|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   đizs....
8.7.2010 13:03:32   
mojamura
zadnjič sem srečala kolegico. že dolgo se nisva vidle. vsa vesela izvem da je postala pred pol leta mamica. greve na kavo, a ona med tem časom živčno pogleduje na uro. pa jo vprašam če je kaj narobe pa pravi ona:

ja moram iti domov, moj je sam z tamalim, pa bi ga bilo treba previti. pa pravim saj ga bo potem verjetno tvoj previl.. ona pa: ne...on ne zna, mu moram ritko znavadno vodiko umiti, pa vatico....pa žnj mazilo na ritko dati.

čez nekaj časa je šimfala moža, ki ji kao nič ne pomaga okoli otroka. no naj na kratko njeno izkušnjo materinstva napišem:
dojenček je zdaj v sedmem mesecu. hrani ga vsake 3 ure, kar pomeni, da ga ponoči tudi zbuja (mi je sama povedala). kupuje ustekleničeno vodo, bio sadje in mu sama dela kašice....doji ga ne, ker žal nima mleka. daje mu vse mogoče vitaminčke v obliki sirupov oblači ga stiktno v bombaž. sama zase pravi, da je obsedena s tem, da mora biti njen dojenček zmeraj čist...recimo ne motijo je le packe, ampak tudi ko ga nekdo popestuje ga gre preoblečtuser posted image pravi da je totalno izmučena....jaz pa sem samo dejala, seveda si, ko pa si ne vzameš nič časa zase....in po mojem mnenju preveč kompliciraš

potem je rekla....joj moram iti

a se vam to zdi normalno oz. se katera najde v tem pisanju?

< Sporočilo je popravil mojamura -- 8.7.2010 13:06:12 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: đizs....
8.7.2010 13:05:09   
Anonimen
čisto pRRava mama user posted image  

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2010 13:06:47   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

ja....supeRR mamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2010 13:07:18   
*miska.mcc*
user posted image
odklop!

bogi otrok!!!!user posted image

kaj pa, ko bo splezal??????

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2010 13:07:39   
bučkabb
user posted image user posted image  bogi otrokuser posted image user posted image

upam da bodo čim manj v bolnici preživeli

naša je zvečer po preživetem popoldnevom zunaj  takšna, da črna voda teče od nje

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 8.7.2010 13:08:46 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2010 13:09:11   
vesna_b
ja, hudo no. bogo dete (in njen tip...)

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2010 13:09:54   
Momtobe
mame.

obstajamo v vseh variacijah. tistih najbolj flegma al pa tistih, ki so že na meji ... user posted image

saj bo ona enkrat obležala, če je tako izčrpana ... ali pa bo pri drugem otroku drugačna. dokler pa ji tako ustreza ... let it be.

aja, vem kaj si hotla povedat ;) samo se mi zdi, da je že tko preveč ljudi, ki so pametni ko smo user posted image in ima vsak svoj nasvet, kako pravilno previjat rit, kako user posted image pravilno nosit, kaj mora jest, kaj mora pit ... (ne mislim s tem tebe)

naj vsaka mama poskrbi za svojega.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2010 13:10:03   
*miska.mcc*
ja, naša ima po kolenih zažrto umazanijo....ne gre stranuser posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2010 13:10:28   
eva1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mal je obsedena z vsem-sam men gre za živce k pol jamrajo, da nimajo časa zase...halo, res čudnuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2010 13:10:45   
mojamura
glede bolnice....ko mali samo kihne leti ona z njim k zdravniku. pa sem ji rekla da za vsako malenkost pa res ni treba...pa je odgovorila: glej saj so za to tam, za to so plačani, če bo pa kaj narobe bom pa potem sebe krivila.

pa sem samo rekla....ok it's your call

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2010 13:12:32   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

glede bolnice....ko mali samo kihne leti ona z njim k zdravniku. pa sem ji rekla da za vsako malenkost pa res ni treba...pa je odgovorila: glej saj so za to tam, za to so plačani, če bo pa kaj narobe bom pa potem sebe krivila.

pa sem samo rekla....ok it's your call

Aha, pa ve, da je v ZD in bolnicah največ svinjarije, bolezni in če bo kej kej staknil je najvrjetneje da tam...bože mili...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2010 13:16:44   
majch
eni tako, drugi drugače...je pa utrujajoče že brat o njenem življenju, kaj šele ga živeti. Pregorela bo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2010 13:20:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb

user posted image user posted image  bogi otrokuser posted image user posted image

upam da bodo čim manj v bolnici preživeli

naša je zvečer po preživetem popoldnevom zunaj  takšna, da črna voda teče od nje

tudi našuser posted image odkar je spuzal, ga dam na tla kjerkol že je! Ker ne zdrži nekje na miru... in temu primerno je zvečer tudi zelo lepuser posted image user posted image pa kaj! Obstaja voda, obstaja stroj... mislim, halo?!?!? Kaj pa, ko bo začela puzat ipd.... groza. Otrok more mal umazanije pojest, drugače ni zdravuser posted image

Boga mami, bogi otrok, bogi vsi okrog njijuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2010 13:30:32   
Klemy82
Ja, jst sem bila pa včeraj na kavi z eno kolegico, ki je tudi nisem en čas videla. Ima punčko, tudi 7 mesecev staro. Pa jo vprašam po eni skupni kolegici, s katero sem jaz bolj ali manj izgubila stik, oni dve pa sta se vsaj včasih ful družili, ker živita v istem bloku. Pa pravi, da odkar ima otroka, ni bila pri njej na kavi. Ker se ji zdi, da ima ful umazano stanovanje. user posted image In jst, kaj, a ji smeti okol ležijo al kaj? In ona men, da sta imeli enkrat debato, koliko katera puca in ta punca ji je rekla, da z joggerjem po tleh pomiva po potrebi, enkrat na dan, na dva dni, kakor je... in pravi ta kolegica, da se ji je zagravžalo tisto stanovanje. In da otroka v tisto že ne bo peljala, ker se lahko kaj naleze.user posted image Jah, eni so pač... mahnjeni na bacile, nimaš kaj, da bi komentiral.

