Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škarpa - cepljeni škarpniki 13.3.2009 21:09:27
|
|
|
|
nbiba
|
Mi smo jo sezidali pred enim mesecem. Imamo jo v rumeni barvi. Jo vsi pohvalijo da je lepa. Sedaj pa še čakamo, da nam naredijo kovani del.
|
|
|
|
RE: Škarpa - cepljeni škarpniki 13.3.2009 22:37:36
|
|
|
|
dejzi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Ima kdo škarpo iz cepljenih škarpnikov? Me zanima, zelo zanima in škarpa na takšen način mi je zelo lepa. http://www.igem.net/dokumenti/44/2/2006/original_igem_slo_417.pdf stran 6 in 7 Sem razmišljala zgolj v eni barvi, ne da bi bilo preveč barvito Te zanima le barva ali kaj več? Če jih kupiš na omenjenem naslovu, so moj recept! Drugače pa so po moje lepši v eni barvi...
< Sporočilo je popravil dejzi -- 13.3.2009 22:38:32 >
|
|
RE: Škarpa - cepljeni škarpniki 14.3.2009 0:14:19
|
|
|
|
tiana
|
mi jo mamo že kakšno leto, sivo z redkimi rdečimi črtami.specialno
|
|
RE: Škarpa - cepljeni škarpniki 14.3.2009 7:31:52
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dejzi IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Ima kdo škarpo iz cepljenih škarpnikov? Me zanima, zelo zanima in škarpa na takšen način mi je zelo lepa. http://www.igem.net/dokumenti/44/2/2006/original_igem_slo_417.pdf stran 6 in 7 Sem razmišljala zgolj v eni barvi, ne da bi bilo preveč barvito Te zanima le barva ali kaj več? Če jih kupiš na omenjenem naslovu, so moj recept! Drugače pa so po moje lepši v eni barvi... Predvsem me zanima cena in kvaliteta le teh. A ti delaš v tej omenjeni firmi? Kaj pa tlakovci, so kvalitetni?
|
|
|
|
RE: Škarpa - cepljeni škarpniki 14.3.2009 10:56:43
|
|
|
|
dejzi
|
Za ceno ti predlagam, da pokličeš v trgovino omejenega podjetja, ti bodo radi pomagali in svetovali. Kar se pa kvalitete tiče, pa itak dobiš zraven atest (če ti ga ne dajo, pa ga lahko zahtevaš), kjer piše, da so skladni z veljavnimi standardi in katere preiskave so bile narejene. Jaz bom rekla, da so kvalitetni, pa ne zato, ker tam delam, ampak, ker so preiskave to pokazale. Izbira pa je tudi velika. Za kaj več (bolj specifične zadeve) mi piši na zs, da ne bo reklama.
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.