|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še eno darilo ;-)
3.7.2007 21:53:49   
Anonimen
No... če smo že pri darilih.
Mojuser posted image  bo imel kmalu rojstni dan.
Nisva še dolgo skupaj (2 meseca) in v tem času še nisva seksala.
A mislite da bi bilo lepo, če bi prvič na njegov rojstni dan?
Al bi bilo to... tak... ceneno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še eno darilo ;-)
3.7.2007 22:16:05   
Anonimen
A mu boš dala nedolžnost?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 22:16:11   
eya
Ja, ceneno. Seksajta, ko vama bo do tega, ne zaradi tega, ker je tak datum na koledarju.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 22:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ja, ceneno. Seksajta, ko vama bo do tega, ne zaradi tega, ker je tak datum na koledarju.

oojooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......maš prav, se strinjam s tabo

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 22:55:00   
soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No... če smo že pri darilih.
Mojuser posted image  bo imel kmalu rojstni dan.
Nisva še dolgo skupaj (2 meseca) in v tem času še nisva seksala.
A mislite da bi bilo lepo, če bi prvič na njegov rojstni dan?
Al bi bilo to... tak... ceneno?

Meni se pa zdi, da bi bilo lepo od  tebe, če mu vsaj en blow job podariš user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2007 11:19:11   
snake
kaj pa če se ne ujameta, bo darilo za en ****user posted image user posted image user posted image , rajši kaj drugega se spomniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 12:24:25   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
, če mu vsaj en blow job podariš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa je poleg še ''facial''...pa je dvojni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2007 15:10:55   
kaycha
meni se zdi pa full fajn ideja! ce je seveda obema do tega, full lepo. en romanticen vecer pa potem za piko na i se bolj romanticen sexuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2007 16:47:10   
Anonimen
Midva z mojim user posted image  pa sva prvič (ni bilo prvič "prvič" za nobenega od naju sicer) ravno za moj rd. Pa je blo letos že 9 let odkar sva skupi. Ampak, da sva ravno takrat, je bil čisti slučaj, sama sem bila doma, pa tko. user posted image

(odgovor članu kaycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 15:27:31   
Ze pequeno
Zavij se v darilni papir, pa eno lepo mašnjico nase, pa se skrij. Nato pa mu na listek napiši navodila za najdbo darilo in se mu predaj. Samo pazi da se zaradi pritiska ne ustraši. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 15:38:11   
Anonimen
Po dveh mesecih bi ga jaz že posililauser posted image .

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 15:41:15   
Anonimen
srček ti bi zdj v tem stanju pomojm kerga kr takoj, ne šele po dveh mescihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 15:45:14   
Anonimen
Ma ja itak, 2 zmenka, na tretjem pa seks. Na kaj naj čakam, da se postaramuser posted image . Nisem za te scene čakanja, pa držanja za roke, pa gledanja zvezd, jaz imam rada akcijouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 15:47:43   
Ze pequeno
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ma ja itak, 2 zmenka, na tretjem pa seks. Na kaj naj čakam, da se postaramuser posted image . Nisem za te scene čakanja, pa držanja za roke, pa gledanja zvezd, jaz imam rada akcijouser posted image .

Pa tista prva dva zmenka sta kar v istem dnevu, kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2007 15:49:00   
Anonimen
srček škoda k te nisem pred leti spoznaluser posted image  js sm se pa skor pr vsaki postaraluser posted image  sam sm še brez gubicuser posted image

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2007 15:53:07   
Anonimen
Za Pequeno, tudi v istem dnevu če je trebauser posted image . Dopoldan na sprehod, vmes vsak domov na kosilo, popoldan na pijačko, zvečer v kino (gledat kak erotični trileruser posted image ) in po tem akcijauser posted image . 3 zmenki pač. Zdaj štekam zakaj so se me vsi držali ko klop, še danes bi prišli na kak servisuser posted image .

Duc, nisi jih peljal Sliver gledatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2007 15:57:06   
Anonimen
srček kerga davnega leta pa je bil ta film v kinu? noče mi ga zloadaduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2007 16:01:09   
Anonimen
Mhm, je pa ziher star že 15 let. user posted image že iščeš....saj sem vedela...kar potrudi se....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2007 16:06:14   
Anonimen
sem najdu pa ga ne potegne doluser posted image  maš ti to na računalnikuuser posted image  uuu temo smetiva, ti šment, sej vsi to počnejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2007 16:15:34   
Anonimen
Nimam. Žal. Probaj še z Basic instinct. Bo tudi okuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?