Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 18:22:19
|
|
|
|
mojčika
|
Poznam eno, ki je ni imela do 11. meseca. Po mojem brez panike...
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 18:45:53
|
|
|
|
DOLAR
|
Jaz sem po prvem porodu dobila M po 13 mesecih.Zdaj je pa 5 mesecev po porodu in še vedno nič.Hvala bogu!
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 20:33:06
|
|
|
|
lenika
|
Jaz sem 4 mesece po porodu in polno dojim. Menstruacije še nimam in upam, da je vsaj še nekaj mesecev ne bo.
|
|
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 20:48:35
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz sem jo žal dobila pred desetimi dnevi - ko je bila hčerka stara 11,5 mesecev. Je nisem čisto nič pogrešala, sem pa zadnji čas že tudi pomislila, če ni kaj narobe. Kar brez skrbi.
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 20:49:50
|
|
|
|
sjug
|
A se moram fejst sekirat, ker sem 13 mesecev po porodu, sicer še vedno dojim, ampak M pa tudi še nimam. Kmalu bo 2 leti, kar imam mir z njo??? Saj bi se sekirala, pa je bilo prvič isto, tako da se ne bom.
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 20:52:01
|
|
|
|
sato
|
Jaz sem nehala dojiti pri 6,5 mesecih, M pa sem dobila 9 mesecev po porodu.
|
|
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 21:00:54
|
|
|
|
lelaval
|
6 mesecev sem samo dojila, potem pa začela z uvajanjem, 1. M pa sem dobila, ko je bila stara 1 leto.
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 21:09:07
|
|
|
|
Enchantress
|
Jaz sem dva meseca po rodu, pa še vedno nič ne kaže da bi dobila mentruacijo... Dojimo se še samo malo, ker imam premalo mleka Upam, pa da jo bom kaj kmalu dobila, ker bom lahko začela jest kontracepcijske ( kadar preneham dojit seveda ). A je katera tu, ki je že ful hitro zanosila po porodu? Čeprav je dojila?
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 21:17:20
|
|
|
|
sjug
|
Spet se oglašam. Moja švester je tak primer. Rezultat je dva dni star . Tako da je med obema 15 mesecev razlike. Pa je že prvič polno dojila.
|
|
RE: Šše vedno ni M po porodu 14.9.2006 21:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo dobila šele po 2 letih in treh mesecih. In ne samo to. Pred porodom je bila blazno neredna. Tudi po 45 dni je ni bilo ali še celo več. Danes pa toliko, da še ure ne napovem, kdaj bo prišla. Do dneva točno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......