Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še ena septembrska mamica 28.9.2005 20:59:12
|
|
|
|
benika
|
21.9. je bil zame najlepši dsn v življenju. Rodil se nama je mali Benjamin . V torek sem bila na amnio, voda je bila že mlečna, odprta pa nič. Pa pravi G; Gospa, boste kar pri nas ostala, bomo dali tabletko za mehčanje materničnega vratu, jutri pa na indukcijo.OK, si mislim in grem v porodno, kjer sem ležala do petih, potem pa na ginek. oddelek. Zvečer pa se je začelo....bolečine v trebuhu, križu, po postelji me je kar metalo. Pa gremo na CTG in kaj se zgodi-popadki so preblagi. Nazaj na oddelek in spat. Zjutraj so me že ob sedmih odpeljali v porodno. Britje, klistir in potem na flašo. Ob sedmih zvečer sem v prosila za CR, ker sem bila psihično čisto na tleh. Pa ni bilo nič. V glavnem, po doooolgih urah popadkov se je ob 23.42 rodil naš pikec (53cm, 3530g). Danes smo stari natanko en teden in se imamo krasno. Mali več ali manj spi, ponoči je čisto priden...je pravi zakladek. Srečno vsem, ki boste še postale mamice...pogled na novo malo bitje je vreden vseh prestanih bolečin.
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 28.9.2005 21:05:26
|
|
|
|
arielca
|
Iskrene čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 28.9.2005 21:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 28.9.2005 21:36:25
|
|
|
|
tejčica
|
Atiju in mamici čestitke in veliiiiiko veselih trenutkov s sinčkom. Malemu pa dobrodošlico med nas, pa čimlepšo pot skozi življenje.
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 28.9.2005 21:45:31
|
|
|
|
babica
|
ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 29.9.2005 7:21:40
|
|
|
|
amy26
|
ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA MALEGA SINČKA
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 29.9.2005 7:30:02
|
|
|
|
ameli
|
veliko radosti mladi družinici. Rodila si na moj PDP !
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 29.9.2005 13:56:20
|
|
|
|
ninocka
|
Cestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 29.9.2005 14:29:51
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Superca, cestitke
|
|
|
|
RE: Še ena septembrska mamica 29.9.2005 19:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo bravo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?