|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šempeter - porod
22.2.2008 15:40:16   
Anonimen
Kako pa kaj poteka sprejem u Šempetrski porodnišnici? Npr.: imaš popadke, te rpipeljejo zadaj, kaj pol greš kar na oddelek al moraš kaj oddat na pultu? Kaj pol sledi: te peljejo na oddelek, dajo klistir, obrijejo.... nevem - vaše izkušnje, mal za predstavo--Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šempeter - porod
22.2.2008 15:57:34   
bskrle
To najbolje izveš na MŠ, drugačepa te najprej vprašajo zakaj si prišla, poberejo vse podatke, te preoblečejo, dajo na ctg ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2008 18:14:04   
Sonrisa
Jaz ti lahko povem, kako je ponoči, ker sem pri obeh ponoči zvonila na vratih. user posted image  
Mene je mož pripeljal, tako da sva pri glavnih vratih noter zlezla (pa zvoniti sva morala, ker so imeli zaklenjeno), potem direktno v 3. štuk in tam spet zvoniti, da sva sploh noter prišla. user posted image  

Potem greš z babico do ene sobe, kjer se preoblečeš, tam vpišejo tvoje podatke, te nekaj stvari vprašajo.

Pri prvi me je zdravnica prej pregledala, koliko sem odprta in potem sem šla v porodno. Tam so mi dali klistir in me obrili.

Pri drugem sem šla direktno v porodno sobo na ctg in ker so se popadki umirili, so mi rekli, naj kar tam priklopljena spim. Klistirja nisem dobila, ker sem tisti dan cel dan imela drisko in so predvidevali, da sem izpraznjena. user posted image  Obrili pa so me, ko je babica prišla in je videla, da se je začelo dogajati.

Kako je podnevi, pa naj katera druga pove.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2008 19:52:49   
Anonimen
Hvala tiniga; še kakšna izkušnja?....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?