Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še malo pomoči - prosim 18.4.2007 19:10:13
|
|
|
|
stunfek
|
Lupita živjo! Vem, da je kriza čakati in biti v negotovosti ampak po mojem ta rjav izcedek lahko pomeni glih karkoli. Ja, lahko je celo napoved nosečnosti. Lahko boš dobila tečko. Lahko imaš vnetje. Še, če Pušenjaka vprašaš o kakšnem izcedku ti odgovori, da mora zadevo videti in da ne more nič rečt. Pa je stručko :) Tko, da draga miš :) treba bo počakati in nič drugega na svetu. Na žalost. Vem, kako se počutiš, ker sem tudi sama v čakalnici. Držim pesti, da bo plusek in ti priporočam, da se upaš na najboljše in se pripraviš na najslabše...Srečno!
|
|
RE: Še malo pomoči - prosim 18.4.2007 19:16:04
|
|
|
|
hokejistka
|
Jaz ne bi hodila k zdravniku, razen če nimaš še kakšnih drugih težav kot so bolečine in povišana TT. Po mojem gre za napoved . Vsaj tako je bilo pri meni.
|
|
|
|
RE: Še malo pomoči - prosim 18.4.2007 19:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam pred vsako rjav izcedek in to nikakor ne pomeni vnetja. zato se ne sekiraj, tudi špikanje je normalno. samo brez panike v iskalnik lahko vtipkaš rjavi izcedek, pa boš videla, da ga ma skoraj vsaka ženska
|
|
|
|
RE: Še malo pomoči - prosim 18.4.2007 19:26:58
|
|
|
|
Lupita
|
Super, hvala, ker pri meni je ta zoprnež čista novost, pa še M imam do ure točne, kar vse skupaj potem postavlja na ? V bisvu je OK, če pride M, ampak ne bi pa rada vnetja ali česa hujšega, ker tega tud še nikoli ni blo - trkam, trkam.... ja se pa strinjam in itak sem vse to vedela, ampak sploh ne morete verjet kolk je lažje to poslušat, no, ok, v tem primeru brat, kot pa sam razglabljat o + in - Hvala za odgovore... :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?