|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA
10.10.2006 22:20:17   
tinkara
Moj sinko je star 9 mesecev in se ponoči, ko se zbuja še dojiva - crkljava. Ker pričakujemo še enega otročka, mi je ginekologinja dojenje prepovedala. Rok imam maja. Ali ima še katera podobno situacijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠE DOJIM IN SPET NOSEČA
10.10.2006 22:22:49   
Petraa
Iz kakšnih razlogov ti je prepovedala dojenje??
DOJIŠ LAHKO,nosečnsot nima veze s tem
pa daj najdi si eno ustrezno G ki ne bo klobasala v tri dni

(odgovor članu tinkara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 22:27:13   
Seven*
Dojenja nikakor ne rabis prekiniti!!! Ce ne verjames, ti lahko poiscem odgovor dr.Pusenjaka. Mislim, da je tvoja ginekologinja iz "stare sole". Vcasih so namrec trdili, da dojenje sprozi splav, kar pa absolutno ne drzi.

Gospa sem.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 22:28:06   
total
Mislim,da lahko dojiš,sam pazi da te preveč ne izčrpa in da boš imela prehrano zadoščeno,sicer pa vsak je drugačnega mnenja.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tinkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 22:28:21   
tinkara
Rekla je, da je treba v enem tednu prenehati z dojenjem. Zaradi izčrpanosti telesa še od prve nosečnosti, pa dojenje je napor za telo, pa sedaj še ta nosečnost tudi napor kao. Mali se pa zbuja ponoč, pa hoče vlečt :) Sej bi nehala tja do januarja enkrat ko bo star 1 leto, ampak v enem tednu?!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 22:29:59   
Anonimen
Ja, pa itak se samo pocrkljata ponoči. Ni panike.

Srečno!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2006 22:30:00   
total
Nehaj postopoma,da ne bo šok,pa zrihtaj mu flaško za ponoč pa mu ponudi.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu tinkara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2006 22:33:36   
Petraa
Ni potrebe po prenehanju dojenja 100 %

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2006 23:00:46   
lelaval
Se mi zdi mnenje tvoje G res še iz stare šole.
Sama sem še dojila, ko sem že 2. bila noseča. Sem 4 mesece "vzdrževala" oba. user posted image  (en me je "nažiral" od znotraj, drug pa od zunaj user posted image ). Potem pa je šla v bolnico - stara 11 mesecev in se sede sploh nisva znale dojit, druge možnosti pa nisem imela in je nisem dojila. Ko pa je prišla domov, pa ni hotela več vlečt, pa še mleko mi je usahnilo. user posted image user posted image

Sama praviš, da se dojita le še ponoči - potem pa sploh ni panike, saj se bolj crklja, kot pa je. Komot lahko G rečeš, da ne dojiš več, otročku pa pustiš, da uživa. Boš videla, kako vama bo uspelo z odstavitvijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tinkara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2006 6:40:42   
srki
Če se dojite samo ponoči, pa res ni panike. Seveda pa ga moraš odvajati postopoma, ne kar naenkrat, poskušaj ga zamotit s flaško mleka, če še želi jesti ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2006 8:15:31   
SaaS
Moj je bil star 9 mesecev, ko sem še enkrat zanosila. Takrat sva se dojila še zjutraj in zvečer in tako nadaljevala do njegovega 1 leta, ko sem bila 3 mesece noseča. Takrat pa se je kar sam odstavil.
Zato nisem imela nobenih težav v nosečnosti. In drugi sin je zdaj štiri mesece star, zdrav, velik korenjak, ki veselo naprej papca pri mamici..

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2006 9:32:52   
lukec
Jaz imam sicer samo enega user posted image , vandar pa je kolegica prvega dojila skozi vso user posted image (otroka sta narazen leto in pol) in potem še nekaj mesecev kar oba. Pa ji ni čisto nič škodilo, ne njej, ne user posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2006 9:41:13   
Maxica
Jaz sem dojila 23 mesecev, vmes sem zanosila, torej sem bila v 6.mesecu nosečnosti, ko sem nehala dojiti. Zato, ker se je sam odstavil. Sicer sem se počutila čisto v redu, dojenje me ni nikoli izčrpavalo, tako da sem kar nadaljevala z dojenjem.
Poglej še malo nazaj na stare teme, smo že večkrat o tem govorile. Pušenjak celo omenja dojenje v tandemu. Srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2006 14:28:24   
Pikca
Tudi jaz še dojim, sem v 17. tednu, hčerka pa je stara 2 leti. Počutim se dobro, vsi izvidi so ok, sicer pa nameravam enkrat do poroda vseeno nehati. Če ne bo šlo na kolikor toliko lep način (nekaj smo že poskušali), pa se bom za vsak slučaj podrobno pozanimala o tandemskem dojenju, menda to sploh ni problem, če se pravilno prehranjuješ.
Lp, Pikca

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.10.2006 7:52:41   
A-N-J-A
Tudi meni je G na urgenci rekla da naj neham,kaj se pa grem,da je hčerka že prevelika(takrat 13 m).No nisem je poslušala in dojila še dobre tri mesece.saj bi še malo dojila,ampak so me tok bradavice bolele,da nisem več mogla.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.10.2006 8:17:01   
tinkara
Punce, najlepša hvala za odgovore. Počas bova že prenehala - sam celo noč more prespat user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......