tjaga
|
Hitra diagnoza Pride pacient k doktorju. Le-ta ga preiskuje do onemoglosti, na koncu pa reče: "Ne morem in ne morem odkriti, kaj vam je, ampak mislim, da je kriva pijača." Pacient odgovori: "Nič ne marajte, bom pa prišel, ko boste trezni..." Švaba Prideta dva švaba v bar v Londonu, in se vsedeta za šank. Natakar se približa in prvi naroči : 'Gin tonic' Natakar, ustrežljiv kot vedno, vpraša, 'Dry?' Švaba, zadovoljen da kelner govori nemško : 'Nein, zwei!' Netočne ure Včeraj sem cel dan blodil po mestu in spraševal folk koliko je ura. Vsakič sem dobil drug odgovor... Učitelj:"Peter, povej mi iskreno, ali moliš pred jedjo?" Peter: "Ne. Ni mi treba, ker je moja mama dobra kuharica." Pride Mujo do avtomata za sendviče. Vrže vanj 100 SIT, pritisne na gumb in dobi sendvič. Položi ga na mizo, nato vloži še 100 SIT, pritisne še enkrat in dobi še en sendvič. Tako nadaljuje, dokler se na mizi ne nabere grmada sendvičev. Ljudje v vrsti, ki se je nabrala za njim, začnejo godrnjati. Nekdo ga potreplja po ramenu in reče: "Pohiti, veliko nas čaka na sedviče." Mujo odgovori: "Ne bo nič. Mujo igra, dokler dobiva." Policist je pristopil k prodajalcu pečk in ga vprašal: "Kaj prodajaš?" "Pečke od jabolk." "Po koliko pa so?" "Dva tisoč tolarjev za eno pečko." "Zakaj so pa tako drage?" "Ker ti po njih začnejo delovati možgani." "No, bom pa kupil eno!" se je odločil policist. Policist je pojedel pečko, odšel, nato pa se je kmalu vrnil. "Prevaral si me!" je rekel prodajalcu. "Za dva tisočaka bi si lahko kupil deset kilogramov jabolk in tako dobil več sto pečk!" "No, vidiš, da deluje! Možgani so ti začeli delovati!" je rekel prodajalec. "Če je pa tako, mi daj še eno!" je rekel policist. Lp, Tjaga :kuza::sloncek::kuza::sloncek::kuza:
|