|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno se popaca
22.10.2011 16:24:50   
smej
Tamali je star 2,5 leti. včeraj mi je vzgoliteljica rekla, da še vedno ne zna lepo est in da se še vedno popaca kadar je juho. Zdaj me pa res zanima ali vsi otroci pri tej staosti jejo brezhibno, oziroma se ne popacajo več.Je pa res, da še vedno včasih obrne žlico tako, da mu vse steče po roki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še vedno se popaca
22.10.2011 16:29:37   
ZARA
Ti vprašaj njo, če se ona nikoli ne popaca? Dve leti in pol je star. Halo?!

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2011 16:30:54   
kajajaka
Naša pri 3 letih zelo lepo je. Res pa od malega sama sodeluje, ima svojo žlico in tako ogromno vaje za seboj user posted image .
Pa še vedno kdaj pride popackana iz vrtca ali pa jo preoblečejo, če se polije.
Jaz v tem ne vidim nič groznega. A si govorila z vzgojiteljico kaj naj bi bil tak problem? Mogoče se pa le njej ne ljubi preoblačit ...

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2011 16:35:15   
kajajaka
ZARA nama je pa danes dolgčas - aktivne na vseh temah user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2011 16:36:57   
ZARA
user posted image  Ja, saj bo kmalu bolje, ker dobim obiske.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2011 16:40:09   
kajajaka
Saj jaz bom mogla pa kaj pospravit... ali pa tudi ne... saj je jutri še en dan user posted image
Lepo popoldne vsem RRjev-kam/cem... Grem še mal na FB user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2011 17:37:50   
Anonimen
še moj skoraj 8-letnik se VEDNO popaca. ampak res VEDNO. user posted image

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2011 17:44:16   
mateyka
naša se pri štirih VEDNO popaca za kosilo. največja pujsika v skupini. ampak njo ne moti in dokler je ne bo, bo tako. kaj čem zdej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2011 18:24:34   
aprilčica07
Naš se pri štirih in pol vedno, ampak res vedno popacka. Ni važno kaj jejo/jemo, obvezno umazan po rokavih, po hlačnicah, tudi do nogavic pride, skratka ni da ni.. user posted image user posted image user posted image Tam pri 20-ih se najbrž ne bo več poflekal, a ne?user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2011 18:44:20   
Tutan
Moj mož se še tudi popaca. Sicer občasno, ampak je star 32let.
Moj otrok, ne samo, da se pri skoraj petih še vedno popaca, ko je, uspe si namazat temparko na sredino hrbta (doma je barval, ne v vrtcu, tako da je pacanje drugih otrok nemogoče).
O tem, kakšen pride včasih iz vrtca niti ne bi. V notranjosti čevljev očitno šverca pesek za domov. Pa se še nihče ni pritožiluser posted image

Jaz bi povprašala vzgojiteljico kako pa izgledajo po hranjenju drugi otroci?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2011 18:50:22   
pelin
Mislim, da gre tu za kaj drugega...mogoče je mali resnično izrazito nespreten in se ne le popaca ( kar je za to starost in še starejše čisto nekaj običajnega), temveč se pošteno polije ali pa ima pri hranjenju večje težave. Za drobne packe v vrtcu še nisem slišala da bi se kdo razburjal...ne starši in ne vzgojitelji...če pa je otrok vsakodnevno polit, ker ima tako slabo finomotoriko ali pa se polije, ker ne zna za mizo lepo sedeti, tu so pa druge težave....Mogoče se vzgojiteljica ne sekira zaradi oblačil, temveč ti hoče povedati, da ima mali primankljaj pri finomotoriki in da bi bilo dobro malo več delati na tem...ugibam...vprašaj jo...

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2011 18:51:36   
čupa
Moja 6 letnica tudi domav skuraj vsak dan prinese jedilnik, "napisan" na majiciuser posted image , ampak jaz se ne jezim ,kr sem pri svojih 28 letih e tudicela popacana včasih, sploh če jem špagete user posted image user posted image user posted image .

ne sekiraj se, lepo peri cotike pa bo že preraso to (al pa tudi ne, tak kot jaz nisemuser posted image )

< Sporočilo je popravil čupa -- 22.10.2011 18:52:25 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2011 19:00:44   
nusi
am.. ni nujno, js sm 28, moj fotr 56... user posted image mal so tut geni

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2011 21:12:13   
josephine27
moj 3,5 se tud še vedno popacka, če je kaj tekočega.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2011 22:08:06   
Najaa
Sej pa imajo v vrtcu slinčke?user posted image In po možnosti še precej velike... Naša 2,5 letnica pride iz vrtca čista kot solza. Resno, prej ji uide v hlače, ker se ji ne ljubi lulat kakor da bi bila popacana od hrane. Doma pa se vedno vedno popaca. In to ravno pri juhi, ker slinčke imamo take, da ne sežejo ravno do popka oz. mize in ko nagne krožnik z juho, se nasloni na krožnik in je mokra. Če si znate predstavljat, kako mislim.user posted image  

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2011 9:49:28   
ajataja
Sploh ne vem zakaj vzgojiteljico to tako moti,če se tvoj otrok popacka,saj ne pere ona njegovih oblačil ,ampak ti,in samo tebe bi lahko to motilo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2011 10:55:46   
mateyka
ja, če moji tamali kdorkoli (tudi jaz) reče zakaj je popackana in da naj bolj pazi, odgovori: saj bo mami oprala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.10.2011 10:56:23 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
23.10.2011 11:32:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?