|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še doooooooooooooolgih 6-7 dni....
12.5.2005 19:46:40   
Anitka
Hojla!

A se še spomnite kako negativno razpoložena sem bila pred nekaj dnevi? In naj vam povem, da je danes vse čisto drugače. Kar naenkrat sem dobila dober občutek: izcedka ni, prsi me še vedno ne bolijo, na momente se full nekam čudno počutim (saj vem, za nosečniško slabost je še prezgodaj)... In zdaj so pred mano dnevi mučnega čakanja. Najhuje je to, da sem se že zaklela, da ne bom nič več preveč pričakovala, ker bo potem samo razočaranje preveliko, pa vseeno imam veliko upanje. Bi najraje že danes vzela test v roke 8)8) Vendar ne, ne bom ga pred četrtkom.

Upam, da ne bo katera jezna, ker sem oprla tako temo, ampak morala sem se vam zaupat in zdaj bi šla najraje spat do naslednjega četrtka.

LP vsem skupaj in se beremo,

vaša Anitka:pika: v pričakovanju :modri::roza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.5.2005 19:49:40   
Anonimen
Držim pesti, da boš srečka :nosecka:! :bravo::bravo::pujs::pujs::metulj::miska::miska::miska:

Glede na to, da imate jutri srečanje, upam da ne bo padal dež, ampak da bodo po srečanju deževale nosečke!

Bojana

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2005 19:57:28   
aljča
Anitka je mesec maj in mislim, da bomo slej ko prej zvedele vse za veselo novičko:roza::modri:.Veš smo kar dobre ko se takole borimo za:duda:,mislim, da psiha in pa razpoloženja(različna)so nam res opravičljiva.:rozica:
Men gre ta mesec zelo počasi v primerjavi s prejšnim mesecem,ko mi je folikel prehiteval,sedaj pa mi počasi rastejo.Inseminacijo mi bodo delali v ponedeljek.Dr,Gavričeva pravi, da je bolje tako kot pa da je jutri,ker bo vse prehitro in ne bo nič poratal.Dala mi je upanje,da le v tretje mi bo pa lahko poratal.Sem že vse stavila na drugi mesec ko imam predviden prvi postopek za IVF.Sem čist lepo pomirjena in razmišljam druge stvari.Upam, da bom od ponedeljka tud v takem razpoleženju,ker bom imela mučnih 14 dni,tko kot ti sedajle.Držim pestke zate:miska::pujs: in seveda za vse ki ste v istem zosu:miska::pujs:;).
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2005 20:11:59   
Kornelija
Bravo Anitka:bravo::bravo::bravo:

Takšno veselo in polno upanja te najrajši vidimo:rozica::rozica:

Sedaj bom držala pesti:miska::miska::miska::miska: za tebe,čez 14 dni pa jih bom stiskala za sebe:)-:)-

Pa seveda za vse punce, ki so tukaj na forumu in si želijo:duda:Torej za vse držim pesti in fige na rokah in nogah(da še spodnje prste uporabim- bo bolj držalo) :)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2005 20:27:42   
tinkamiška
Anitka kljub temu, da si se odličila, da nič ne pričakuješ;), pa jst stiiiskam pestke zelo, zelo močno:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Komaj čakam:)

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 20:28:24   
Pia73
Kaj jaz to berem? Ja, SUPER!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2005 20:40:30   
cmokec
Anitka, že to, da ni tvojega izcedka, je zelo dobro. In tudi upanje ni nekaj tako slabega. Vse, kar si opisala, te vodi do tvoje :duda:. Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da čez en teden poročaš o veseli novički in tvojih :modri::roza:.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2005 21:14:10   
Anitka
Punce ve ste krasne - hvala vam in upam, da se naslednji teden izpolni moja največja želja. Smo pa vsekakor na vezi ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2005 21:16:08   
aljča
Anitka sem že misla da si šla pankat.Res ti želim da boš čimprej ugledala:modri::roza: sedaj ko imaš idealne šanse za to.:sloncek::rozica::sloncek::rozica:
L.p. Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2005 21:16:45   
tia
Anitka :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoj optimizem.

