Mina1
|
Najbrž ne bom napisala tistega, kar želiš slišati, ampak vseeno. Mene je moj bivši mož prevaral. Sva se ločila. Jaz sem bila prepičana, da bom ostala sama do konca svojih dni. Pa nisem. Štiri leta je sicer trajalo, da sem naletela na tapravega, ampak v tem času sem zelo veliko naredila na sebi. Zdaj sem že tri leta poročena (z drugim, jasno) in imava otroka. Če bi me zdajšnji mož prevral, bi se ločila. Ne glede na otroka. Če te partner poniža (kar s prevar definitvno te), potem zame ni opravičila. Veza je spoštovanje, ljubezen in zvestoba. Če je to sposoben narest 1x, je sposoben narest tudi 10x. Ne hvala. Ampak...to je moje mnenje...tebi pa želim veliko moči tako nekako bi jaz napisala, sem doživela isto. Bilo je zelo zelo hudo eno leto žalovanja, jokanja prebolevanja, hej, pa sem se nekako pobrala, spravila k sebi, spet se smejim, luštne stvari se mi dogajajo , imamo stike z atijem zaradi dveh škratkov in tako gre iz dneva v dan. Za razliko od SUNQUEEN jaz še nisem spoznala tistega ta pravega prijatelja, fanta, partnerja in je za to tudi še prezgodaj, je eno leto, odkar smo narazen, ampak simpatij pa polno, tako da ni še vsega konec, ni konec sveta, čeprav je zame skoraj bil, umirala sem na obroke, prav zares. Bodi močna, pomisli nase in na otroka (otroke) kaj pa vem, pogovorita se, in razčisti pri sebi, kaj si pravzaprav želiš, koliko si pripravljena orostiti in živeti s tem, ker dvom vedno ostane. Ostani pa močna zaradi sebe in otrok, pa delaj na sebi, nihče drug ne bo, če sama ne boš, tako pač je. Vse lepo ti želim...