Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še nakupujete v Avstriji? 15.2.2008 21:18:19
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz hrano kupujem pri nas. Oblačila pa v C&A, ker imajo vedno neke akcije-pri nas pa ne!
|
|
|
|
RE: Še nakupujete v Avstriji? 15.2.2008 21:44:39
|
|
|
|
sinnerka
|
za malega skoraj vse v avstriji in zase obleke pa za mojega
|
|
|
|
RE: Še nakupujete v Avstriji? 15.2.2008 22:24:21
|
|
|
|
Olivija
|
Oblačila še vedno. Zdaj načrtujemo nakup spomladanske kolekcije za ta male dve. Sem vidla kaj imajo v Bruslju pri C&A za otroke in kaj imajo pri nas - letos npr. ima polno otrok v Kranju enako jakno, ki jo je imela Julija predlani. Pa res imajo kar dosti raznih akcij.
|
|
|
|
RE: Še nakupujete v Avstriji? 15.2.2008 23:10:37
|
|
|
|
gapimasa
|
Da se še jaz oglasim! Splača se kupovat v Avstriji! Ravno danes sem bila. Povedala mi je znanka, ki redno spremlja vse cene, da je gori ceneje. Sploh plenice, vlažilni robčki, prašek,kozmetika, čistila (npr. bipa), tudi hofer in lidl sta cenejša za isto stvar. Bila pa sem ravno danes gori in kupila fulll dobre cotike za mala dva (majčka dolgi rokav 2,99E, itd.). Imajo veliko več akcij in se izplača.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.