Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še ene par za razvedrilo 12.4.2008 20:12:20
|
|
|
|
LuNa73
|
Dalmatinski Big Brother Što rade Dalmatinci zimi? Idu u Big Brother! Zašto je najviše Dalmatinaca u Big Brotheru? Jedino oni mogu izdržati 106 dana da ništa ne rade. Vikanje Policajac zaustavi vozača i kaže: - Ja tebi četvrti put vičem da ti nešto curi iz vozila! Vozač će na to: - A ja tebi opet kažem da je ovo cisterna za pranje cesta! Peti razred Viče otac policajac na sina: "Vidi kakav si! Kradeš od majke, psuješ, pušiš, a tek si peti razred!" "Ali tata i t i si pušio u petom razredu", na to će sin. "Ali sine meni je bilo 17 godina!" Lavica Bik i lav sjede za šankom i piju. Lavu zazvoni mobitel. ''Da, draga, dolazim'', odgovara lav i brzo popije svoje piće i sprema se otići. Na to će bik: ''I ti si mi neki lav. Da mene zove žena, ja bih je poslao ma znaš gdje, i nastavio bih dalje piti s prijateljima.'' ''Da'', odgovara lav, ''no, među nama je bitna razlika. Moja je žena lavica, a tvoja je krava.'' Oralni seks Istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: - 5% voli taj osjećaj - 5% voli dominantnost - 90% voli tišinu Marks Pričaju dva policajca i jedan kaže drugom: ''Jesi li čuo da na Marksu ima ljudi?'' ''Kako si glup'', reče drugi. ''Ne kaže se Marks nego Mars, a da ima ljudi to je samo hipotenuza''. Gusarski Gusar sjedi u krčmi i pije rum, kad ga krčmar pita: - Kako ste dobili tu drvenu nogu? - Jednog dana sam plivao pored broda, naišao je morski pas i odgrizao mi nogu. - A kako ste dobili tu kuku na ruci? - U napadu na jedan brod mi je odrezana. - A kako ste dobili taj povez preko oka? - Gledao sam galeba kako leti i on mi se posr'o u oko. - Pa, zar se tako može izgubiti oko?, krčmar će zbunjeno. - Ne, ali to mi je bio prvi dan s kukom. Windows Ulazi plavuša u trgovinu tekstila i traži fini rozi materijal za zavjese. Prodavač joj pokaz uje različite mustre i mlada dama se odlučuje za jednu nježnu roza boju sa cvjetićima. Prodavač: "Koliko da odrežem?" Plavuša: "15 cm" Prodavač: "15 cm? Pa gdje imate tako mali prozor?" Plavuša: "Zavjesa je za moj ekran na kompjuteru." Prodavač: "Ali za kompjuter vam NE treba zavjesa!" Plavuša: "Haloooooooo! Ja imam windows!"
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?