|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šok!
10.7.2013 22:27:52   
malibauc
Moja prijateljica..... vzorna mama trem otrokom ( dva - skoraj eden za drugim, tretji malo kasneje).
Super mama, vedno vse pospravljeno, ni potrebovala pomoči mame, očeta, tašče,....
Kosilo vedno skuhano , vse porihtano.....
Super mož. Vedno se je zelo ukvarjal z otroki...
V glavnem, tako lepo, da je bilo kar kičasto.
Sem ji kar zavidala. Nikoli ni jamrala.

Danes pa izvem, da je pustila otročke in moža, ker si je našla novega moškega.

Čisto sem šokirana!! Upravičeno?

KAJ se zgodi TAKRAT??????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šok!
10.7.2013 23:09:01   
hubi
Nikoli ne veš, kaj se dogaja za štirimi stenami in v glavi človeka ...

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2013 23:09:53   
Plus3

IZVIRNO SPOROČILO: malibauc
Nikoli ni jamrala.

Ne veš kaj je bilo v ozadju vsega tega... nič ni čez noč.

Sama bi pa težko pustila svoje otroke in šla - no, odvisno koliko so stari, ampak glede na tvojo reakcijo (šok) so se mladoletni.

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2013 10:22:36   
_Tami_
očitno ni bilo vse idealno. Fasada velikokrat zavaja. Je moralo biti fejst hudo, da je otroke pustila in šla.

(odgovor članu Plus3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2013 10:30:32   
LuLu

Ti si šokirana, ker ne veš podrobnosti. Zaključek je novica, vse se je dogajalo že dolgo. Ne more iz čistega mira, ker je vse lepo in fajn, nekdo zapustiti družino.

Takrat se je zgodil samo odhod, zaključno dejanje. Marsikaj se je dogaja, ja med 4 stenami, verjetno dolgo časa.

Zato si je najboljše sploh NE ustvarjati mnenja o nekom. Niti dobrega, niti slabega, ker se ozadja in človeka nikoli dovolj ne pozna.

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2013 11:16:59   
Masha_M
Moja mama je imela takega bivšega moža, da so ji vsi govorili: "Joj gospa, vi morate biti pa tako srečni, da imaste takega moža." A v ozadju alkohol, zamujanje, kolerični izpadi, nezanesljivost, laži. V družbi pa nasmejan, izvrsten govorec, zabavljač, vsem pripravljen pomagati, priti, postoriti. In ja, seveda jih je poslušala da je nora, da razdira družino, da ji ni prav nič hudega. V ozadju pa ves čas pekel... user posted image

In tudi jaz imam za sabo eno podobno štorijo. Na ven vse lepo. Partner bil priljubljen, inteligenten kot hudič, karizmatičen, nenormalno uspešen, vsi so se obračali nanj za nasvete, odločitve, pomoč, znal skuhati, oprati in vse. Seveda je v družbi vedno čisto "by the way" omenil, kaj vse je danes postoril doma, prikladno pa je pozabil omeniti, da je bilo to edinkrat v mesecu in po vsaj petkratnem opominjanju. Tudi kregala se nisva pred drugimi, tako da so videli na ven samo popolno sliko harmoničnega para. V ozadju vsega skupaj pa se je skrivala patološka egocentričnost, počel je samo tisto kar je bilo zanj dobro, zabavno, zanimivo, za dosego ciljev je šel preko trupel, tudi mojega...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2013 11:23:17   
Knez_
ŠOK je nastal zaradi pročelja in njene "resnice", ki je prišla na dan z odhodom. Saj verjetno ne verjameš, da je pustila moža in bila pred tem z njim srečna.

LpD.
Hipnoza - hipnoterapija!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2013 11:50:12   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Knez_

ŠOK je nastal zaradi pročelja in njene "resnice", ki je prišla na dan z odhodom. Saj verjetno ne verjameš, da je pustila moža in bila pred tem z njim srečna.

podpis.

(odgovor članu Knez_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2013 12:46:27   
ronja
Enkrat sem slišala pogovor dveb prijateljic, kjer se je ena čudila, kako to, da je zapustila moža, če je pa tako zlat in je vse tako fino fajn. Pa ji je prva rekla: "veš, kaj, pa ga ti imej, če je tako zlat, ti ga z veseljem dam!"user posted image
Ne veš, kaj je bilo zadaj, ne veš, kako sta se imela onadva. Šok je za tiste, ki pač ne vejo in jasno, da si šokirana, če si si vse drugače predstavljala - ne pomeni pa, da je tako bilo...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2013 13:36:23   
gita10
kakor koli - tudi če je še tako hudo jaz svojih otrok ne bi zapustila . Partnerja takoj, če mi ne bi bil po volji oziroma če bi z njim doživljala pekel - ampak otroke pa ne. Sicer pa tako kot so že ostale napisale - stvar je v tem, da ne poznam ozadja zgodbe in teško je sodit na daljavo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2013 16:37:01   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: gita10
kakor koli - tudi če je še tako hudo jaz svojih otrok ne bi zapustila .

