|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena nosečka ali pač ne?
1.2.2007 12:38:53   
Anonimen
Pozdravljene!
KT sem nekala jemat 31.decembra, zadnjo menstruacijo imela 6.januarja, zdaj 29.januarja pa bi morala spet priti (po 3. tednih). Imam prav? Ker sem imela do zdaj vedno redne menstruacije, tudi če sem prenehala s kontracepcijo, me to sedaj bega. Sem lahko noseča, ker je že cel teden ni? Saj si želiva otroka, vendar da nama je ratal v prvo? Aja, pa niti nobenih znakov, da bom dobila menstruacijo nimam, razen enega mozoljčka na obrazu. Kaj pravite vi? Prosim za nasvete. Če sem res noseča se vam razkrijem, do takrat pa raje ostanem anonimna. Upam, da mi ne zamerite.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ena nosečka ali pač ne?
1.2.2007 12:52:16   
ur+sa
mhm... ta v tem tednu moraš dobit M.... malo še počakaj... računaj.. jest sem jo mela nekje 28 k sem jedla KT... potem je bila nekaj časa vedno točna..potem pa se je zmdrlala...čist...tut po 1 mesec je niiblo sploh... sam mmeni je potem g opazila policistični jajčnikuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 12:52:21   
andreja2000
Vsekakor lahko gre za user posted image .Tudi moja sestra je zanosila takoj v prvo po jemanju KT.Morda pa bi bilo dobro,da narediš test,saj boš se tako prepričala ali gre za user posted image ,ali se  cikelj zaradi predhodnega jemanja tabletk še ni stabiliziral,kar se tudi lahko zgodi.
Držim pesti,da gre pri tebi za user posted image ,tako kot je šlo pri moji sestri.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 12:56:34   
daga11
Lepo pozdravljena,
gleda na to da si šele prvi mesec po jemanju tabletk-mislim da je vse mogoče- mogoče pa je tudi da ti samo nagajajo hormoni- ker kar telo potrebuje nekaj časa da pride nazaj v svoj ritem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2007 12:59:57   
Anonimen
Lahko gre za user posted image , lahko so se ti pa sam mal hormoni pobrkljal.

Najboljš da narediš testuser posted image

(odgovor članu daga11)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2007 13:06:51   
Anonimen
jaz sem prvo user posted image po prenehanju KT dobila na 38-40 dan, prav tako pa tudi 2 in 3.... tako da ne vem...

telo se vsekakor mora navaditi na spremembo..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2007 13:09:44   
Anonimen
Zanimivo je, da sem jaz že prenehala s kontracepcijo pa sem imela vedno redno menstruacijo. user posted image Tako, da mi je čudno, da je zdaj še ni. Bom še do jutri počakala, če ne pa bom šla delat test. Pa upam, da zagledam user posted image  user posted image , ker si res želim teuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2007 13:27:14   
Bimba80
jaz sem nehala jemat KT po sedmih letih oktobra 2006.........prve tri user posted image  sem imela kar redno na 30-32 dni.........januarja bi jo morala dobit nekje 5., pa sem jo sele 26. to pomeni da sem jo dobila na 52 dan.........upala sem da bo kaj novega pa nic..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2007 13:27:15   
Bimba80
jaz sem nehala jemat KT po sedmih letih oktobra 2006.........prve tri user posted image  sem imela kar redno na 30-32 dni.........januarja bi jo morala dobit nekje 5., pa sem jo sele 26. to pomeni da sem jo dobila na 52 dan.........upala sem da bo kaj novega pa nic..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2007 13:27:16   
Bimba80

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2007 14:30:37   
*metuljčica*
Jaz sem zanosila takoj po prenehanju jemanja KT in sedaj sem noseča 29 t.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2007 14:51:41   
Bimba80
Ke lepo metuljčica, zakaj se tudi nam drugim ne zgodi takouser posted image . Prej ali slej bomo vse srečke user posted image , ce ne ta mesec pa naslednji.

(odgovor članu *metuljčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2007 14:51:42   
Bimba80
Ke lepo metuljčica, zakaj se tudi nam drugim ne zgodi takouser posted image . Prej ali slej bomo vse srečke user posted image , ce ne ta mesec pa naslednji.

Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2007 14:51:42   
Bimba80

Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2007 14:55:50   
Bimba80
Se opravicujem, ker se mi sporocila pojavljajo vsakic 3x. Nevem kaj se dogaja, v sluzbi so
slabi racunalniki:))))))))))

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2007 14:59:22   
Anonimen
Anonimna, po mojem imaš zbrkljan ciklus zaradi prenehanja Kt. Pri meni user posted image  ni blo tud po 72 dni. No, upanje je seveda še vedno, naredi test, pa boš 100%.

(odgovor članu Bimba80)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?