|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:14:14   
Anonimen
Moj user posted image  bo star eno leto in še ne hodi. Dosti ga moram še nositi, sedaj, ko sem noseča, me malo skrbi. Je lahko kaj narobe z nosečnostjo? Kakšne izkušnje imate mamice, ki ste tudi morale nositi v nosečnosti starejšega?
Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:21:30   
Anonimen
meni je rekla G čim manj nosit, četudi po vsej verjetnosti na nosečnost ne vpliva.Vem, da je problem, ker ne hodi, ampak malo glej, da ga boš res čim več pustila, da prepleza in prekobaca.  Jaz sem zdaj noseča 10 tednov in imam doma enoinpolletnico, ki jo kar še moram dvigovat za vse sorte, pa ima okrog 12 kg. Zaenkrat ni težav, se pa pripravi, ker boš zmatrana za crknit. Brez zamere-jaz sem :(
LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:24:34   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je lahko kaj narobe z nosečnostjo? 


Dokler nosečnost poteka dobro, ni nič narobe.

Moje izkušnje z nošenjem našega dvo in nekaj letnika v času druge nosečnosti : pogosto brez sape, zvišan utrip srca, rdečica na obrazu, upočasnjena hoja....drugač pa smo vsi uspešno prestali user posted image





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:26:54   
mamči
Ja, pa občasna jeza na mulca, ki je še kako dobro hodil in če je bilo potrebno tud dolge ture zanj niso bile problematične (da je le imel dober motiv) user posted image .

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:29:24   
eva1
Moj je shodil, ko sem zanosila, ampak sem ga na začetku kr veliko še prenosila po rokah, pa je vse ok! Sedaj sem v 29 tednu, zaenkrat vse bp, mali sicer sam hodi kamorkoli gremo, ampak dvigovanju se pa tako ali tako ne morem izogniti...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:31:53   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se pa pripravi, ker boš zmatrana za crknit. Brez zamere-jaz sem :(
LP


Jaz pa nisem bila čisto nič, sedaj pa še manj...se mi je zdela prva nosečnost veliko bolj naporna, čeprav sem bila skoz na bolniški, brez otrok, brez večjih obveznosti....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:34:35   
Pilar
Moj prvi otrok je shodil. ko sem bila noseča 7 mesecev. Res je to, da je bolj pri ta lahkih( kar se tiče kg), ampak ni šlo drugače, kot da sem ga dvigovala.  Nisem imela nobenih težav, ampak kljub temu, je bilo včasih naporno.
Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 11:59:57   
tatam
Ko sem drugič rodila je bla pupika stara 16 mesecev.Nosla sem jo celo user posted image  ,tudi po stopnicah...Brez problemov.Sedaj sem tretjič noseča in že od začetka ne morem dvignit nič težjega,saj me takoj začne full bolet spodnji del...Hočem povedat,da je vsaka nosečnost drugačna in dokler nimaš težav,jo le dviguj in cartaj..Telo ti bo že samo sporočilo kaj je dobro za vaju!!Pa veselo nosečnost!

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Še ne hodi, mama pa noseča!
23.10.2006 15:35:45   
lelaval
Moja najstarejša je shodila 2 meseca preden sem 2. rodila. Včasih res ne gre drugače, kot, da prvega otroka nosiš, a poskusi pač čim manj.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?