|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šibkejše brce
21.9.2007 9:03:19   
NELY00
Lep pozdrav vsem!

Sem v začetku 28 tedna in imam občutek kot da user posted image nima tako močnih brc kot jih je imel se kakšen teden nazaj.Ko se umirim ga čutim kako se premika ampak se mi zdi da sem že močneje čutila kako brca.Najbrž me samo malo panika grabi.Zanima me če ima katera podobne izkušnje.Hvala za odgovore.

Lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.9.2007 14:30:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠIBKEJŠE BRCE
21.9.2007 9:07:18   
Nika v službi
Lahko da se ti je povečala količina plodovnice in so zato brcike manj zaznavne. Brez skrbi, če pikico čutiš, je vse o.k.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 9:07:31   
LuLu
ojla, če se ti zdi, da nekaj ni v redu ali kakršnakoli sprememba ... idi do g. preventiva. bi pa naj naštela 10 brcik na 12 ur.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 9:23:33   
bina30
Jaz sem v 29 tednu in tudi ne čutim več pravih brc, ampak samo neko premikanje po trebuhu. Moj G mi je rekel, da ima dojenček vedno manj prostora in je to povsem normalno. Tudi če si na RR strani pogledaš nosečniški koledarček, tudi piše tako.
Nič se ne sekiraj, glavno, da user posted image  čutiš!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 9:27:36   
2 Sraki
Ni panike, ima le bolj malo prostora, je že velik user posted image . Kot ti je svetovala LuLu štej brce in če jih npr. do poldneva našteješ 10 potem nimaš kaj skrbet.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2007 9:29:09   
Petraa
štetje gibov pri 28.tednih nima nobenega pomena kakor sem jaz seznanjena

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 9:47:33   
benika
Otroček je takrat že malo večji, tako da se njegov prostor občutno zmanjša. Je pa normalno, da so brcike šibkejše, važno je le, da ga ti čutiš, tako ali drugače. Moj fantek je bil že na splošno hudo lene sorte v mojem trebuhu in pravih brcik čez celo nosečnost sploh nisem čutila. Čutila sem lče premikanje in kotaljenje, to pa je to. Če ga pa res ne boš čutila kakšen dan, potem pa le stopi do G in naj te da na CTG.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 10:02:27   
Naja30
Kot so ti že rekle, otrok je vedno večji in ima vedno manj prostora. Lahko pa tudi, da se je povečala količina plodovnice. Kmalu gibi ne bodo  več sunkoviti, ampak taki "okorni" veliki, počasni. No, vsaj jaz sem tako občutila.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 10:24:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 12:57:10   
sasa79
Tudi mene včasih skrbi, ker recimo 3,4 dni ful brca čes cel dan in je potem 2 dni bolj mirna in potem spet ful aktivna(30 t.). Jih pa najbolj čutim, če ležim.  Sem pa brala, da naj bi brce najbolj čutile v 29 in 30 tednu, potem pa se umirijo, ker ni več toliko prostora.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?