kaj pa veš a jih je res "zapustila". mogoče se bosta zmenila za deljeno skrbništvo..
na švedskem recimo ni tako kot v sloveniji, ko difolt dajo otroke mami - tukaj grejo skoraj vedno na deljeno skrbništvo. to, da se je odselila iz hiše recimo, ne pomeni nujno da jih je "zapustila". če bo dobila deljeno skrbništvo, bodo polovico časa pri njej, kjerkoli že bo.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2013 17:53:01   
LuLu
Se spomnim včasih, ko smo bili mlajši, so kdaj šepetali starši v kaki družbi, pa sem vseeno na uhe vlekla, kako je kaka ženska se šla skur***vati okoli in se potem vrnila.
... kar pa potem moji možgančki na hitro sklepajo, da če bi to naredila, potem doma tega ni bilo dovolj user posted image

Saj vem, samo ugibam  user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2013 18:28:25   
hedviga
Hja...vsekakor se sliši veliko preveč idealno...Mi nismo tako idealna familija user posted image
Meni recimo na misel prideta dve stvari: ali sta zares super na ven skrivala težave kakršne že, ali pa je sama tlačila, pa tlačila, pa se forsirala, do točke vrelišča, ko je prišel mimo nekdo, ki ji je pokazal, da ni brezmadežna gospodinja...user posted image
No, misel da bi zapustila otroke, pa je v obeh kontekstih tudi meni tuja...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2013 19:11:22   
respect
In če bi vzela otroke bi s tem kršila zakon!! Nobeden starš ne more in ne sme vzeti drugemu otroke .Tko da je prav naredila. Pustila jih je doma,v domačem okolju,s tem ni kršila nobenega zakona. Kasneje pa so sodišča na vrsti in dodeljevanje otrok

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2013 19:20:21   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Tami RR

očitno ni bilo vse idealno. Fasada velikokrat zavaja. Je moralo biti fejst hudo, da je otroke pustila in šla.

No, ne. Lahko je še tako hudo, svojih otrok pa ne bi pustila in kar šla.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu _Tami_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
12.7.2013 19:28:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malibauc)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.7.2013 23:10:44   
petea
Pred leti je ena punca rekla, da je vedno mislila, da je zivljenje drugih druzin v njeni okolici bolj idilicno od njihovega. To je mislila zato, ker je celotno sliko svojega zivljenja nekriticno primerjala z delnimi informacijami o zivljenju drugih. Zgodba se je zaradi tega precej zalostno razvila.

Avtorica teme: tvoja prijateljica je, po tvojih izjavah sodec, idealna zenska. Ocitno pa ni imela (po njenih standardih) idealnega oz. popolnega moza, ki bi jo znal dovolj ceniti ali dopolnjevati. In si je poiskala sebi ustreznejsega partnerja. Bivsi pa ima sedaj priloznost, da ugotovi, kaj in koliko je kateri prispeval v druzino in koliko je to vredno.

Verjetno je tezko dolociti, kdo je kriv za razhod. Lahko je moz s svojimi (ne-)dejanji, lahko je zena. Verjetno pa je vsaj del krivde potrebno poiskati pri obeh.
In velikokrat se izkaze, da zveze razpadejo zaradi navidez zelo banalnih, drugim ljudem morda precej nepomembnih zadev.

Verjamem pa, da znajo razpadi zvez kar precej pretresti okolico. Ce drugega ne, veliko ljudi vsaj malo razmisli o svojih odnosih, dejanjih, zeljah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.7.2013 9:13:10   
josephine27
Mene take stvari nikoli ne šokirajo. Najbrž zato, ker že dolgo ne verjemem več v super mame in super ljudi nasploh. Vsi smo samo ljudje. In čeprav imamo vsi kdaj super obdobja, celo življenje ni od nikogar super. Z razdalje pogosto ne vidimo vsega. Mogoče se je preveč trudila biti super pa tega ni več zdržala. Mogoče se zdi samo tebi to kar je imela super, pa si ona v življenju želi drugačnih stvari. Ljudje imamo namreč različna pričakovanja kaj si od življenja želimo. Verjetno bi ti sama znala najbolje povedati in razložiti zakaj se je tako odločila. Brez razloga tega sigurno ni storila.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2013 21:46:52   
malibauc
Malo sem bila odsotna..... pa nekaj novic izvedela....

