Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:22:49
|
|
|
|
Petraa
|
Iz kakšnih razlogov ti je prepovedala dojenje?? DOJIŠ LAHKO,nosečnsot nima veze s tem pa daj najdi si eno ustrezno G ki ne bo klobasala v tri dni
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:27:13
|
|
|
|
Seven*
|
Dojenja nikakor ne rabis prekiniti!!! Ce ne verjames, ti lahko poiscem odgovor dr.Pusenjaka. Mislim, da je tvoja ginekologinja iz "stare sole". Vcasih so namrec trdili, da dojenje sprozi splav, kar pa absolutno ne drzi.
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:28:06
|
|
|
|
total
|
Mislim,da lahko dojiš,sam pazi da te preveč ne izčrpa in da boš imela prehrano zadoščeno,sicer pa vsak je drugačnega mnenja.
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:28:21
|
|
|
|
tinkara
|
Rekla je, da je treba v enem tednu prenehati z dojenjem. Zaradi izčrpanosti telesa še od prve nosečnosti, pa dojenje je napor za telo, pa sedaj še ta nosečnost tudi napor kao. Mali se pa zbuja ponoč, pa hoče vlečt :) Sej bi nehala tja do januarja enkrat ko bo star 1 leto, ampak v enem tednu?!
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa itak se samo pocrkljata ponoči. Ni panike. Srečno!
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:30:00
|
|
|
|
total
|
Nehaj postopoma,da ne bo šok,pa zrihtaj mu flaško za ponoč pa mu ponudi.
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 22:33:36
|
|
|
|
Petraa
|
Ni potrebe po prenehanju dojenja 100 %
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 10.10.2006 23:00:46
|
|
|
|
lelaval
|
Se mi zdi mnenje tvoje G res še iz stare šole. Sama sem še dojila, ko sem že 2. bila noseča. Sem 4 mesece "vzdrževala" oba. (en me je "nažiral" od znotraj, drug pa od zunaj ). Potem pa je šla v bolnico - stara 11 mesecev in se sede sploh nisva znale dojit, druge možnosti pa nisem imela in je nisem dojila. Ko pa je prišla domov, pa ni hotela več vlečt, pa še mleko mi je usahnilo. Sama praviš, da se dojita le še ponoči - potem pa sploh ni panike, saj se bolj crklja, kot pa je. Komot lahko G rečeš, da ne dojiš več, otročku pa pustiš, da uživa. Boš videla, kako vama bo uspelo z odstavitvijo.
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 11.10.2006 6:40:42
|
|
|
|
srki
|
Če se dojite samo ponoči, pa res ni panike. Seveda pa ga moraš odvajati postopoma, ne kar naenkrat, poskušaj ga zamotit s flaško mleka, če še želi jesti ponoči.
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 11.10.2006 8:15:31
|
|
|
|
SaaS
|
Moj je bil star 9 mesecev, ko sem še enkrat zanosila. Takrat sva se dojila še zjutraj in zvečer in tako nadaljevala do njegovega 1 leta, ko sem bila 3 mesece noseča. Takrat pa se je kar sam odstavil. Zato nisem imela nobenih težav v nosečnosti. In drugi sin je zdaj štiri mesece star, zdrav, velik korenjak, ki veselo naprej papca pri mamici..
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 11.10.2006 9:32:52
|
|
|
|
lukec
|
Jaz imam sicer samo enega , vandar pa je kolegica prvega dojila skozi vso (otroka sta narazen leto in pol) in potem še nekaj mesecev kar oba. Pa ji ni čisto nič škodilo, ne njej, ne .
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 11.10.2006 9:41:13
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem dojila 23 mesecev, vmes sem zanosila, torej sem bila v 6.mesecu nosečnosti, ko sem nehala dojiti. Zato, ker se je sam odstavil. Sicer sem se počutila čisto v redu, dojenje me ni nikoli izčrpavalo, tako da sem kar nadaljevala z dojenjem. Poglej še malo nazaj na stare teme, smo že večkrat o tem govorile. Pušenjak celo omenja dojenje v tandemu. Srečno.
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 11.10.2006 14:28:24
|
|
|
|
Pikca
|
Tudi jaz še dojim, sem v 17. tednu, hčerka pa je stara 2 leti. Počutim se dobro, vsi izvidi so ok, sicer pa nameravam enkrat do poroda vseeno nehati. Če ne bo šlo na kolikor toliko lep način (nekaj smo že poskušali), pa se bom za vsak slučaj podrobno pozanimala o tandemskem dojenju, menda to sploh ni problem, če se pravilno prehranjuješ. Lp, Pikca
|
|
|
|
RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA 12.10.2006 7:52:41
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Tudi meni je G na urgenci rekla da naj neham,kaj se pa grem,da je hčerka že prevelika(takrat 13 m).No nisem je poslušala in dojila še dobre tri mesece.saj bi še malo dojila,ampak so me tok bradavice bolele,da nisem več mogla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......