|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še malo o vložkih...
11.5.2006 7:06:24   
skuštrana
Danes sem spet dobila to user posted image menstruacijo in, ko sem si zjutraj vstavljala ta user posted image vložek mi je prišlo na misel, da vas malo povprašam kateri vložki so vam ok in kateri ne? Stalno govorimo o tem katere plenice so super za ritke naših malčkov pa dajmo še malo o tem kateri vložki so prijazni do naših tamalih user posted image ...In kateri tamponi, če jih uporabljate?
Meni so najbolši vložki Libresse...Raznih Always in Alldays ne prenašam. So full umetni. tAMPONI PA tAMPAX, ker jih ne rabiš s prstom not tiščat, imaš tisti fajn nastavek. Se jih po novem baje dobi v Šparu, prej sem jih kupovala v Italiji.
A je katera že probala te ta nove vložke od Vira?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še malo o vložkih...
11.5.2006 7:27:54   
srki
Vložki mi gredo čedalje bolj na živce, sploh pa allways. Tisti zavihki so res tako umetni, tako da imam pri straneh vedno vse vneto in rdeče. Bo treba zamenjat znamkouser posted image , od tamponov pa o.b. comfort. Tistih novih od Vira pa še nisem sprobala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 7:35:30   
DORI
Meni pa  glih Always najbolj ustrezajo, ker so tako mehki in se jih ne vidi,ne glede kaj oblečeš. Glede tamponov pa nimam neke preference, uporabljam tudi tiste od Mercatorja.user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 7:41:04   
Mariposa
Jaz tudi uporabljam tampone z aplikatorjem. Mogoče veš kolikšna je cena pri nas v Šparu? Drugače pa če dam slučajno kak vložek dam od Vira, ker se mi zdi edini naraven, vse ostalo je preveč prepojeno z nekimi umetnimi snovmi, ki poleg vsega po večini še precej srmdijo. Od Vira sem pa kupila tiste tanke, ki so drugače za blažjo menstruacijo in sem kar zadovoljna.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 9:03:12   
kapesanta
jst sm (in bom) uporabljala tampone OB (od mini do super) čez dan, ponoči pa vložke - katerekoli, samo da so z bombažno površino (zelena ali violična Viriana al pa kr Jessa od DM) - za ta hude dni uporabljam pa ta najmanjše vložke za inkontinenco (se mi zdi da teva). Allways in podobna plastika me pa nervira, ker se mi vse prilima, pa še manj vpijajo. Je pa res da so dosti tanjši in primernejši za čez dan - jaz hvalabogu dobro prenašam tampone.
Ta novi Vir pa še nisem preizkusila, glede na to da sem včasih jemala Vir 70 (zeleni) mi bojo pa sigurno odgovarjal.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2006 9:50:07   
BarbaraE
Vložki - najnujneši pripomočki med "tistimi dnevi" user posted image  Ponavadi uporabljam Carefree. Tamponi pa - do zdaj sem porabila le en paketek navadnih in ene mini - enostavno mi ne odgovarjajo, pa sploh ne vem zakaj. Ta prvič mi je bilo kar slabo, samo da sem ga imela nekaj minut. user posted image  Drugače imam pa skoz nelagoden občutek. Čudno user posted image  Pa ga vstavim tak kot je treba. In mi je prav too much, ker vložkov imam pa "poln kufer"

Aja, sem pa tampone od OB imela. Mogoče mi pa firma ne odgovarja?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2006 9:53:19   
Anonimen
Pa so ti tanovi od Vira tudi samolepilni in s krili?

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2006 10:24:06   
HuAnita
Allwaysuser posted image user posted image . Posebej poleti je lušno, ko se že itak potimo in že na poti v službo se zavoham, kako smrdim po tisti plastikiuser posted image
Tampone O. B., tiste sensitive ali kaj so, če že katere, od 1. poroda (no, tiste rti Muser posted image ), sem se pa kar navadila na Virove 'kruhke' -vložke, čeprav nisi tako sproščen, ker ne veš, kje bo najprej pokukalo venuser posted image
Kako bo pa v naslednjih 20-ih letih, ko bom opravila s porodi, pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2006 10:40:16   
Seven*
Jaz mislim da se vracamo nazaj k bombazu. Vsaj doma. Razmisljam da bi nabavila pralne Storkljine vlozke s krilci in jih doma uporabljala. Plastike ne prenesem.. Glede znamke pa.. Hmm, ze tri leta nimam menstruacije, sploh ne vem kaj je na trziscu... user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2006 10:43:28   
Mariposa
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Pa so ti tanovi od Vira tudi samolepilni in s krili?

Ja eni so tudi taki, in sicer:

VIR NATURE  NORMAL PLUS

Higienski bombažni vložki s krilci  za zanesljivo in udobno zaščito ob srednje močni menstruaciji.

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2006 16:52:27   
dory
Jst ze precej let prakticiram le tampone,ker mi gre blazno na zivce obcutek,da je neki plastike med nogami, pa tud obcutek,da na vsake toliko kej pritece :(

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2006 17:00:38   
Anonimen
Carefree, drugih ne morem met. Sploh pa ne plastičnih allways, alldays in podobnih (da se ti vse lima tja na rit in da tko fajn sumi k hodis...pa se preveliki so miuser posted image ). Libresse in Catherine majo pa tko butasto tisto zgornjo plast, da se zacne kar 'cufat' al kako bi temu rekla. Tamponov se nisem probala.

