|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škodljivi tamponi ?!?
9.10.2005 13:18:41   
smrček
Subject: FW: KANCEROGENI TAMPONI!!!

POŠLJI DALJE - ZELO POMEMBNO ZA ZENSKE !

Na kratko - tamponi vsebujejo rakotvorni azbest in to naj bi bil
razlog za povecanje rakavih obolenja na maternicnem vratu in
maternici. Preberite in prosim posljite dalje vsem puncam, zenam,
sestram, materam, hceram, prijateljicam...

Tole mi je zjutraj priromalo po mailu. Saj ne vem, če bi nasedala takim foram... kaj pa če je res??

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škodljivi tamponi ?!?
9.10.2005 13:42:19   
Anonimen
Azbest v tamponih?? user posted image
A da ne bi zagoreli? user posted image

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2005 13:44:53   
S22
Pozdravljena!
Kolkr pač jaz vem tamponi itak niso zdravi za telouser posted image ,nikoli se ne ščisti telo kot bi se moralo.user posted image
Nevem to je moje mnenje,mogoče zato,ker sem pristaš vložkov(Zdijo se mi bolj higienski,sem pa probala, ampak jih je telo zavrnilo.)

LP

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2005 14:44:49   
Anonimen
A ni tale boljši:
¤¤¤¤¤¤¤ To je sedem riti severnih jelenov dedka mraza. Pripravljajo se na kakanje. Hitro jih pošlji naprej, da ti ne bodo posrali celo leto 2006! SREČNO!

(odgovor članu S22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2005 14:53:31   
Jančika_
Eh, meni so tamponi zakon. Resno dvomim, da je na tem kaj resnice. Škodi pa itak že vsaka druga reč na tem svetu.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2005 15:06:24   
Joe
Pozor! Voda se lahko vname in resno eksplodira!!!

Kemijska analiza vode pokaže, da je molekula vode sestavljena iz dveh atomov vodika in enega atoma kisika. Med njimi vlada le razmeroma šibka ionska vez. Zato pozor:

ČE PRIDE DO HRATNEGA RAZPADA VEČJEGA ŠTEVILA VODNI MOLEKUL, NASTANE IZJEMNO VNETLJIV PLIN VODIK (SPOMNITE SE NPR. GOREČIH ZEPPELINOV), KI JE OB PRISOTNOSTI ČISTEGA KISIKOVEGA PLINA ŠE NEVARNEJŠI KOT SICER!!!

Pazljivo ravnajte z vodo! Ne polivajte in ne stresajte je preko nujne mere! Opozorite in opazujte tudi svoje otroke pri ravnanju z njo.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2005 15:32:34   
kapica
A da skodujejo? Jaz sem se jih tako navadila, da ne bi zamenjala za vlozke. Ponoci ja, in mislim da je takrat dovolj casa da se telo scisti tako kot se s tamponi ne more user posted image .

Je pa res da je dandanes ze tako vse skodljivo. Ne jest mascobe, sladkarij, ne kadit, ne pit, blablabla. Pa mislim da tisto kar je v meji normale je v redu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2005 16:17:43   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Azbest v tamponih?? user posted image
A da ne bi zagoreli? user posted image

METAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2005 16:18:48   
Anonimen
Jaz tudi ne verjamem tega. Tamponov ne zamenjam za nič na svetu, vložki pridejo v poštev pri meni samo ponoči in pa občasno tudi čez dan, ko sem doma. Ven me pa ne spraviš brez tampona, ko imam M.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2005 16:48:50   
taška30
Lepo vas prosim, no. Azbest v tamponih! Zakaj že? Kakšno funkcijo pa naj bi opravljal (razen to da ne zgorijo user posted image  ). Tampon je vata navita okoli vrvice. Po moje so vložki bolj škodljivi, ker jih je sama plastika in kemija - gel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?