Jst.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2010 13:34:13   
vesna_b
ma kaj bo, ko bodo tile otročki začel se plazit? ko bodo raziskovali okolico? se igrali v peskovniku? ko bodo šli v vrtec?

ajoj

poznam eno tako, ki je tako delala, pa je taprva sedaj v prvem razredu - sam so več doma kot pa v vrtcu (oz sedaj v šoli)

ženske same sebi delajo probleme, kjer jih ni in si otežujejo življenje.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2010 13:35:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ja, jst sem bila pa včeraj na kavi z eno kolegico, ki je tudi nisem en čas videla. Ima punčko, tudi 7 mesecev staro. Pa jo vprašam po eni skupni kolegici, s katero sem jaz bolj ali manj izgubila stik, oni dve pa sta se vsaj včasih ful družili, ker živita v istem bloku. Pa pravi, da odkar ima otroka, ni bila pri njej na kavi. Ker se ji zdi, da ima ful umazano stanovanje. user posted image In jst, kaj, a ji smeti okol ležijo al kaj? In ona men, da sta imeli enkrat debato, koliko katera puca in ta punca ji je rekla, da z joggerjem po tleh pomiva po potrebi, enkrat na dan, na dva dni, kakor je... in pravi ta kolegica, da se ji je zagravžalo tisto stanovanje. In da otroka v tisto že ne bo peljala, ker se lahko kaj naleze.user posted image Jah, eni so pač... mahnjeni na bacile, nimaš kaj, da bi komentiral.

ooo, bogi moj otrok. danes je šel s taborniki v divjino user posted image  koliko je šele tam svinjarije user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2010 13:38:03   
mojamura
mislim....svašta

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2010 13:38:17   
anckabancka
Pri prvem otroku sem tudi jaz bolj komplicirala. Pri vsakem naslednjem pa sem manj. So otroci bolj zadovoljni in jaz imam več energije za bolj pametne stvari. Sem pa tudi precej mahnjene na čistočo in včasih namenoma zamižim ali pogledam stran user posted image
Vem, da pri četrtem dojenčku, ki ga pričakujemo zdajzdaj, kompliciranje ne pride v poštev, ker se mi lahko zmeša...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.7.2010 13:38:35   
*miska.mcc*
ooo, bogi moj otrok. danes je šel s taborniki v divjino user posted image koliko je šele tam svinjarije user posted image

mislm....totalno neodgovorno!!!!user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.7.2010 13:40:09   
Klemy82
Mizantrop pa si mu vsaj dala flaško razkužila za roke zraven?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.7.2010 13:42:07   
pety78
Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.7.2010 14:01:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Jaz bom pa tako rekla...Če so moje prijateljice, jih spoštujem in ne pljuvam javno o njihovih navadah. Sploh pa se ponavadi take stvari drugače berejo, kot so v realnosti. In vprašanje, kaj bi na vaše vzgojne metode imele one za povedati...

saj ni prijateljica, ampak kolegica user posted image  ta ima manjšo težo pri opravljanju. še boljši bi bil status znanka user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.7.2010 14:03:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Mizantrop pa si mu vsaj dala flaško razkužila za roke zraven?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni bilo prostora v potovalki user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
8.7.2010 14:11:05   
špelin@

Porkaflek, točno tole je bila moja prva misel ob branju posta mojemure user posted image

Pa ni njena kolegica edina taka - osebno poznam eno tako... Za njene pojme sem jaz največja packa od neodgovornih pack, ker ne kupujem striktno bio, ker sem svoje malčke občasno pridno pitala s kupljenimi sadnimi kašicami in še in še.

Če me bereš: se prepoznaš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.7.2010 14:12:33   
Anonimen
Meni je načeloma vseeno kako druge komplicirajo (jaz sedaj probam, da nebi), samo ko pa začnejo na veliko jamrat potem in se pritoževat kako so boge, ker nimajo nič časa, mi pa malo pritisk naraste.

Mene je mami fino cepla glede tega kompliciranja, ko sem ji kmalu po rojstv tamale začela jamrat kolk nimam časa in energije likat in da se mi kar nabira in nabira kup cunj ... in potem mi kot dobra in uslužna mamica reče, naj ji napokam cunje, da jih bo ona zlikala ... no in sem ji začela v vrečo metat in ona gleda in gleda in se čudi ... in mi na koncu pribije: "Veš kaj draga moja ... plenic pa kuhinjskih srvetov ti pa jaz ne bom likala, imam kaj bol pametnega za počet." No pa sem se takrat zamislila in dejansko sem nehala likat zadeve ki niso nujno potrebne za zlikat in je bilo prec 50% cunj manj za zlikat ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 8.7.2010 14:13:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.