Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 13:09:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem imela svoj čas eno ful lepo škatlico za milo, takšno otroško takrat seveda in je blo čisto ok.
|
|
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 14:44:53
|
|
|
|
Ribica **
|
Mi smo jo kupili v lekarni, samo neke izbire ni bilo. Vem samo, da je bila moja flurescentno rumena
|
|
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 15:08:59
|
|
|
|
Balonchy
|
Sanolabor
|
|
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 15:26:54
|
|
|
|
špelin@
|
Super, hvala vsem za ideje in pomoč V naši lekarni ni nobene izbire, zato sem bolj ciljala na LJ Če ima Sanolabor kaj bolj pestro ponudbo, bi bilo pa sploh fino.
|
|
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 16:55:35
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ker vidim, da vas tule gor ogromno čveka, stavim, da mi bo kdo znal svetovati: kje v LJ imajo najbolj pestro izbiro kakšnih res lepih škatlic za ortodontske aparate? Velika pika ga je danes dobila in bi rada kakšno posebno škatlico. Hvala za pomoč Kupiš v lekarni in dokupiš nalepke. Moja hčera si je celo okrasila z nalepkicami (kupljene v KIK-u). Najbolj poceni zadeva in ko se naveliča lahko nalepkice menja.
|
|
|
|
RE: Škatlica za zobni - ortodontski aparat 2.10.2008 17:32:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ker vidim, da vas tule gor ogromno čveka, stavim, da mi bo kdo znal svetovati: kje v LJ imajo najbolj pestro izbiro kakšnih res lepih škatlic za ortodontske aparate? Velika pika ga je danes dobila in bi rada kakšno posebno škatlico. Hvala za pomoč Kupiš v lekarni in dokupiš nalepke. Moja hčera si je celo okrasila z nalepkicami (kupljene v KIK-u). Najbolj poceni zadeva in ko se naveliča lahko nalepkice menja. Ej, fantastična ideja, hvala ti!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......