Mijavček
|
Živjo punce, če se katera še spomni.. 04.05. sem imela laparo v LJ, danes sem se končno dokopala do računalnika (prvi dan v službi):zaspan: Odstranili so mi endometriotična žarišča, ki sem jih imela okoli in okoli maternice, na ligamentih, med matern. in mehurjem, med maternico in debelim črevesom, skratka povsod razen na jajčnikih ni bilo nič. Upam, da so odstranili razlog za neplodnost in da nama bo kmalu ratalo, po pravici povedano... IZČRPANA SEM !!! Povedat moram, da so na GK v LJ sestre ful prijazne:bravo:, kar pa ne morem trdit za dr. Ribičevo. Mogoče je ona tud, ampak jest sem jo vidla samo cca 30 sekund na viziti... Tok da me je vprašala, če vem kaj je endometrioza in ker sem rekla, da vem, je šla dalje...Za vsa vprašanja sem se morala obrnit na sestro. Ne vem, a je to nova doktrina v zdravstvu, da te glavni, ki te operira vidi samo v narkozi, potem pa nima več opravka s tabo ?:zmeden2: Moram tud to povedat, da sem imela v sobi tako fajn punce, da so mi za 90% olajšale muke s svojim humorjem in optimizmom! Vsem, ki imate laparo pred sabo... nič bat! Tisto odvajalo je mal zoprno, potem itak dobiš uspavalno tableto, pa zjutraj pred op. še apaurin, tako, da si itak skoz mal zadeta 8) Po opraciji mene ni skoraj nič bolelo, naslednji dan sem šla domov, ene par dni sem bila še švoh, potem pa vsak dan bolje. zdaj sem že ko nova, šivčki so padli stran, M sem tud že dobila, po M pa že komaj čakam digi dagi :sloncek::sloncek: in tud z bebico lahko že začnemo. Zdaj se pa še moram zahvalit vsem, ki so mi napisale tako lepe želje v postu, preden sem šla na laparo. žal sem jih prebrala lahko šele maloprej, ampak to nič ne zmanjšuje moje ganjenosti ob prebiranju. HVALA !!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Mijavček
|