Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Škofja Loka-materinska šola 9.3.2008 19:09:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdravo punce! Imam eno vprašanje glede materinske šole v Škofji Loki, katera poteka v ZD. Mi lahko katera ki je že hodila tja, oziroma jo je že obiskovala pove, kolikokrat (koliko dnevov in po koliko ur) traja??? Vem, da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu in da ti pošljejo vabilo šele en mesec preden imaš rok. Jaz imam rok naprimer 5.5 in tako bom dobila vabilo predvidevam šele za 7.april. Kaj pa v primeru, da prej rodiš? Je mogoče kdo na to pomislil??? Očitno ne, kar se mi zdi zelo žalostno! Na predavanjih, ki smo jih imeli v zgodnji nosečnosti nam je patromažna rekla, da prej ne moremo hodit, ker ji potem cel sistem podre. Kaj je mogoče pomislila, da bi sama malce prilagodila ta njen sistem nam bodočim mladim mamicam,predvsem tistim, ki smo noseče prvič in bi MŠ rade dale skozi v celoti? No, če mi katera napiše svoje izkušnje bi ji bila zelo hvaležna!! P.S. ali bo mogoče katera obiskovala MŠ v Škofji Loki v mesecu aprilu? Lahko mi piše tudi na ZS. Lep večer še naprej, Sandra
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Škofja Loka-materinska šola 10.3.2008 9:50:05
|
|
|
|
pikica_30
|
Živjo! Jaz sem tudi jezna zaradi neprilagodljivosti MŠ v Šk. Loki. Imam rok čisto na začetku junija, pa so mi rekli, da prej kot maja ne pridem na vrsto prav zaradi tega njihovega "slavnega sistema". Sem bila potem tako jezna, da sem se odločila iti v MŠ v Kranj. Tam so mi dali termin v aprilu in še rekli, da če bo pa kakšen problem, pa naj kar pokličem in bom lahko hodila še prej. Tako da vse najboljše za Kranj! V Kranju se MŠ začne v sredo, potem pa še 4 dni v naslednjem tednu (pon, tor, sr, čet). Mislim, da je v ŠKL 4 x: torek, čet, tor, čet. LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?