|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šiškarice - izselite se! :-)
26.4.2008 15:40:50   
Anonimen
Selim se na vaš konec. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šiškarice - izselite se! :-)
26.4.2008 17:09:23   
Taula
Potem greste v stanovanje?

In ne...nisem iz Šiške, nič bat.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2008 17:22:35   
Anonimen
Kater del pa? Siska je velika ..  

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2008 17:27:33   
helloKitty
No lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2008 17:31:28   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Kater del pa? Siska je velika ..  

Se tolažiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2008 20:14:07   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image  se ne bom pustila pregnat še vsaj 1,5 leta

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2008 21:33:20   
NRMM
Ja kaj se te je pa sedaj lotilo,da zapuščaš bajto,katero si tako zeeeeeeeelo hvalila?
Ziher si imela premalo za pucat user posted image user posted image !

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2008 23:45:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Ziher si imela premalo za pucat user posted image

Ja, to bo, ja. user posted image

Drugače pa... ja, preselila se bom. Zakaj? Hm... takole nekako...
- nisem sposobna plačevati stroškov, ki so s hišo (saj niso TAKO veliki, ampak za moj žep so PREveliki)
- prelena sem za delo okrog hiše (pospravljanje V hiši še ni taka panika)
- ker nimam svojega avta, sama (ali z otrokoma) ne morem iti nikamor (do prve trgovine je 1 uro peš - moje hoje)
- za prevoz v službo porabim krepko preveč denarja, saj se moram voziti s taksijem (zvečer ni avtobusa in četudi bi šla prej, bi potrebovala uro in pol v eno smer, zjutraj pa to ne znese, ker bi prišla domov ob 7:45, kar je prepozno zaradi otrok)

Tako, da grem(o) nazaj v blok. Sicer sem se tako navadila na prednosti vasi in hiše (nobenega hrupa, nobenih težav s parkiranjem, zasebnost v hiši,...), da mi ni čisto jasno, kako bom (vsaj na začetku) spet funkcionirala v bloku, ampak upam, da ne bo krize. Za vsak primer smo najeli stanovanje z garažo user posted image , sosede bo pa treba še preveriti. Brez skrbi, Fiša - ne bova direktni sosedi user posted image .

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2008 9:11:01   
silvya
Sicer mene glava ne boli zaradi tega, ker se seliš, samo imam pa vseeno eno vprašanje. Kako boš ti ki si plemenita zdražala v bloku? Grajska gospoda rabi prostor. user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2008 9:11:50   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Sicer mene glava ne boli zaradi tega, ker se seliš, samo imam pa vseeno eno vprašanje. Kako boš ti ki si plemenita zdražala v bloku? Grajska gospoda rabi prostor. user posted image   

Počakaj eno leto in se bo selilauser posted image
Nekaj se mora dogajatuser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2008 9:15:51   
silvya
Se ne bojim. Jaz živim na deželi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
27.4.2008 9:16:40   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Se ne bojim. Jaz živim na deželi. user posted image

Jaz tudi in sem ziher, da se k nam ne bo selila.user posted image user posted image user posted image

No, upam, da ne bo veljalo kmalu: zarečenega kruha se največ pojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.4.2008 10:04:11   
Volga
Se ti pa da. Kot mačka z mladimi. Kaj pa otroci pravijo? Ae ti zdi,d a je faj, da se vsaki dve leti selijo?

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.4.2008 10:50:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Se ti pa da. Kot mačka z mladimi. Kaj pa otroci pravijo? Ae ti zdi,d a je faj, da se vsaki dve leti selijo?

