Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 12.10.2011 13:32:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
By Ben Leach 5:17PM GMT 07 Feb 2009 Ne vem, koliko smisla ima objavljati stare novice?!
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 12.10.2011 13:36:45
|
|
|
|
uškinamama
|
Nisem vedela, da smrt otroka zastara.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 12.10.2011 14:32:33
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Nisem vedela, da smrt otroka zastara. Ne, nikoli ne zastara, ampak iskreno povedano, res ne vidim smisla v odpiranje nove teme, sploh ker je članek star. Toliko je že bilo povedanega na tako in podobno temo in zares ne vidim pravega pointa, sploh ker že naslov posta daje vtis, kot da gre spet za nekaj novega. To je tisto, kar je zavajajoče. Vsak od nas bi lahko dnevno privlekel na dan tragične novice od tu in tam in opozarjal na to, da moramo paziti na svoje otroke, bližnje... In kam pridemo, če znova in znova pogrevamo stare, tragične zgodbe? Jaz raje podelim kaj pozitivnega.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 12.10.2011 14:34:53 >
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 12.10.2011 15:49:08
|
|
|
|
uškinamama
|
Jaz raje podelim kaj pozitivnega. , sam pozitivizem te je.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 7:29:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ah, Uš, priznaj, da si tokrat malce brcnila v temo, pa bo.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 8:10:31
|
|
|
|
Goose on the loose
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ah, Uš, priznaj, da si tokrat malce brcnila v temo, pa bo. No, saj je tudi napad psa na otroka brca v temo.
|
|
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 9:50:20
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ah, Uš, priznaj, da si tokrat malce brcnila v temo, pa bo. Kesam se , grešila sem (tok, tok, tok ) tokrat sem malce brcnila v temo.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 11:39:37
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ah, Uš, priznaj, da si tokrat malce brcnila v temo, pa bo. Kesam se , grešila sem (tok, tok, tok ) tokrat sem malce brcnila v temo. Zdaj sem pa zadovoljna. Greva na kavo. p.s. Sem pa zares vesela, ker nama je Goose on the loose tako popestrila dialog.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 12:21:36
|
|
|
|
uškinamama
|
Kadarkoli, sploh , če si kaj pri nas (Obala) te peljem na kavo. GUZONDLUZ pa se je registrirala očitno samo za to, da pove svoje o pasjih napadih.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 12:38:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kadarkoli, sploh , če si kaj pri nas (Obala) te peljem na kavo. GUZONDLUZ pa se je registrirala očitno samo za to, da pove svoje o pasjih napadih. Prihajam v Portorož za krompirjeve. Lahko kufe v Papriki, Centralu, Mignonu, Cacau ali kje drugje.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 12:49:19
|
|
|
|
uškinamama
|
O super. Mi odpotujemo 31 in se vračamo 4 , vikenda pa komot.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 12:56:22
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama O super. Mi odpotujemo 31 in se vračamo 4 , vikenda pa komot. He, he, se ne bomo srečali. Mi pridemo 31. in se vračamo 05. Drugič.
|
|
RE: Še en pasji napad na otroka 13.10.2011 13:06:35
|
|
|
|
uškinamama
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?