To so take pajkice, al bina, bolj 3/4, pa kakšno čipko znajo imeti spodaj. A mam prav?
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 14:30:20
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2326154 grše fotke za reklamo pa še nisem videla saj mogoče, če bi bila cela slika, potem OK, tako se mi pa zdi, kot pa bi šla ena ženska v prevelikih pajkicah in enih ponošenih čevljih za na vrt po solato, pa en grd vijolčen birtah okrog pasu... samo še 2 velika žepa manjkata Me prav zanima, kakšna je slika v celoti V čem je fora, da so te leggiske spodaj tolk nabrane? Razlika v ceni je pa verjetno zato, ker so eno ŠTRAMPLČKI eno pa hlače
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 15:15:21
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris In jih vzamem, pa grem na blagajno, pa mi teta prodajalka reče: to bo 16€ in nekaj preko Mislim, a sem res za luno, al kaj, da mi je to TUMAČ za tele nogavice, no A pol si jih kupila? Meni je to tud mal preveč za ene nogavice.
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 16:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
rjave leggice maš tut v tally weijlu nek tm za 7€ sam nimajo pa čipke odspodej...
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 16:48:18
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Blue sky, ja sem jih, ampak sem bila vidno šokirana Vzela sem pa brez čipke. Tele pri neckermanu so še grde zraven
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 17:33:56
|
|
|
|
Magi*
|
da nadaljujem zgodbo o legicah včeraj mi je sodelavka vidno zgrožena razlagala, da je vidla, da ful mladih mul nosi take žabe, ki spodaj nimajo štumfov zakaj, da je to sploh v redu? zakaj bi človek hotu dat dnar za nepopolne žabe? nisem mogla kaj, kot da sem se od srca nasmejala. PS: sodelavka je kar nekaj mlajša od mene.
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 17:35:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 18:12:36
|
|
|
|
eya
|
Meni pa te leggice sploh niso všeč...no, toleriram mogoče tiste brez čipke, tiste s čipko so pa grozne...
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 18:24:58
|
|
|
|
cmokec
|
Super zgledajo na suhih puncah, vse ostalo je pa Jaz jih nimam, ker ...
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 18:33:21
|
|
|
|
eya
|
Se strinjam cmokec...Ampak jaz sem suha, pa jih vseeno ne nosim...
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 19:36:49
|
|
|
|
Magi*
|
na meni zgledajo odlično nikoli pa ne nosim čipk.
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 19:57:20
|
|
|
|
srki
|
Meni so pa zelo všeč, samo na meni itak mi ne bi bile všeč. Če bi imela kakšne črne s čipkami, pa gor kako mini krilo iz jeansa-a bi zažgala . Tista reklama je pa res katastrofalna in tudi meni je takoj v oči padla.
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 20:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* včeraj mi je sodelavka vidno zgrožena razlagala, da je vidla, da ful mladih mul nosi take žabe, ki spodaj nimajo štumfov zakaj, da je to sploh v redu? zakaj bi človek hotu dat dnar za nepopolne žabe? Pa zdaj imajo vsaj krila čez, včasih so pa kar brez hodile. Samo v pajkicah in petkah. Res grozno. Naši tajnici je enkrat eden rekel, oooo, a ti si pa kiklo danes pozabila obleči?
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 21:23:22
|
|
|
|
* Mateja *
|
Meni so včeš jih pa sama nebi nikoli nosila, ker mi gre na jetra da se me vse drži. Imam raje navadne hlače in tuniko čez, ravno tako dobro zgledam! Sucer pa glede zgornje cene, jaz jih nebi kupila, če so drugod bolj poceni!
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 21:46:34
|
|
|
|
Magi*
|
ja Spliš, to je blo pa IN v norih 80-ih gor pa šišmiš tunika in trajna PS: tudi meni ni všeč kombinacija legic s čipkami, z mini krilom, pa po možnosti še s kakšnim čip zlatnim pasom. ta kombinacija pa je zgleda zlo IN pri mlajši populaciji. so vse bejbike na faxu enake.
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 21:50:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No legice jaz trenutno nosim na: eno totalno noro odbito črno volneno tuniko. Na tiste kr. hlače z zavihki Na eno luštno kiklco (tak temen jeans)
|
|
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 21:59:37
|
|
|
|
arielca
|
OK, sej mogoče bom mal mimo usekala, ampak... A vas nč ne zebe?
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 22:11:42
|
|
|
|
Magi*
|
v rit ne čisto resno: trenutno so mi legice premalo, ker me v parkeljce zebe. sem jih pa pozno spomladi in na kak turoben poletni dan z veseljem oblekla. kombiniram jih pa s krili, običajno do kolen, oblekami in daljšimi tunikami (no, skoraj oblekami) in se zelo dobro v njih počutim. podobno kot, če oblečem obleko čez hlače. zraven pa obujem balerinke, japonke, kakšne od mojih norih natikačev...
|
|
RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah 19.9.2007 22:13:30
|
|
|
|
arielca
|
Sej meni so tut fajn, ampak zdaj so jutra tako zelo mrzla, da niti pomislim ne na njih.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?