|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno čakam te popadke!
16.2.2005 16:45:40   
Cuketa
Danes sem spet bla na pregledu-2dneva po PDPju.GIN pravi da je vse v najlepšem redu, da sm odprta 2prsta (še vedno), da je plodovnica čista-v glavnem vse OK.Se je pa nagibala k temu da me kar danes pošlje na umetne popadke, ker zaenkrat mojih ni od nikjer (upam da me ne bo kar zdej prijelo:)-). Zato me zanima kakšne so vaše izkušnje z umetnimi popadki.Dala mi pa je na izbiro, da lahko grem jutri v bolnico na umetne popadke ali pa da pridem spet v petek najprej na pregled in potem v bolnico na popadke (GIN pravi da je brezveze čakat 41 teden ker je že vse zrelo).
Dajte mi svetovat,prosim!Ali tej umetni popadki vedno primejo,a so bolj boleči?!
Hvala za pomoč pa še vedno stiskajte pesti zame!!:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.2.2005 17:16:46   
Lunca1
Jaz sem imela umetne, pa nimam primerjave, ker prvič nisem imela svojih in drugič, ker sem imela EA. Vmes sem sicer čutila bolečine, ker mi ni dobro prijelo, ampak primerjat pa ne morem.

Želim ti čim lažji porod. Pa da te ne bojo tolk časa domov pošiljal kot so mene:).

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2005 17:24:59   
Blink1
OLa

Jaz sem čakala 13 dni:zmeden: Pa me nobeden ni poslal na umetne:grrr: No, 14 dan bi mi jih dali, pa sem šla dan prej not.

Moji popadki so bili res ful bogi, zato sem dobila umetne...Hkrati s tem so mi tudi predrli mehur, tako da se je hitro začela akcija. Moram pa rečt, da moji popadki niso boleli, potem pa je začelo bolet. Ne vem, če je bilo od umetnih...

Hja...mene so kar prestrašile z umetnimi popadki, ko sem čakala...Pa ni tako zelo bolelo...:)-

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2005 18:15:38   
Anonimen
Po moje brez veze prehitevat. Počakaj še malo, dete še ni pripravljeno. Meni so dali 8. dan čez rok umetne, pa mehur predrli, pol je pa šlo v štirih urah. Mimogrede. Bolelo zelo malo, čeprav nisem imela nobenega svojega popadka. Pomembno je, da se v glavi pripraviš na porod in da ubogaš babico ter se ji pustiš voditi.

Drgač sem pa jaz pri vsakem popadku mislila na veliko riževo Milko čokolado in mojemu takoj po porodu naročila, naj mi jo prinese. In jo je, pojedle so jo pa sestre, so rekle, da čokolada ni dobra za mleko:-(( Vsak izgovor je dober!

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2005 20:53:32   
aljaneva
No ja vsak ima drugačne izkušnje z umetnimi popadki.
Jaz sem jih tudi imela.
Ne morem primerjati z umetne popadke z naravnimi ker naravni sploh ne vem kako zgledajo. V porodni sem bila ob 9h rodila pa 18.18h
So me zmučili do konca a se da zdržati, vrjemi.

Želim ti čim lepši in čim krajši porod.:bravo::bravo::bravo:

Nič ni lepšeda kot držati svojo :duda:v naročju.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2005 10:57:28   
Anonimen
Ne vem glede popadkov, ker sem imela samo svoje, ampak če le moreš zdržat, počakaj še kakšen dan. Za otroka je bolje, da se sam odloči, kdaj bo prišel. No seveda samo pod pogojem, da je sicer vse ok (plodovnica, srček...).

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2005 15:12:45   
Anonimen
Mene so poslali na indukcijo 15 dni čez rok. Že prej sem bila 14 dni odprta dva prsta, nič popadkov. Umetni so prijeli po kakšni uri, ko sem jih dobila.Težko je zato, ker se že takoj začnejo na ful, na minuto, dve, tri, en za drugim. Ne morem pa rečt a so hujši kot navadni, ker svojih nisem imela. Rodila sem v petih urah in pol, babice so rekle, da glede na to, da sem bila tako malo odprta zeloooo hitro, da so mislile, da bom do večera tam (še enkrat toliko).

Pa te nočem strašit. Drugače seveda boli ampak ni pa tako hudo, pa ko k sebi stisneš štručko vse pozabiš.
Glede na to, da si šele 2 dneva čez PDP se mi zdi hitro, da bi šla na sprožitev. Čisto normalno je, da nosečnost traja do 42. tedna. Jaz bi na tvojem mestu počakala kak teden, če se bo samo začelo.

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2005 18:42:05   
Lu
Sama sem danes 4 dan čez pa imam jutri zopet CTG.
Poniči sem imela tudi že popadke vendar še nisem čisto nič odprta.

Ima mogoče katera z tem izkušnje:zmeden:

lp Lu

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2005 19:01:19   
bivka
O, Lu ti si še vedno doma!
Jaz pa sem že mislila, da cartaš!
Saj bo! LP, B

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2005 20:12:23   
Tajča & Jaka
Jaz sem rodila z umetnimi popadki. Voda mi je malo že odtekla, odprta sem bila pa le en prst, tako da je trajalo kar 9 ur, zadnji dve uri in pol sta bili za umret, tako da sem jih že prosila naj mi carski rez naredijo. če se le da, raje počakaj in ne hiti z umetnimi popadki, ker imaš občutek kot da popadek sploh ne spusti.
Upam, da boš rodila brez večjih bolečin.
Tajča

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

najlepše ime za fanta
pika89

Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?

Tristan (18%)

Nejc (21%)

Jernej (9%)

David (19%)

Luka (32%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!