Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 11:56:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne bom jih kritizirala, imam pa eno prošnjo, idejo, pobudo, kakor želite. Namreč, včasih je težko dobiti kakšnega moderatorja, ko ga nujno potrebujemo in ne vem kateri je trenutno prisoten, ker imajo nekateri od njih v profilu označeno, da se jih ne prikaže na seznamu prisotnih uporabnikov. Da bi moderiranje forumov, brisanje, zaklepanje in podobno potekalo hitreje in učinkoviteje, se mi zdi, da moderatorji te funkcije ne bi smeli uporabljati. Samo na Čvekanju v tri dni npr. je moderatorjev več, in potem moraš zs poslati vsem, ker ne veš kdo je dejansko prisoten, ker imajo vsi skrito prisotnost. Tako bi morali imeti vsi moderatorji to možnost izključeno, uporabniki jih tako lahko damo med kontakte in takoj ko gremo na zasebna sporočila, vidimo kateri od njih je trenutno prisoten in na koga se lahko takoj obrnemo. Mnenja?
< Sporočilo je popravil hothien -- 23.7.2008 12:05:36 >
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:03:02
|
|
|
|
muki1
|
Preveč razmišljaš . No, meni se zdi to okej.
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:03:49
|
|
|
|
muki1
|
Še boljše pa bi bilo, da jim RR kaj malega plača, za recimo dežuranje. Jaz vam zastonj že ne bi teh budalaštin brala .
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:37:56
|
|
|
|
Jerneja_
|
Moderatorji ne smejo imeti zakritega profila.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:39:48
|
|
|
|
Naja30
|
A je profil in status isto? Jerneja je tole napisala isto minuto, kot sem jaz gor prišla, pa je po statusu odsotna.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:57:00
|
|
|
|
Jerneja_
|
Ne ni isto profil je eno status pa drugo.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 12:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Moderatorji ne smejo imeti zakritega profila. Za profil je meni vseeno, mislim na stauts prisoten ali odsoten.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 13:00:47
|
|
|
|
Jerneja_
|
No to je pa nekaj drugega. Profila pa načeloma ne smemo imeti zakritega; o statusu in tem, da nas kaže na seznamu uporabnikov pa se bomo pogovorili.
|
|
|
|
RE: Še nekaj o moderatorjih 23.7.2008 15:27:23
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ne, ne bom jih kritizirala, imam pa eno prošnjo, idejo, pobudo, kakor želite. Namreč, včasih je težko dobiti kakšnega moderatorja, ko ga nujno potrebujemo in ne vem kateri je trenutno prisoten, ker imajo nekateri od njih v profilu označeno, da se jih ne prikaže na seznamu prisotnih uporabnikov. Da bi moderiranje forumov, brisanje, zaklepanje in podobno potekalo hitreje in učinkoviteje, se mi zdi, da moderatorji te funkcije ne bi smeli uporabljati. Samo na Čvekanju v tri dni npr. je moderatorjev več, in potem moraš zs poslati vsem, ker ne veš kdo je dejansko prisoten, ker imajo vsi skrito prisotnost. Tako bi morali imeti vsi moderatorji to možnost izključeno, uporabniki jih tako lahko damo med kontakte in takoj ko gremo na zasebna sporočila, vidimo kateri od njih je trenutno prisoten in na koga se lahko takoj obrnemo. Mnenja? Kar si napisala ne drži, ker sem moderatorka čveka, in imam vidno če sem prisotna in viden profil. LP Shorty
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2008 12:26:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Preglas v imenu?AninchyKatera "oblika" imena Martin vam je ljubša?Martin z poudarkom na A (
49%)
Martin z poudarkom na I (
51%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!