|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šokirana, nekaj o leggis nogavicah
19.9.2007 14:02:37   
Strawberrie Cherrie
Ok, zgleda da sem edino čudo, ki kupuje leggiske v H&M, C&A, Takkotu, Newyorkerju. Kjer jih pač vidim in so mi všečne. In nikoli nisem dala za njih preko 5,6€.
No in včeraj ugotovim, da mi bi pod eno oblekco/tuniko ful pasale rjave. In grem v Modiano po rjave leggis štramplčke ;-) ... pa imajo samo Lisco. In jih vzamem, pa grem na blagajno, pa mi teta prodajalka reče: to bo 16€ in nekaj preko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, a sem res za luno, al kaj, da mi je to TUMAČ za tele nogavice, nouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šokirana, nekaj o leggis nogavicah
19.9.2007 14:05:32   
Anonimen
leggis štramplčke ;-)

Poakaži, kakšne so, pa ti povem, če je preveč. No, ne ravno te, ki si jih včeraj kupila, pač te, legis štumfi. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 14:06:37   
petja
Ne govori. Sem bila za vikend v centru LJ, grem v trgovino Fabiani, za katero vem, da je med dražjimi z nogavicami, najlonkami ... ampak imajo pa res hude zadeve.

Ampak za navadne črne najlonke (priznam, da ne vem kolk denske) so imeli ceno 35€. Halo??? Me je skoraj kap zadela. Ker dejstvo je, da moram dat čez te najlonke še nekaj, ne morem samo v njih okrog skakat user posted image

Lp, petja

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 14:06:52   
Anonimen
To so take pajkice, al bina, bolj 3/4, pa kakšno čipko znajo imeti spodaj.

A mam prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 14:08:47   
Anonimen
http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=13050

Evo, tudi niso prav poceni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 14:30:20   
rr.mm.dd
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2326154

grše fotke za reklamo pa še nisem videlauser posted image

saj mogoče, če bi bila cela slika, potem OK, tako se mi pa zdi, kot pa bi šla ena ženska v prevelikih pajkicah in enih ponošenih čevljih za na vrt po solato, pa en grd vijolčen birtah okrog pasu... samo še 2 velika žepa manjkata

Me prav zanima, kakšna je slika v celoti

V čem je fora, da so te leggiske spodaj tolk nabrane?

Razlika v ceni je pa verjetno zato, ker so eno ŠTRAMPLČKI user posted image  eno pa hlače

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 15:15:21   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

In jih vzamem, pa grem na blagajno, pa mi teta prodajalka reče: to bo 16€ in nekaj preko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, a sem res za luno, al kaj, da mi je to TUMAČ za tele nogavice, nouser posted image

A pol si jih kupila? Meni je to tud mal preveč za ene nogavice.

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 16:38:41   
Anonimen
rjave leggice maš tut v tally weijlu nek tm za 7€ sam nimajo pa čipke odspodej...

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 16:48:18   
Strawberrie Cherrie
Blue sky, ja sem jih, ampak sem bila vidno šokiranauser posted image user posted image user posted image

Vzela sem pa brez čipke.

Tele pri neckermanu so še grde zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 17:33:56   
Magi*
da nadaljujem zgodbo o legicah user posted image

včeraj mi je sodelavka vidno zgrožena razlagala, da je vidla, da ful mladih mul nosi take žabe, ki spodaj nimajo štumfov user posted image user posted image user posted image  zakaj, da je to sploh v redu? zakaj bi človek hotu dat dnar za nepopolne žabe? nisem mogla kaj, kot da sem se od srca nasmejala.

PS: sodelavka je kar nekaj mlajša od mene.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2007 17:35:21   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2007 18:12:36   
eya
Meni pa te leggice sploh niso všeč...no, toleriram mogoče tiste brez čipke, tiste s čipko so pa grozne...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2007 18:24:58   
cmokec
Super zgledajo na suhih puncah, vse ostalo je pa user posted image  Jaz jih nimam, ker ...

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2007 18:33:21   
eya
Se strinjam cmokec...Ampak jaz sem suha, pa jih vseeno ne nosim...user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2007 19:36:49   
Magi*
na meni zgledajo odlično user posted image  nikoli pa ne nosim čipk.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2007 19:57:20   
srki
Meni so pa zelo všeč, samo na meni itak mi ne bi bile všeč.

Če bi imela kakšne črne s čipkami, pa gor kako mini krilo iz jeansa-a bi zažgalauser posted image .

Tista reklama je pa res katastrofalna in tudi meni je takoj v oči padla.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2007 20:43:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

včeraj mi je sodelavka vidno zgrožena razlagala, da je vidla, da ful mladih mul nosi take žabe, ki spodaj nimajo štumfov user posted image user posted image user posted image  zakaj, da je to sploh v redu? zakaj bi človek hotu dat dnar za nepopolne žabe?

Pa zdaj imajo vsaj krila čez, včasih so pa kar brez hodile. Samo v pajkicah in petkah. Res grozno. Naši tajnici je enkrat eden rekel, oooo, a ti si pa kiklo danes pozabila obleči?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.9.2007 21:23:22   
* Mateja *
Meni so včeš jih pa sama nebi nikoli nosila, ker mi gre na jetra da se me vse drži. Imam raje navadne hlače in tuniko čez, ravno tako dobro zgledam! Sucer pa glede zgornje cene, jaz jih nebi kupila, če so drugod bolj poceni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.9.2007 21:46:34   
Magi*
ja Spliš, to je blo pa IN v norih 80-ihuser posted image  gor pa šišmiš tunika in trajna user posted image user posted image user posted image

PS: tudi meni ni všeč kombinacija legic s čipkami, z mini krilom, pa po možnosti še s kakšnim čip zlatnim pasom. ta kombinacija pa je zgleda zlo IN pri mlajši populaciji. so vse bejbike na faxu enake.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.9.2007 21:50:08   
Strawberrie Cherrie
No legice jaz trenutno nosim na: eno totalno noro odbito črno volneno tuniko.
Na tiste kr. hlače z zavihkiuser posted image
Na eno luštno kiklco (tak temen jeans)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.9.2007 21:59:37   
arielca
OK, sej mogoče bom mal mimo usekala, ampak... A vas nč ne zebe?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 21
19.9.2007 22:11:42   
Magi*
v rit ne user posted image

čisto resno: trenutno so mi legice premalo, ker me v parkeljce zebe. sem jih pa pozno spomladi in na kak turoben poletni dan z veseljem oblekla. kombiniram jih pa s krili, običajno do kolen, oblekami in daljšimi tunikami (no, skoraj oblekami) in se zelo dobro v njih počutim. podobno kot, če oblečem obleko čez hlače. zraven pa obujem balerinke, japonke, kakšne od mojih norih natikačev...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.9.2007 22:13:30   
arielca
Sej meni so tut fajn, ampak zdaj so jutra tako zelo mrzla, da niti pomislim ne na njih.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.9.2007 22:15:24   
Magi*
se strinjam. ko je treba zjutraj od doma, se že pošteno oblečem. torej, kompletne žabe user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?