|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:42:54   
jaz99
Minilo je že kar nekaj let,ko sem hodila žurat na vaš konc. A žal je umrla bratova botra, ki živi eno vas pred Sladkim vrhom. No danes nisem več sigurna če bi znala pridet do tja, zato mi prosim kolikor se le da natančno opišite,kako sl.vrha.

Vem da moram pridt do Šentilja, potem pa ne vem kje moram zavit desno za Sl. vrh.Tam pa grem stalno naravnost, oz. po glavni cesti,ki tud malo ni ravna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:49:56   
india
Noben problem...to razložit:
ko pridete do križišča za mejni prehod ( ravo stara cesta, levo avtocesta) zavijete na semaforju esno in se desno zopet obrnete nazaj proti Šentilju. Zelo hitro pridete do križišča in vi zavijete levo ( možnost je naravnot, pa bloki so tam in ena trgovina ina vtobusna postaja). Tam je pa že tabla Ceršak in Sladki vrh.
Sicer ne vem ( nazadnje sem bila tam lani), ali so cesto že popravili, je bila pa v obupnem stanju, pa delali so na več odsekih.
Upam, da sem ti pomagala, če pa še kaj ne veš, pa kar napiši.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:51:45   
tilka
To je odvisno ali boš šla po stari cesti za Avstrijo ali po hitri cesti. Če boš šla po stari cesti zaviješ levo v semaforiziranem križišču pred nadvozom. Za tem križiščem se že skoraj vidi meja. Zgoraj je nadvoz:hitra cesta za avstrijo.
Če pa greš po avtocesti, moraš iti dol (zavoj levo) tudi tik pred mejo. Je pa to na tem kratkem odseku (pesnica - šentilj) edini izvoz in ga ne moreš zgrešiti. Naprej se že vidi meja in vse tiste hišice, ki sodijo zraven. Ko greš dol iz avtoceste pa samo prečkaš tisto križišče pod nadvozom in slediš tablam. Upam, da sem ti napisala razumljivo?? In da je res še tako. Sicer pa bodo še druge povedale.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:52:00   
Blink1
Hudiča...bi pomagala pa nisem še nikoli bila v Sladkem vrhu:zmeden::zmeden:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:52:35   
tilka
Joj, na stari cesti zaviješ DESNO. Na novi cesti pa LEVO. Sem vse zamešala. Je miška bolje opisala.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:53:04   
Blink1
Jap...to pa vem...Izvoz iz avtoceste za Šentilj...Prideš na semafore in greš ravno...slediš tablam...dalje pa ne vem:)-:)-

Joj...kak jaz danes bluzim:zmeden2:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 9:54:23   
tilka
Drži se miškinega nasveta. Sama sem levo in desno čisto zamešala. V obeh primerih greš DESNO. Tako na stari cesti kot na novi. TOREJ DESNO tik pred mejo. Pa oprosti za vse zmešnjave. Sem hotela prehitro pomagati, pa nisem dovolj mislila.:)-

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 10:01:50   
jaz99
Se pravi da se v Mariboru držim table za Šentil. Ko se prepeljem mimo Jukatana prvo križišče z semaforjom desno.Sej pol so pa že table za SL. vrh

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 10:17:00   
Blink1
točno:)-:)-

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 10:20:58   
jaz99
Ninka,vidiš da sem te razumela...Ksi tako točno vse napisala:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ŠTAJERKE...POMOČ RABIM
22.4.2005 10:23:38   
Blink1
He he...jaz še vedno priporočam zemljevid:)-:)-:)-

Ziher he Ziher:bravo:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?