Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2012 21:48:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Šepanje po odvzemu gipsa 23.3.2012 21:53:11
|
|
|
|
jullie
|
..moja 2 letna hčerka ni dobila fizioterapije..je pa še šepala nekje 2-3 tedne..
|
|
|
|
RE: Šepanje po odvzemu gipsa 24.3.2012 4:27:37
|
|
|
|
Hope2
|
To je čisto normalno. Ne moreš pričakovat, da bo po tolikih tednih normalno hodila. Mišice zdaj niso nič delale, so se zmanjšale, skrčile, polenile, noga je bila skoz v istem položaju, pa človek se še v tolikem času nauči drugače hodit in delat pah mu pride v podzavest..... Rabi čas in rabi trenirat... s časoma bo spet okrepila mišice in pozabila na tako hojo. Fizioterapije je priporčljiva, ni pa nujna. Predvsem otroci to hitro spedenajo brez telovadbe, ker so že itak deležni non stop nekega skakanja. Tako da poskrbi, da bo otrok normalno funkcioniral in ne samo ležal ali sedel. Še najboljša varianta je pa obisk bazena, plavanje. Doma izvajajta kake igrice, kjer bosta razgibavali nogo (npr vleže na hrbet in v zraku goni kolo). Jaz sem lani dala dol gips na roki in četudi sem ga imela gor le 10 dni,je moja rok abila čist trda in sem jo še 1 teden držala v takem položaju, avtomatsko sem jo vedno dala v ta položaj- ker mi je bil domač in varen- najmaj bolelo. Pa bolečine so bile prisotne še 3 tedne, roke nisem mogla iztegnit tudi po 3 tedne. Po 6 mesecih sem pa se končno lahko dotaknila ramena s prsti. Pač traja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?