|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena novinka
20.12.2006 7:45:30   
country
Pozdravljene!

Sem 23 letna novinka v nosečnosti. Trenutno sem v osmem tednu in imam dva ultrazvoka že za sabo (prvi je bil še prezgodaj). Žal pa je tako, da nimam najmanjšega pojma kaj sedaj. Naročena sem spet v 12. tednu in to je vse kar vem. Kaj pa ostale stvari? Saj nisa samo ultrazvoki, ne? Res mi je žal, če je tole malo neumno, ampak enostavno ne vem. Sicer pa sem se od vas že veliko naučila, tale forum je naravnost zakon.

Lep pozdrav zaenkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ena novinka
20.12.2006 9:42:52   
srki
Dobrodošla in čestitke za nosečnost!

Kaj sedaj? Nič, uživaj v nosečnosti, razvajaj se, pazi nase, veliko jejuser posted image , lahko že kaj nakupuješ za dojenčka, če ti ni prezgodaj,....

Glede pregledov in ostalih stvari pa ti povedo, ko prideš na pregled. Vsaj pri meni je bilo tako, ko si rihtaš papirje za paket ali denar in za ostale "papirje". Sier pa, na pregledu čimeč sprašuj, kar te zanima.

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 12:16:11   
petraz
Čestitam za user posted image , in dobrodošla med nas. Pa veliko lepih trenutkov v nosečnosti in brez skrbi...user posted image user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 12:20:34   
TONČI.
Žal pa je tako, da nimam najmanjšega pojma kaj sedaj.

Edino kar je sedaj važno je to, da uživaš v nosečnosti. Ne delaj si po nepotrebnem problemov. Pa redno hodi na preglede. Pri 12 se že vidi kako brca. Okoli 20 tedne pa naj gre s teboj tui partner. To je nepozabni uz. Prvič vidiš vse, nosek, prstke, ustnice,........

Važno je pa samo, da uživaš. Pa čestitke!

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2006 12:32:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2006 12:44:58   
lunca2
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Mirno in lepo user posted image .
O še ena 23 letnica me veseli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2006 13:18:41   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa lepo uživat in čim manj obremenjevat z nepotrebnimi stvarmi...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2006 21:08:13   
najina pikica*
čestitke za user posted image .....lepo in mirno nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 7:21:45   
andie
Tut js čestitam, pa pazi nase!!user posted image user posted image user posted image
Vedno lepše je, čeprav vedn bolj okroglouser posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2006 9:02:47   
country
Punce, hvala lepa za nasvete in vzpodbudne besede. In obljubim, da se ne bom več obremenjevala.

Čeprav se počutim kot da bi šla prvič v šolo. user posted image

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.1.2007 10:36:21   
Anonimen
Tudi jaz sem danes naredila test pa je pokazal user posted image , jutri pa bom šla še h ginekologu, da mi potrdi vse skupaj. Sem v čistem šoku, nepripravljena, ampak sem optimist pa se ne sekiram preveč..problem bo nastal le okoli financ, drgač pa se otročka ful veselim in upam, da bo vsa nosečnost potekala ok.

country čestitke tudi v mojem imenuuser posted image user posted image user posted image .

Janja

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2007 13:32:51   
Anonimen
Čestitke punce in dobrodošle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......