Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 9:19:25
|
|
|
|
tančica
|
jest sm si kupla škornje za zravn v Massu v LJ, spredaj hočjo bit mal na špico, pa malo petke (kolkr kavbojski ). Drgač so pa tele leggins prou tenke, ne vem a se kje dobijo kj bolj tople...večino deklet ki jih nosi pravi da jih prav zebe in morajo meti obvezno še žabe spodaj.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 9:29:50
|
|
|
|
Lenny
|
80 DEN sem kupila v H&M. Za zdaj še ne nosim žab spodaj, verjetno pa jih bom, ker sem bolj zmrzljive sorte. Obujem pa škornje, balerinke, salonar, odvisno od ostale garderobe.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 9:59:04
|
|
|
|
ery
|
Aha, pa morjo biti nekako na špico škornji, a ne? Ker sem jih videla v Massu, pa mi denarnica ta mesec ne bo dovolila, da si jih privoščim, imam pa doma le rajave s polno peto, okrogli..to mi pa ne sede skupaj... Se pravi, moram it v HM? kaj imate pa čez? Dolg pulover?
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:11:08
|
|
|
|
babylove
|
kaj imate pa čez? Dolg pulover? Meni to izgleda grozno, kot da je ženska pozabila obleči spodnji del garderobe. Ker mi leggings delujejo kot nogavice in ne kot hlače. Z zelo mini krilom ali kratko obleko pa mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:12:53
|
|
|
|
ery
|
Babylove, isto je meni to všeč, kratka kiklca ali oblekca... Pol bi pa pasali tisti škornji ali kako?
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:14:57
|
|
|
|
arielca
|
Pa saj se zdaj dobijo puloverji, ki so kot tunike oz. oblekce in meni zgleda prav luštno . Saj ne daš čez legginske enega razvlečenega dolgega puloverja. Ker tisto pa res zgleda .
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa imate potem spodaj, mislim na spodnjem delu noge, tam, kjer je stopalo? A to imate potem une ta prekrasne dokolenke spodaj ali kaj?
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:18:44
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Kaj pa imate potem spodaj, mislim na spodnjem delu noge, tam, kjer je stopalo? A to imate potem une ta prekrasne dokolenke spodaj ali kaj? Katere prekrasne dokolenke ? Dam spodaj žabe. Me je pa to tudi zanimalo in so me punce tukaj razsvetlile in zgleda čisto OK .
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:19:09
|
|
|
|
Naja31
|
V čem je pa fora legginc, če imaš spodaj škornje? Pa saj potem je vseeno ali imaš navadne bolj debele žabe.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Kaj pa imate potem spodaj, mislim na spodnjem delu noge, tam, kjer je stopalo? A to imate potem une ta prekrasne dokolenke spodaj ali kaj? Katere prekrasne dokolenke ? Tiste ... jaz jim rečem čistilke. Pač najlon dokolenke, od katerih je težko najti še kakšne grši kos oblačil.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 V čem je pa fora legginc, če imaš spodaj škornje? Pa saj potem je vseeno ali imaš navadne bolj debele žabe. Ja potem se moraš pa pač večkrat narditi, da imaš nekaj v škornju in moraš nujno ven strest.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:22:35
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: arielca IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Kaj pa imate potem spodaj, mislim na spodnjem delu noge, tam, kjer je stopalo? A to imate potem une ta prekrasne dokolenke spodaj ali kaj? Katere prekrasne dokolenke ? Tiste ... jaz jim rečem čistilke. Pač najlon dokolenke, od katerih je težko najti še kakšne grši kos oblačil. Ja pa sej če jih daš pod leggins se ne vidijo. Zakaj so ti pa tko grde? Zdej dobiš tut take z vzorci, barvaste ... Meni so pa fajn za pod hlače.
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Ja pa sej če jih daš pod leggins se ne vidijo. Zakaj so ti pa tko grde? Zdej dobiš tut take z vzorci, barvaste ... Meni so pa fajn za pod hlače. Če bi jih jaz dala pod leggins, bi se mi videl zgoraj rob, zažrt v špeh. No, pa itak ne nosim leggins. Ja pa saj te dokolenke so nujno zlo, saj jih jaz tudi nosim, kaj pa čem drugega, seveda tudi barvaste, ampak grde so mi pa še vseeno tako, da se ne da povedat.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 10:59:57
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: arielca Ja pa sej če jih daš pod leggins se ne vidijo. Zakaj so ti pa tko grde? Zdej dobiš tut take z vzorci, barvaste ... Meni so pa fajn za pod hlače. Če bi jih jaz dala pod leggins, bi se mi videl zgoraj rob, zažrt v špeh. No, pa itak ne nosim leggins. Ja pa saj te dokolenke so nujno zlo, saj jih jaz tudi nosim, kaj pa čem drugega, seveda tudi barvaste, ampak grde so mi pa še vseeno tako, da se ne da povedat. Splišni, ti si faca . Sam da ne daš kikle pa tehle dokolenk gor, pa si rešena .
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 11:05:53
|
|
|
|
pety78
|
Kakšen je postopek slačenja pred , kadar ima ženska oblečene recimo šnelfukarce ali dokolenke? 1. šnelfukarce: jakna ali plašč, pulover, hlače, majčka, .....ostane spodnje perilo in šnelfukarce, kar moškega seveda še bolj obnori. No, pa poglejmo drugi primer... 2. dokolenke: jakna ali plašč, DOKOLENKE, potem pa vse ostalo, ker bog ne daj, da ostanejo na nogi poleg vročega spodnjega perila še dokolenke. Pokvarijo vse.
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 11:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
moj reče dokolenkam "antirape"- protiposilske nogavice
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 11:13:04
|
|
|
|
arielca
|
Kaj pa komentar na tole ?
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 11:41:18
|
|
|
|
babylove
|
Tiste ... jaz jim rečem čistilke. Jaz pa 'od babice štumfi'.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 11:45:54
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Kaj pa komentar na tole ? No, ja, če bi pa tako zledala in v taki pozi stala v tem....potem bi še bilo ok....
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 12:56:45
|
|
|
|
helloKitty
|
Jst sm slišala da so to ubijalke strasti...
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 18:25:30
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 2. dokolenke: jakna ali plašč, DOKOLENKE, potem pa vse ostalo, ker bog ne daj, da ostanejo na nogi poleg vročega spodnjega perila še dokolenke. Pokvarijo vse. a ne velja to pravilo samo za moške , kolikor se spomnim mora moški najprej sleči dokolenke, za ženske je pa vseeno - kar je verjetno povezano z njihovim načinom razmišljanja.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 30.10.2007 19:25:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 V čem je pa fora legginc, če imaš spodaj škornje? Pa saj potem je vseeno ali imaš navadne bolj debele žabe. Se enako sprašujem Drugače pa ja, imajo tut debelejše.
|
|
|
|
RE: Še enkrat leggins in čevlji? 5.11.2007 9:25:41
|
|
|
|
ery
|
Glede legic in škornjev, se pa strinjam z vami. No zadnjič je ena imela oblečeno srajčko čez rit, legice, pajkice karkoli že, pač oprijete črne in škornje špičake. In je bila ful dobra. Ampak res ne vem, po moje to paše ženskam s popolno postavo. ne suhicam in ne močnim. Kaj pravite?
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.