Une dnevne imam pa take cist tanke od Libresse in so 300x boljsi kot allways, Dm itd. Ceprov zgledajo taki, da nic ne zadrzijo so super! (u takih zelenih papirckih). Cena je 349sit u DMu in Sparuuser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 11.5.2006 17:01:09 >

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2006 17:07:58   
skuštrana
Mariposa, ne vem za ceno v Sparu. Zadnjič so meli akcijo (ko so jih začeli prodajat) in je bil ta mali paketek 299 sit. Imam še nekaj stare zaloge iz Trsta, ko bom pa to porabla bom pa šla v nabavouser posted image ..
Ja, Seven, se spomnim, da si zadnjič jamrala , da si želiš menstruacijo..Ti jo kar poklonim, z nerabljenimi vložki in tamponi vreduser posted image user posted image user posted image .
Pravuaprav imam jaz tudi najrajši tampone ( ponoči pa ne) in vložke zelo malo rabim...   Mi tudi ni fajn filing met tist tam med nogami. Stalno mislim, da bo kaj čez priteklo.user posted image user posted image Č   eprav sem se po porodu kar navadla tudi na vložke...

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2006 20:17:00   
Grascakinja
Jaz sem tudi alergik in sem zadnjič poskusla Vir Nature, tiste v roza škatli, ker imam Mireno in posledično zelo malo lije iz mene. Moram povedat, da sem navdušena. Res so prijetni, mehki, in kljub vsemu imajo samolepilno zadevo spodaj, pa tudi na tangice jih lahko daš in zapogneš. Zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2006 11:43:50   
pravljica
samo tamponi in dnevni vložki...iščem pa najcenejše, še nisem opazila razlike med njimi user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2006 13:17:26   
Anonimen
Camelia tampone. Ker imajo seksi pakiranje.

Neposredna povezava do sporočila: 16
13.5.2006 14:03:18   
Zasanjana
Najboljše se počutim, če imam Carefree ali pa Catherine.Vedno mam pa nočne, ker mam kar močno fešto.
Dnevni so mi pa najboljši od Carefree, tisti rozasti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.5.2006 14:34:29   
Ocenia
Allways so zakon user posted image

Nikakor mi ne odgovarjajo Carefree, Catherine... skoraj vsi mi ne sedejo...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2006 13:49:44   
Anonimen
Imam še zalogo izpred leta 2003, ko še nisem vedela, da sem noseča, pa sem si jih nabavila - se mi zdi, da za sedem let, ker so pač bili v akciji. user posted image  Naslednji mesec pa sem pričakovala menstruacijo, pa je ni in ni bilo. Med čiščo sem imela Vir - tiste z vato, zdaj pa uporabljam pač tiste Allways. Vse me peče in prav neudobno se počutim, tako da komaj čakam, da jih porabim. Vmes sem pa poskusila z Allways sensitive, pa so bili veliko boljši.

Za ostale pa ne vem.

Seven, tisti pralni vložki so meni malo tako tako...user posted image  A misliš, da jih lahko tako opereš, da gre kri ven? Sama dvomim v to. Če jih boš nabavila, pa - prosim - po nekajkratni uporabi poročaj, ali so za kaj.

Drugače pa, kar se menstruacije tiče - po dveh letih in pol sem jo dobila, pa je bila tako močna, da mi je premočilo ves vložek v roku dveh ur, pa še skozi temne kavbojke je nastal močan madež, ker nisem uspela pravi čas prit na wc. user posted image user posted image  Si predstavljate, kako sem se počutila, ko sem potem morala it po celi šoli in boga molila, da ne bodo učenci nič opazili?

(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2006 14:19:17   
arielca
Jaz sem imela še zalogo Always vložkov od prej in sem jo hotela porabit, ampak sem si s tem umetnim sranjem prideala krasno vnetje user posted image user posted image user posted image ... Sem si šla takoj kupit ta nove Vir in je OK user posted image user posted image ! Pa še tak fajn občutek je...

Pri pralnih vložkih pa tudi mene zanimajo izkušnje user posted image ... Sem absolutno za bombaž in za udobje pa tudi za higieno... A ima katera izkušnje s pralnimi vložki?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2006 15:16:10   
ribica.
Jaz čez dan uporabljam tampone, znamka mi ni nevem kako pomembna, ponoči pa  vložke.  Odkar sem prvič rodila, pa mi ne paše več uporabljat allways in podobno plastiko. Sploh ne vem kako sem prej lahko to normalno uporabljala. Ker smo že za naše dete nabavli plenice od štorklje, sem tudi sebi nabavila bombažne vložke. Uporabljam jih ponoči in sem zadovoljna. Potem jih najprej splaknem pod tekočo vodo in dam potem še prat v pralni stroj. Madežev ni. Pa seveda jih je ptreba pod pipo spirat z mrzlo vodo, drugač se kri že bolj zažre v vlakna in ne obratno.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.5.2006 16:55:02   
Anonimen
Kateri vložki pa so poleg carefree in catherine bolj majhni? Allways so meni preširoki in predolgi (jih mam najbrž od roba do roba sp. hlačuser posted image  je pa bolj problem plastika in tista širina)user posted image

Lp, Riba

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.5.2006 17:41:26   
Anonimen
Ribica., pa ti tile štorkljini vložki kaj premočijo? A so zelo debeli?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
15.5.2006 18:18:08   
karmy
po porodu sem mela pod nujno Vir vložke... mi je babica v porodnišnici to predlagala, da je tam spodaj čim manj umetnega user posted image user posted image ... tak al pa tak sem jih uporabljala k po 3 pakete na dan, ker sem bla skor neprestano pod tušem po porodu... sem se pregrela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa O.B. mini mi je najbolj... tisti super so tak veliki..se jih ne upam uporabit user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 15.5.2006 18:19:24 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?