|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 7:41:31   
Neža81
Jutro!

Kako ste preživele vikend? JAz sem ga kar vredu, vsa iz sebe še po tistem četrtkovem celonoćnem pogovoru. Nekaj pa me še muči. Se spomnite, ko sem v petek jamrala tukaj, da me ščipa v jajčnikih? No, še vedno me in cel vikend me že križ boli v spodnjem predelu, danes pa me že boli celo do polovice?

Ve mogoče katera, znaki ćesa so to?

Včeraj so se mi začeli O dnevi.

LP, Neža (zaskrbljena :muca:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 8:06:40   
biba77
Dobro jutro, Neza81!

Lahko, da je kar zaradi O (ceprav se mi zdi malo netipicno, da boli toliko dni). Upam, da se nisi prehladila. Ce ne neha bolet, le stopi do zdravnika. Me pa bomo drzale pesti :miska: za najboljse!

:miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 8:40:41   
Neža81
Lana, hvala za odgovoro. Ampak mene je začelo ščipati v petek, O dneve pa imam od včeraj. Tebe tudi začne že nekaj dni pred O dnevi ščipat?

Neža

P.S..Mene je strah, da ni prišlodo izvenmaternične vgnezditve.

:((

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 8:57:01   
pupika
Neža, kaj sem te jaz prejšnič prestrašila s to izvenmaternično.

Veš kolko sem jaz prebrala glede te izvenmaternične imaš take bolečine, da zelo težko hodiš. Pri meni je ginekologinja sumila na izvenmaternično samo zaradi tega, ker mi ni občutila povečane maternice. Tako da, se za brezveze sekiraš. Kaj pa če bi poskusila z CB in bi vedela na čem si. Če pa se še ne boš pomirila, pa se naroči k ginekologu in boš vedela na čem si.

Mogoče pa si srečka nosečka, pa zato še niti ne veš.

Veliko sreče in :rozica: zate

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 9:05:05   
Neža81
Jutro pupika!

Ma nisi me prestrašila, sem pa začela študirati na to zato, ker sem si kupila revijo Lisa Nosečnica in je opisana izvenmaternična nosečnost - krvavitev, bolečine v spodnjem delu trebuha- tak da sem res zaskrblena. Ne vem zakaj me v križu boli že od petka pa tudi ščipa me že od petka. Brala sem v Lisi Nosečnici, da pride tudi do krvavitve zaradi ugnezditve. Ampak je možno, da krvavitev traja dobra dva dni? Je pa bla čista kri, brez kakšne rjave barve vmes.

Mislim, da mi druga ne preostane kot da grem potem med malico po CB in ga sprobam. Aja, pa še to. 2 uri preden sem dobila M:hudicek:, sem naredila test in je pokazalo negativno. Potem sem začela krvavet. Je možno da sem noseča, četudi je 2 uri pred tem CB pokazal negativno?

LP, Neža
:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 9:08:32   
biba77
Mozno je, da je test bil lazno negativen in si imela prenizko koncentracijo nosecniskega hormona v urinu. Le javi nam dobre novicke po malici.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 9:17:26   
Neža81
Ojoj!

Spet si mi vlila nekaj upanja... ob pol dvanajstih vam bom sporočila. Pa jaz bom v 9nebesa9nebesa9nebesa, če je to res1 Wwiiiiiiiii

Punce, držite pesti!!

Neža:pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 10:40:45   
lana 5
Neza, ce te skrbi pojdi do G in ona bo tocno vse pogledala ter ti povedala, kako zadeve stojijo.
Drugace pa mene tudi ze nekaj dni prej boli in
scipa.

Drzim pesti da bi se pokazale:roza::modri: ~

:miska::miska::miska::angel::angel::angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 11:23:56   
pupika
Evo neza, držim pesti, da bo kaj.

:angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 11:33:39   
Neža81
Evo mene!

Sem naredila, pa se je prikazala samo ena črtica. Malo sem zajokala, ampak zdaj sem pomirjena. Bomo pa ta teden delali na tem, a ne?

Je pa vredu da sem nardila CB zato, da vem pr čem sem

LP, Neža:(

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 11:39:41   
pupika
Točno tako ja, bo pa naslednji mesec. Vsaka stvar je v čem dobra, vsaj tako se jaz tolažim, da verjtno zaradi tega ni, ker lahko da ne bi bil zdrav. Ker pravijo, da če semenčiča niso dovolj kvalitetna se tak ne prime.

Evo samo zate :rozica:

In za na naslednji mesec:angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 11:41:17   
biba77
Ohhhh,

Zal mi je! :( Vidis, tiho bi morala bit, ne pa, da sem ti dala upanje. zdaj sem pa sama na sebe jezna. :grrr:

Ves, ce pa bolecina ne bo hitro minila, pa le pojdi do svoje G (al pa poklici tja).

Drzi se!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Še vedno to ščipanje..
18.10.2004 11:48:43   
Neža81
Hvala punce za tolažbo.

Biba, ti se pa nikar ne jezi, ker je prav, da si mi dala upanje, saj sem le tako zvedla pri čem sem. Kaj če bi pa res bla noseča, a?

Sicer pa sem že dobre volje. Enkrat bo že ratalo, to je le začetek. To leto sem pa že skoz dobre vole, ker se mi je življenje tako lepo preobrnilo po tisti doooolgi in boleži zvezi. Zdaj pa vsak dan komaj čakam, da pridem domov in se pocartam z mojim dragim, ki ga imam najraje na svetu 9nebesa.

LP, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?