|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 14:49:05   
inara
Ker sem prvič noseča me zanima malo kako je kaj s številkami za otroška oblačila.Gledala sem na netu oblačila velikosti od 68-84 /čemu oziroma kateri starosti (mesecem) to ustreza? Kako je kaj s temi velikostmi-mi lahko katera pomaga?

Lep pozdrav

Inara in njen:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 14:52:19   
Anonimen
Če se ne motim je
68 za 9 mesecev,
70 za 12 mesecev,
74 za 15 mesecev in
80 za 18 mesecev.

Ne bom pa dala roke v ogenj, da imam prav. Po mojem no.:zmeden2:

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 14:56:42   
Anonimen
Zame so številke oblačil znanstvena fantastika :). Še zdaj nosi en Clarov bodi, številka 56, pajacka št. 68 bo pa vsak čas prerasel.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 14:59:29   
babylove
45 ~ nedonošenček (2-2,5 kg)
50 ~ rojstvo (2,5 - 3 kg)
55 ~ 1 mesec (3 - 4 kg)
60 ~ 3 mesece (5 - 6 kg)
67 ~ 6 mesecev (7 - 8 kg)
71 ~ 9 mesecev (8 - 9 kg)
74 ~ 1 leto (9 - 10 kg)
81 ~ 18 mesecev (11 kg)
86 ~ 2 leti (12 kg)

Tabela je iz kataloga Quelle. Prijetno nakupovanje!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 15:01:03   
Anonimen
Meni so vse številke blazno čudne...nikol se več ne ravnam po številkah ki so zapisane na coti....
Npr. nosi bodije št. 92 in to že od 8.5 meseca, hlače pa npr. 74 :zmeden:
Ne vem no, boljše se je ravnat po tem ko coto vidiš ali probaš, kot pa po številki....pač, prilagajaš se otroku in njegovi rasti...

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 15:20:32   
asso
Babylove kje pa si ti dobila te številka. Jaz vem, da gredo takole:

56 = 1 mesec
62 = 3 mesece
68 = 6 mesecev
74 = 9 mesecev
80 = 12 mesecev ...

Mi smo na začetku nosili 56 št. in to do 3 mesecev, ker je naša bolj drobcena, kljub temu, da je kar dolga.

Ne kupuj preveč za naprej, ker ne veš kako bo.
Jaz sem imela za začetek nekaj 56, pa večino 62. Ko sem rodila sem dokupila 56, ker če ne je vse viselo z nje.
Sedaj imam veliko zimskega za 6 mesecev, ki mislim, da mi sploh ne bo prišlo v poštev tako, da boš videla sproti. Lahko, da bo tvoj :duda: takoj prerastel ali celo, da bo nosil dosti časa kot mi.

Lp asso

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 15:26:11   
Lenny
Pri teh številkah je teorija eno, praksa pa drugo. V bistvu naj bi pomenile velikost dojenčka v cm, ampak v praksi je redko tako, da recimo št. 62 od ene firme ustreza isti številki druge :zmeden: Midva sva za začetek nabavila zelo malo, potem pa dokupovala, ker prav tako nisem imela občutka, kakšno velikost bomo potrebovali.
Lp :)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 17:00:07   
Annny
Se strinjam z Lenny!
Moja punčka ni tako velika, pa pri 4,5 mesecih nosi že št. 74.....8)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 17:08:35   
Lunca1
Mi smo do še pred kratkim nosili 56, zdaj smo pa na 62. Vse je odvisno od velikosti otroka pri rojstvu (od 48 do 58). Večinoma sicer pravijo da ne kopuj 56, ampak pri nas smo pa potem 2 meseca samo te nosili:).

Številke v bistvu odgovarjajo dolžini otroka.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 20:28:11   
frutka_
H&M ima št. ki so nekako realne pri otrocih (npr.68 je za 4-6 mesecev), Clar ima majhne modele in otrok pri 4-6-mesecih nosi 74. Prav tako ima manjše modele bodijev Lumpi. Nekako so št. na etiketah oblačil kar realne.

Zara pa ima izredno male modele. Zato pazi pri njihovih izdelkih. Ne vem kje jemljejo mere.

Saj boš sčasoma ugotovila!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ŠTEVILKE OBLAČIL
21.2.2005 23:26:55   
lin
62=3 mes
68=6 mes
74=9 mes
80=12 mes.
86=18 mes
92=24 mes itd!
je pa res ful odvisno od firme mi pri 7,5 mes več ali manj nosimo stavri že za 1 leto se pa najdekašna stvar tudi za 6 mes.
Odvisno tudi kolko je velik otrok!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!