Tako, kot ste že rekli nekateri - izkazalo se je, da res ni bilo vse tako idealno, kot je izgledalo - ne na eni ne na drugi strani, zgolj krinka pred ostalimi.
Sem ugotovila, da je mogoče res včasih bolje, da se skregaš in 'poveš svoje', kot pa da vse potrpiš...

No, zdaj sta tu nekje vmes, danes bi eden nazaj, pa drugi ne, jutri pa obrnjeno....
Svašta!

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.7.2013 15:22:34   
kalbo

Moja prijateljica..... vzorna mama trem otrokom ( dva - skoraj eden za drugim, tretji malo kasneje).
Super mama, vedno vse pospravljeno, ni potrebovala pomoči mame, očeta, tašče,....

Od kdaj se pa po zgornjih alinejah meri sreča?

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.7.2013 15:24:24   
kalbo

Sem ugotovila, da je mogoče res včasih bolje, da se skregaš in 'poveš svoje', kot pa da vse potrpiš...

Aha, to si šele zdaj ugotovila. To je ena večjih življenjskih modrosti.

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.7.2013 21:44:43   
liliana

Če bi šlo za mojo prijateljico, bi bila tudi jaz šokirana.....pri prijateljici običajno vem za večje vzpone in padce v vezi......tako kot tudi ona za moje....

Pri drugih pa podrobnosti ne vem, zato me zadeve tam tudi ne šokirajo.......pač vsak ima svoje življenje......midva tudi večinoma svoje intimne probleme ne rešujeva pred drugimi v javnosti, ampak takrat ko sva sama...

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.7.2013 14:12:33   
tehnofil
...mama trem otrokom ( dva - skoraj eden za drugim, tretji malo kasneje).
....
...je pustila otročke in moža, ker si je našla novega moškega.

Že če sta partnerja normalna povzroči otrok kar precejšnji vpliv na partnersko zvezo. Sploh pa dva, trije. Precej verjetno je, da sta bila oba tako zaposlena z obveznostmi (družinskimi in ostalimi) da sta prenehala graditi odnos. V odnosu pa je vsa moč za premagovanje ovir. In na sredini tega se je zaljubila. Zaljubljenost je stanje ko čutiš, da boš brez njega/nje umrl. To ni samo da se ti zdi, tako resnično čutiš.
Odzivi na takšno zaljubljenost so različni, od skrivanja zveze, prekinitve zveze do zapustitve otrok in družine.

Ob tem je pomembno vedeti da:
- se to dogaja v času zmanjšane prištevnosti
- nosi del krivde tudi drugi partner
- to ni nujno konec ampak je lahko začetek njunega kvalitetnejšega odnosa.

No, zdaj sta tu nekje vmes, danes bi eden nazaj, pa drugi ne, jutri pa obrnjeno....

Predvsem veliko bolečine in prizadetosti na obeh straneh.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 23.7.2013 14:14:47 >

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.7.2013 23:36:06   
ronja
Ja, za prijateljice bi bila tudi sama presenečena, ker itak šimfamo vse, kar je narobe:D. Skregat se pa gotovo bolj splača, ja:). Samo se moreš potem zmenit do konca, ne samo skregan ostat:D.

Pred leti je ena punca rekla, da je vedno mislila, da je zivljenje drugih druzin v njeni okolici bolj idilicno od njihovega.

Zanimivo, meni se je pa vedno zdelo, da se mam bolj fajn:).
Ce drugega ne, veliko ljudi vsaj malo razmisli o svojih odnosih, dejanjih, zeljah.

Kar je dobro:). Je manj razpadlih zvez potem:)

Upam, da jim uspe uredit odnose - če se imata še dovolj rada, super, če ostaneta oz. prideta spet skup, če pa ne, pa da se vsaj lepo razideta.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2013 9:12:37   
josephine27
No ko že o prijateljicah in ločitvah, pa de odpiran nove teme... upam, da avtorica ne zameri, če kar tu vprašam za mnenje.

Naši družinski prijatelji se ločujejo. Vzrok niti ni tako važen pa tudi ravno iznenada ni bilo, ker je že nekaj časa škripalo pa vseeno nismo ravno računali da bo do tega prišlo. Poznamo se še iz srednje šole in jaz od vedno poznam samo kot par. Zadnje čase oz. odkar se je mož odselil so se odnosi med njim precej zaostrili. In tu se pojavi vprašanje kako sploh ohraniti prijateljstvo? Vsak od niju vleče na svojo stran. In z može, sva počasi ugtovila, da verjetno tako ne bo šlo naprej in da bova morala izbrati eno ali drugo stran ali pa se vsaj za nekaj časa umakniti. Je bil kdo v podobni situaciji?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko:
Nezy85

Klara (43%)

Melani (16%)

Miša (8%)

Kaja (33%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!