|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno krvavim??????
14.6.2005 7:51:26   
rozi81
Učer popoldne sem imela pregled pri G. Ker sem v 39t me je pregledala če sem že kaj odprta in nisem bila. Po tem pregledu sem imela malo krvavega izcedka rjavo-rdeče barve. Pa sem mislila da se bo čez noč ustavilo in se ni. Saj ga ni veliko je pa prisoten. Vem samo to da nobena krvavitev v nosečnosti ni nedolžna. Zdej pa ne vem ali je to normalno da še krvavim ali naj raje kam pokličem?

Punce hvala za odgovore, me mal že skrbi.

LP S:nosecka: in :duda:39t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno krvavim??????
14.6.2005 9:09:43   
Anonimen
Pri meni je trajalo tudi po dva dni skupaj. Pa se ni nič začelo, še sprožiti so mi morali porod. Če kri ni svetlo rdeča, se nimaš kaj sekirati.:rozica:

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno krvavim??????
14.6.2005 9:42:58   
kimi
No jaz za sebe vem ko mi je malo svetle rdeče krvi izteklo da sem šla rodit

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno krvavim??????
14.6.2005 9:46:58   
Talči
Jaz ti sicer ne morem povedat iz izkušenj, ker prvega šele čakam, bi ti pa svetovala, da zdaj, ko si že tako daleč, pač greš še enkrat tja ali pa pokličeš in poveš, kako je na stvari.
Boljše 100x vprašat, več kot reči nič posebnega ali vse o.k. ali pa te kregat ne morejo, kot pa da predolgo čakaš in je potem kaj narobe.
JAZ BI POKLICALA ALI PA ŠLA TJA.
DEFINITIVNO.
LP
Talči

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno krvavim??????
14.6.2005 10:46:30   
malika
mene imajo pomoje povsod poln kufer, ker skoz klicarim in gnjavim in sprašujem; ampak vsaj vem na čem sem! Tako, da kar obrni telefon in povprašaj, čeprav sem mnenja, da ni nič narobe.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?