tania
|
Ciao Tricia, me veseli, da sem ti lahko nekako pomagala, ker si lahko predstavljam, da kar resno razmišljaš o porodu, ker se ful hitro bliža. No, mislim, da ti nekaj dajo za lajšanje bolečin, neko tableto mislim da sem dobila. Ne vem kaj je to bilo, ker sem bila takrat kar malo v "transu" in nisem nič spraševala kaj je, samo da je neki blo. Rodila sem namreč ful hitro, v dveh urah, odkar sem dobila umetne popadke v žilo. Tako, da po pravici povedano, imam malček slabe spomine, kaj se je točno dogajalo. Jaz sem bila prerezana, ker pač drugače ni šlo. Ampak se mi je kar zdelo da bom, ker je bil to moj prvi porod in kar jaz vem, redko katera prvič ni bila prerezana. Ni pa rečeno, seveda. Ma ne se sekirat, ko te prerežejo sploh nič ne čutiš. Mojo malo so prvi večer odnesli, ker sem bila jaz ful utrujena in ona tudi. Rekli so mi da jo bodo prinesli za dojenje. Zgleda da je bla res zaspana, ker je spala od 22.00 do 6.00 zjutraj. Potem pa je bila non stop z mano. Če pa želiš, mislim da ti jo lahko odnesejo, da se odpočiješ. Glede zdravnika pri porodu pa ne vem, moraš pa malo povprašat, če se lahko zmeniš. Če boš rodila čez dan je dr.Šoštarič skoraj vedno tam, vsaj jaz sem ga ful videvala. Ima pa tudi nočna dežurstva. Če boš imela še kakšna vprašanja pa kar vprašaj, ti bom rade volje odgovorila. Lahko pa mi pišeš tudi na privat, če želiš. Pozdravček:sloncek::sloncek::sloncek:
|