Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:02:00
|
|
|
|
total
|
Jaz bi mela na to kratko usnjeno jakno,ki se zdaj nosi,z patentom na rokavih...si jo morem kupit
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:05:42
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, ekzekno Kratka usnjena jakna. Ne zadušit čevlje s čim dolgim Pomojem bi najbolje šla zelena, samo jaz sem itak čudna
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:10:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Evo nekaj takega, sam jaz bi vzela v zelenem Odmisli pulover, velja . Tale je od k27, pa miss sixty še prečekiraj pa mckenzie
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 24.11.2008 10:12:48 >
|
|
RE: Škornji in kakšna jakna zraven? 24.11.2008 10:44:53
|
|
|
|
skuštrana
|
Hm, sem razmišljala o takšni, ampak baje bo moj trebuh vsak mesec vse večji in večji pa ne bo šlo..Nekaj bolj ohlapnega...Razmišljala sem o takšnem kao balon kroju, pa pas zraven in malo čez rit...A me razumete? A bi šlo? aLI PA KAJ TAKŠNEGA http://www.otto.hr/shop/artikal.asp?proizvodID=32117087 http://www.otto.hr/shop/artikal.asp?proizvodID=24635690 pRI OBEH ODMISLITE BARVO Jaz bi tudi zeleno
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 24.11.2008 10:58:45 >
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2008 11:02:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?