|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še nekaj-Plenice Babylove
22.4.2005 22:24:13   
Timotej
A ima kateri od vaših malčkov rdečo ritko po teh pleničkah? Jaz ne vem, ali ji namreč ne pašejo te pleničke ali robčkiod iste znamke, saj jo zelo redno previjamo. Kremice nismo nikoli menjevali, imamo Bubchen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.4.2005 22:36:57   
kaj@
tudi mi smo pred kratkim prvič kupili te plenice,nekaj časa še ok,nato pa rdeča ritka,lulček...sedaj se zdravimo z raznimi kremami,je že malo boljše,tudi jaz ne vem če so za to krive plenice Babylove???

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2005 22:43:38   
Anonimen
Če je ritka zelo rdeča, jo namaži s praško pasto. Bo kuj bolš.

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2005 22:45:30   
Jančika_
Ne, nikoli po njih ni imel rdeče ritke. Sicer uporabljamo Moltex Öko, ker pa se jih v Celju ne dobi, nam jih kdaj zmanjka. Ravno zdaj kakih 10 dni spet uporabljamo Babylove, pa je vse OK.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2005 23:26:28   
tralala
Tudi pri našemu Babylove naredijo rdečo ritko, zaprisegam na Pampers, od mokrih robčkov pa na Penaten.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2005 0:03:48   
Annny
ne, nikoli rdeče tike v BL:)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2005 0:04:15   
Annny
sem hotela napisat 'rite', ne pa tike:)-:)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2005 7:04:18   
buča
Men so Baby love ta bol.Nkol rdeče ritke...ampak vsaka ima svoj faktor....:)-:)-:)-

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2005 7:15:14   
piščanc
pupi so babylove zelo odgovarjale, še boljše od pampers, mali razgrajač je pa tudi dobil vneto ritko, pa še trebušček

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2005 7:44:06   
buči
Mi imamo zdaj že kar nekaj časa BL, sem zelo zadovoljna, ker so visoke. Rite pa ni imel rdeče ne v teh, ne v pamperskah, ker k sreči nima občutljive. Robčke uporabljam tudi BL, tudi ti so mi ok. Res pa je, da ga vedno umijem z vodo, robčki so le pri kakici. Pa še super :bravo: hladilno mazilo imamo: iz lekarne Brod (Lj.).:bravo:

:kuza:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2005 8:11:53   
BARBARA R.
Nikoli nobenih težav.

:muca:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2005 14:34:19   
mehurčica
Od pleničk nikoli težav, je pa dobil pikice po lulčku od BL vlažilnih robčkov.:(

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2005 20:40:28   
Timotej
Bom najprej poskusila zamenjati robčke, hvala vsem za izkušnje in lep večer.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?