Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 20:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez Kočevje, mimo Delnic in naprej po jadranski magistrali, je pa res, da je cesta precej ovinkasta od Kočevja naprej dol do morja, vendar mislim, da je najkrajša. Lepe počitnice!:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 20:44:57
|
|
|
|
m_m
|
Ne sam da je najkrajša čez Kočevje, tut najcenejša.
|
|
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 20:50:15
|
|
|
|
ZARA
|
No Tare,evo... problem solved!! Kdaj pa greš?? Ej, morm ti še to povedat...kako maš ti lepi punčki :love:... Aja pa fajn se imejte na :morje:!!
|
|
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 21:10:07
|
|
|
|
TaRe*
|
Joj,ne...ne ovinkov.Mi bi radi čim več avtoceste. Tamari je rado slabo,mami je rada pa kamot.če gremo po ovinkih pol jaz tud na bremzo stiskam celo pot...pol sem pa čist narobe. Najbrž jo bomo mahnili kar do ZAGREBA,PA DALJE PO AVTOCESTI...MENDA JE ZDAJ CELO POT DO sPLITA... sori za veliko pisavo...jem zraven.:ups: Zara...hvala ti na kompilimenti.:rozica: A ti veš,da se naša dva:love:baje poznata? Gremo pa čez ene par ur....:morje::morje::morje::morje: Lepo se imejte...
|
|
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 21:17:57
|
|
|
|
.ču
|
Srečno vožnjo:miska:lepo potujte,čim manj slabosti..... Na dopustu pa uživajte in se odklopte od vsakdana:morje:9nebesa Lp od nas:)
|
|
|
|
Še eno vprašanje...vse v zadnjem hipu. 24.6.2005 22:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo, uživajte! :) Če imaš slučajno tabl. proti slabosti doma(dramina), kar daj Ta eno .. bo spala celo pot, res. Jaz jo vzamem pol ure preden gremo, gremo pa čez Kočevje in na Delnice in na magistralo, pa se zbudim mal pred trajektom. Štartamo pa ob 3h zjutri iz Lj, ob 7ih ali 8ih smo že v Prizni (odvisno od postankov). Jst bi šla tut na Pag :ups: Pa grem čez 1 mesec :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
dojenjeLelly28 RRDo kdaj ste dojile?nisem dojila (
12%)
do 3 mesecev (
10%)
do 6 mesecev (
12%)
do 12 mesecev (
31%)
do 24 mesecev (
21%)
več kot 24 mesecev (
15%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!