Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še enkrat - lažni popadki 19.4.2005 21:05:36
|
|
|
|
patty
|
Punce, a ima katera kaj izkušenj z lažnimi popadki? Danes ponoči so se začeli na deset minut, zato sem šla prej na CTG, ki pa ni pokazal nič posebnega (čeprav me je v času merjenja kar nekajkrat zvilo). Ko pa sva bila s fantom na poti domov, me je pa čisto zvilo. Bolečina je podobna menstrualnim krčem, le da je trikrat hujša, poleg tega so se krči zdaj zgostili tudi na vsako minuto. Zanima me, koliko časa lahko to stanje traja, preden se začnejo tapravi popadki. Naj povem, da se mi je ponoči začel luščiti tudi čep. Ponovni pregled s CTG-jem imam v četrtek, PDP pa v petek. Najbolj me je strah tega, da pravih popadkov ne bom prepoznala, ko pa me že ti tako bolijo, da se mi kar temni pred očmi. Vesela bom vsakega odgovora. Patty
|
|
|
|
Še enkrat - lažni popadki 19.4.2005 22:03:18
|
|
|
|
Teni_
|
Mogoče pa gre vendarle za res. Se jaz ne zanesem preveč na ta butast CTG, ker meni ni risalo niti, ko sem rojevala. Samo jaz se na srečo nisem rabila obremenjevat s popadki ali so pravi ali ne, ker mi je odtekla voda. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2005 8:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?