|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno nič!
16.1.2005 11:10:23   
Sandra*
Ojla ženske!
Pri meni še vedno ni nič: Ne :hudicek: (kar je dobr), ampak tudi test ne pokaže nič (sm ga delala danes zjutraj), špika pa me še vedno in slabo mi je tut kr naprej! Kaj predlagate, naj grem k ginekologinji ali naj nardim raje cb (delala sm baby mini chek)?
Lp:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno nič!
16.1.2005 11:14:40   
srnica
Alo !

Jaz bi na tvojem mestu naredila CB, čim prej javi kaj bo!

Držim pesti zate ;)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno nič!
16.1.2005 11:15:55   
Sisy
kok časa ti pa zamuja?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno nič!
16.1.2005 15:20:59   
Mirna
Poskusi zdrzati se kksen dan, nato pa naredi se enkrat test Pa kupi zdaj drugega, kot si ga zdaj. Drzim pesti, ,lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno nič!
16.1.2005 15:51:59   
Sandra*
V četrtek bi jo mogla dobit, se pravi 4 dni.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še vedno nič!
16.1.2005 15:55:25   
Anitka
SANDRA jutri brž skoči po CB in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je to to!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še vedno nič!
16.1.2005 19:39:07   
lucika
meni romed v cetrtek ni nic pokazal. :hudicek:se vedno ni, slabo mi je na trenutke. lahko da je od živcev, upam, pa da je od....saj veste.
cetrtek je bil zadnji dan za:hudicek:, ampak zivcki delajo s polno paro, nikol ne ves...
drzim pesti.
lp

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še vedno nič!
16.1.2005 19:40:16   
Sandra*
Držimo pesti da bo :modri::roza:!

:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še vedno nič!
17.1.2005 10:42:52   
Andy13
Sandra,

:miska::miska::miska:, pa čimprej naredi CP in poročaj! Sigurno bodo črtice! Imam nek šesti čut...

Lepo se imej,
Andy

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.