Drugi teden bo veselo,še jaz bom enega ruknila,pa čeprav nej nebi smela.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2005 21:22:15   
Anitka
Ne ne, še ne spim, sem do zdaj likala.

Tia bova skupaj ruknili nekaj konkretnega. Ena itak ni nobena :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2005 21:22:30   
rija
Ker sem relativno nova na forumu, nisem razbrala, kakšne so tvoje težave?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2005 21:24:22   
biba77
Tia, c, c, c, ... kaj to berem? :)-:)-:)-
Anitka, sotrpinka moja, se malo pocakaj. Jaz bom test delala v ponedeljek, 24.5. - pod pogojem, da ne bo :hudicek:, se ve.
:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2005 21:27:14   
Anitka
Astra upam, da boš Biba 77 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Jaz pa čakam do 19.5.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2005 21:30:24   
tia
Astra ( biba),za Anitko ruknem tudi enega,saj mi ne bo škodilo bom z vodo mešala.:);)

Potem pa še enega zate v malem razmaku in se bo moj/a :duda: rodil/a kot mali pijanček.

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2005 22:09:10   
Nyah*
Go Anitka :bravo::bravo::bravo:,
go Astra (Biba 77??):bravo::bravo::bravo:,

kako super je brat tale optimizem, se je se mene prijel:)-:)-:)-, pa mam se kakih 7 dni za cakat, da :hudicek: ne pride!

Maj je mesec, ko srcki hitreje bijejo,
maj je mesec, ko nove :duda: v nas vzklijejo!
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2005 22:11:23   
Anitka
Rija spraševala si o mojih težavah. Trenutno jih res ni, le mučno čakanje po laparoskopiji na :modri::roza:

Na kratko:
- za :duda: se truiva od julija 2003;
- od januarja 2004 do aprila 2005 sem imela vsak mesec izcedek pred M, ki se je pojavljal 7-10 dni pred M in je trajal vse do njenega prihoda;
- v januarju 2004 mi je G odkrila cisto na jajčniku;
- februarja 2005 sem šla prvič v amb. za neplodnost v MB;
- 12.4. 2005 sem imela laparoskopijo, kjer so odstranili cisto in miom.

Sedaj v maju ni izcedka in upam, da tudi :hudicek: ne bo.

Pa pa,

:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2005 22:12:48   
Anitka
Nyah bova skupaj čakali. Kdaj boš delala test? Jaz gs bom 19., če seveda :hudicek: ne bo. Tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.5.2005 22:19:16   
Nyah*
Oj Anitkica!

Pri meni do 19. ne sme priti :hudicek:, ce ne pride, seveda takoj odhitim v lekarno (ali pa kak dan pocakam, ce mi rata) in testiram in upam, da bova skupaj skakale po RR in se objemale in govorile o :roza::modri:, ki sva jih videle
:bravo::bravo::bravo:!
Pa se Astra naj se nama priduzi, pas se kaka nova :nosecka:!

Lepe sanje,

nyah:metulj:.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.5.2005 22:27:17   
rija
Samo potrpežljivo. Jaz se trudim že 10 let...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2005 22:56:55   
emaa
punce moja M po laparo je prišla in to en dan prezgodaj, zaenkrat nič ne boli, torej po koncu M pa štartava zares, in bomo imeli horde novih nosečk. Rija zakaj so pa tebi rekli, da ne rata tako dolgo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.5.2005 22:59:02   
rija
Najprej nič, potem preiskave, diagnoza:neprehodni jajcevodi. Potem IVF. Se pa hudičevo zavleče vse skupaj. Med posegi: počakajte eno leto pa če ne bo nič, pridite nazaj...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.5.2005 23:04:19   
Nyah*
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
kot da mamo celo zivljenje cas cakat pa cakat
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Haloooo, lahko je govorit tistim, ki ne cakajo in ne razumejo ane!

Ema, ti pa kar kmalu veselo :sloncek::sloncek::sloncek: na delo, pa :duda: naproti!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.5.2005 23:05:39   
rija
Smo pač številke...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.5.2005 7:17:29   
naja78
glej da sporočiš zadevo.držim :miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.