Eh Volga ti ko ne razumeš sodobnega časa in kako boli,če se dolgo nekaj ne dogaja z nekom.user posted image
Bodi plemenita,ziher te bo po celi Sloveniji polno,ne samo po Lj user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2008 10:54:15   
karmy
Ne da se jim da. Pač poskusili so živeti v hiši in so tam stroški preveliki. Jaz to že vem in marsikdo že, ki je že živel v hiši in ne zamenja svojega stanovanja v bloku za hišo pa če je ne vem kaj user posted image user posted image user posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.4.2008 14:29:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ne, Volga. Niti pod razno se mi ne da. Ampak pač moram. Ker sem ugotovila, da je bivanje v hiši predrago za moj žep. Kaj naj - plačujem stroške in ne plačujem najemnine? Ne bo šlo dolgo. Obratno - naj plačujem stroškov in plačujem najemnino? Tudi to ne bi nikamor peljalo. Da ne plačam ničesar, bi bilo za moj žep sicer idealno, ampak dejansko samo za žep. Kajti jaz nimam staršev ali sorodnikov, kamor bi lahko šla živet, če se mi v najemu kaj zalomi. Če ne uredim najema, sem z dvema otrokoma na cesti. Kar spet ne gre. Obojega, najemnine in stroškov, pa ne sfolgam.
Poleg tega pa ti hiša vzame tudi tvoj čas. VES tvoj čas. Mislila sem, da bodo vsa zasebnost, velikanska kvadratura in vse ostale prednosti prednjačile pred vsemi minusi, vendar sem ugotovila, da ne. Jaz sem mestno, blokovsko dete, pa čeprav sem se hotela prepričati v nasprotno. Edinega prostega dneva v tednu, ko ne delam, nisem pripravljena posvetiti hiši ter delu v njej in okrog nje. In ne znam biti 24 ur na dan doma. Jaz moram ven. Pa ne samo na parcelo, ampak ven. Od doma. Ko sem si to privoščila v bloku, ni bilo takega problema. V hiši so bile posledice bistveno drugačne, pa tudi njihova odprava je trajala krepko dlje. Pa je spet šel moj čas.
Kaj na to pravita otroka? Nič negativnega, pravzaprav. Mlajši še nima komentarja, starejši pa je celo zadovoljen (žal ne bi bilo nič drugače, četudi ne bi bil). Pač vesel je detajlov, ki so pač pomembni otroku na začetku najstniških let.
Jaz osebno pa... svinjsko žal mi je, da mi ne znese, čeprav je bil moj namen več kakor dober. Vendar k mojemu načinu življenja to ne gre. Vse lepo in prav glede miru in narave, vendar mora moj dragi iti iz službe, da gre lahko v trgovino, ker jaz ne morem. Na mesec sem zapravila po cca. 150€ za taxi, da sem lahko prišla v službo in domov. S tem denarjem bi imela lahko pokritih večino položnic. Ampak s čim bi jih pa plačala, če ne bi hodila v službo? Začaran krog. Ne samo pri tem, temveč se pri marsičem, kar sem že v zgornjem postu napisala.
Eden večjih plusov vsega skupaj pa je bil ta, da tašča nikoli ni prišla na obisk nenapovedano user posted image . Preventivno se tudi zdaj selim na drug konec Ljubljane.

Morda je neprimerno (za koga), ampak ta post bom izkoristila tudi kot (javno) opravičilo lastnici za morebitne probleme, ki bi jih lahko imela zaradi moje predčasne selitve. Želim ji, da bi tudi v prihodnje ostala takšna, kakršna je in da bi našla boljše najemnike od mene. Sicer same sebe nimam za slabo, ampak sem se pa zakalkulirala (če temu lahko tako rečem) in posledice bodo tako ali tako na moji grbi.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2008 23:25:12   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

[ Sicer same sebe nimam za slabo, ampak sem se pa zakalkulirala (če temu lahko tako rečem) in posledice bodo tako ali tako na moji grbi.

vsekakor je fino, da si prej sprobala, preden si šla v enormen kredit za hišo. ker takrat pa res ni fino, da se zakalkuliraš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.4.2008 20:35:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
vsekakor je fino, da si prej sprobala, preden si šla v enormen kredit za hišo.

Ja, se strinjam. Če bi pa to naredila (zdaj), bi pa verjetno vse skupaj pognala v luft. user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.4.2008 21:00:30   
SOULatka

Selim se na vaš konec. user posted image

ojojuser posted image

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.4.2008 21:02:47   
Anonimen
Pa nisi valda ti iz Šiške?!

(odgovor članu SOULatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.4.2008 19:18:52   
SOULatka

Pa nisi valda ti iz Šiške?!

ne...nič batuser posted image

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.4.2008 19:19:52   
SOULatka
aja!

če bi vedla, bi začela drugje iskat a ne? bi si kar premislilauser posted image
se nebi rable šiškarce odselit, ampak ti sploh prišla nebiuser posted image

ampak sem ful fajn veš...aja...ne vešuser posted image

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.4.2008 19:29:46   
Shorty_
Plemenita potem boš blizu mene, no bova šli na kofi ko boš mela cajtuser posted image

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?