|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Široko povijanje
19.1.2008 9:39:24   
melani99
Do kdaj ste svojeuser posted image  morale povijati na široko?
Mojauser posted image  je pred enim mesecem imela UZ kolkov, ki je pokazal, da sta oba 1A stabilna, vendar nama je zdravnik svetoval, da glede na to, da je rojena 3 mesece prezgodaj, naj jo občasno povijem na široko. Sedaj je stara 4, 5 meseca (kor. 1,5 mes) in jo imem čez dan povito na široko, vidim pa, da ji je začelo to zelo smetati, ker ne more tako svobodno brcati.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Široko povijanje
19.1.2008 10:05:14   
gt
Mi smo naše fante nehali s širokim previjenjem v tretjem mesecu po nasvetu zdravnika. Kolki so bli vredu.
Ravno tako so rojeni 3 mesece prezgodaj - se pravi smo nehali nekje na nuli.

lp, Gregor

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 10:05:54   
Hans
Naša je bila rojena 5 tednov prezgodaj in smo jo široko povijali 5 mesecev.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 12:24:41   
TANJA78
Jaz sem prvega široko povijala do 3,5 meseca, drugega pa do 2 meseca, ker smo imeli prej UZ kolkov, oba pa sta rojena točno na PDP.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 14:23:07   
Noseckica
Mi nismo nikoli široko povijali.....kolki so bili obakrat 1 A.
Rojena v 32. tednu.

< Sporočilo je popravil Noseckica -- 19.1.2008 14:28:39 >

(odgovor članu TANJA78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 14:29:53   
biba 78
Meni so tudi rekli, da ni potrebno na široko povijat. Pa je bila Alina 24 tedenska.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 15:34:15   
bibyzan
Meni so tudi ob odpustu iz EINT rekli, da ni treba širorko povijati, da so kolki 1A, je pa 27 tedenska.
Spet verjetno odvisno od pediatrauser posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2008 20:21:32   
ocka33
jaz sem prvo previjala do 6 meseca na široko z osmimi planicami sina ki pa je star 10 mesecev pa samo do uz ker nista bila oba 1a.če sta oba 1a ne rabiš na široko previjati sicer pa še široko previjanje samo v mariboru drugje ga več ni!!!!!!!!!!!

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 13:29:39   
Davana
tudi v mariboru ni več širokega povijanja, če so kolki že ob odpustu iz porodnišnice ok.

(odgovor članu ocka33)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 22:25:27   
Afnica
Ni ju bilo treba široko povijat. Pa je bil en kolkec tudi 1b na prvem pregledu. Na drugem vse 1A. Po nasvetu fizioterapevtke na EINT pa tista ena plenička čez olajša rokovanje s tako majhnim dojenčkom. A sedaj so že pravi velikani, a ne? user posted image  V 8 mesecih tudi 6x težji. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Davana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?