|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škiljenje
17.3.2011 22:24:24   
M@mc@
Pozdravljene,

kakšne imate izkušnje s škiljenjem vaših sončkov?
Naš je star 5 mesecev, pa še vedno škiliuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škiljenje
17.3.2011 22:27:26   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: M@mc@

Pozdravljene,

kakšne imate izkušnje s škiljenjem vaših sončkov?
Naš je star 5 mesecev, pa še vedno škiliuser posted image

Naš je tudi škilil pri 5.mesecih, menda tam nekje do 9.meseca, zadj pa se je porihtalo samo od sebe. Ko sem pediatrinji omenila je rekla, da po 1 letu pošiljajo otroke k zdravniku zaradi tega.
Ne skrbi, držim pesti, da se pri vas tudi porihta. user posted image

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2011 22:29:56   
M@mc@
hvala za tolažbo, upam, da se porihta. V familiji nimamo teh težav, sem pa zelo žalostna...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2011 22:32:55   
katy83

hvala za tolažbo, upam, da se porihta. V familiji nimamo teh težav, sem pa zelo žalostna...user posted image

ne bit...saj vem eno je govorit...jaz sem se tudi sekirala.
Glej še ena tolažba, kolegica ima fantka, ki se je rodil kot zahiranček in je škilil...pa se ni izboljšalo...in s pomočjo nekih vaj je uspelo...sicer se še malo vidi na očkah, ampak je dosti boljšeuser posted image

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2011 22:34:42   
M@mc@
kakšne pa so te vaje? morda veš?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2011 22:38:33   
katy83

kakšne pa so te vaje? morda veš?

Vem, da je mogla nek predmet premikat pred očmi, levo, desno, gor, dol, da je tamali gledal za tem in mišice treniral, druga pa žal ne vem.
Upam, da se še tu najde kakšna mamica, ki ima več izkušenj s tem in ti pomaga z nasveti.

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2011 8:50:29   
kristinaj
kolikor se spomnem sta škilila tja do enga 3m, potem pa ne več...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu M@mc@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2011 19:54:58   
born*to*be*wild
naša tudi škili, stara je 6m, začela je škilit pa pri ene treh mesecih, zato še toliko bolj čudno...tudi jaz sem zelo žalostna...smo pa dobili napotnico za oftalmologa. Ampak so čakalne dobe ubitačne...v ZD Metelkova bi prišli na vrsto avgusta. Ker pa hodimo v razvojno amb. zaradi hipertonije,  so nas sprejeli na očesni kliniki Lj. datum pa imamo 5.4.11. kristinaj, veš včasih bolje da si tiho pri takšnih temah, kjer smo obupane mamice, kot pa da se ˝hvališ˝, s rem nam nič ne pomagaš, kvečjemu poslabšaš zadevo. bom kaj več povedala ko pridemo iz pregleda. Upam da se pri vseh naših sončkih te stvari porihtajo, da ne bodo ˝zaznamovani˝ za celo življenje user posted image

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2011 10:53:30   
born*to*be*wild
evo bili smo na pregledu. Zdravnica je ugotovila, da sploh ne škili...ima bolj širok nosni koren in zato izgleda kot da bi škilila, ker pač ni v notranjih kotičkih očes videti veliko beločnice. izmerila ji je tudi dioptrijo, malo jo ima, ampak to imajo skoraj vsi dojenčki...na kontrolni pregled zaradi dioptrije smo naročeni septembra.

Tako da ne sekirajte se, tako kot sem se jaz...prosite za napotnico za oftalmologa, da boste videli pri čem ste. Je pa zdravnica rekla da dobijo zelo veliko takih primerov, ko ne škilijo, ampak imajo nadpovprečno širok nosni koren, kar pomeni da sta učki bolj narazen, ampak očesi gledata pa vseeno naravnost in posledica je to da izgleda kot škiljenje user posted image

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?