|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čvek...kje so pustni krofi??
5.2.2005 18:36:12   
india
Nekako tiho je danes tukaj!
A ste res vse namaskirane in na pustovanjih?? Katera je pekla krofe? jaz jih ne upam, kljub vsem dobrotam,ki sem j ih že v življenju spekla, si pa krofov ne upam lotit?? Pa smo kupljene jedli,pa domače flancate!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.2.2005 18:39:56   
emaa
jaz sem jih pekla, nisem računala, da bom tolk časa na psrehodu, okus je pravi oblika pa ne, ker niso meli več placa za vzhajat.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2005 18:42:56   
luna39
Pozdravček miska01. Ne jest nisem namaskirana, sem se pa ravno pobarvala lase, ker že tud sive bodejo ven. Krofa dons še nisem probala, je vse hči pojedla. Drgač sem jih cvrla 7 let nazaj, ko sem spoznala mojga in sem ga tud tist dan povabla, naj jih proba. So bli pač malo slabše kvalitete, ampak je rekel da so dobri. Jest pa vem, da niso bli ta nj boljš, zato pa jih rajši kupujemo, so tolk pocen, da se mi jih res ne da cvret. Flancate sem tud pekla, zdej pa nč. Je že tko, da včasih rajš pojemo kupljene stvari, so hitrejš narejene. A ne?:torta::torta::torta::torta::torta:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2005 18:43:26   
SANDY
Jest pa bolj švoh kej pečem :ups::ups: ne znam, priznam!
Smo tud zej vsak dan kak krof pojedli, danes pa ni pasal-so bile palačinke z orehi bolj okusne!

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2005 18:43:36   
emaa
a tebi tudi sija, jaz sem se tud po ss zredila, jem isto kot prj, pa grejo kar gor, za diete mi ni, me rado zanese v skrajnosti.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2005 18:43:47   
KIRA
jaz sem pa mojmu pozabla naročit, naj jih kupi.... :((:((:((:((

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2005 18:45:55   
luna39
Kira-in Vikica, je še jutr en dan, da lohk nabaviš en cekar bobov, so tooooolllllkkkk slastni, že zaradi tega, ker jih je na kupu v štacun tolko, da bi kar vse nabavu...:torta::torta::torta::torta:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2005 18:58:21   
Mojca20
Jaz sem si pa mogla roke obrisat, da napišem tale post, saj sem ravnokar zbasala krof v usta, ampak tale ne bo zadnji danes! Kamor gre bk nej gre pa še štrk. :)-:)-

Mi smo bili danes cela familija maškare in bilo je super! No slikce bo mogoče videti jutri dopoldne!

Zdaj pa navali še na en krofek - da ne bo pomote ne moja izdelava pač pa Mercatorjev! So ful dobri in mehki, pa kar je zlo pomembno - ne šparajo z marmelado!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2005 19:04:08   
india
Jaz pa sem ravno našla še en dober recept za slastne miške. Ga bom med recepte napisla, če bo katera hotla pokukat. Bomo še to nardili,ker moji že cel dan hodijo iskat kaj je kje sladkega.
Pa maškar ni nič kaj danes po hišah...kako to? A nimajo otroci več te navade. Jaz mojih ne pustim, ker bi tamaladva hotla zraven, pa je potem to prevelika gužva:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sandy, a maš ti tisto poklicno??Krofi za malico???:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2005 19:11:13   
SANDY
hehe, Miška, to majo sam Američani-mi mamo sendviče :)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2005 19:18:35   
india
Sandy, to je pa že po moji meri!! A lahko k vam na malice hodim???:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2005 19:46:37   
Teni_
Mi smo tudi kar kupljene jedli. Sem dva pojedla(enega namesto Teje:)-).

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2005 19:52:42   
india
Mojca, saj namesto Teje bi pa lahko dva pojedla, se pravi še imaš kakšnega v dobrem!
kako pa buška???

:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2005 20:20:52   
Anonimen
Sem bla maškara doma, za v BTC sem se preoblekla:)-

Krof pojedla eden, sam mi gre una marmelada not tkoooooooo na živce...jo dam ven! Fuj!

Zdele sem pa štrudl sirov jedla..:)

lp,:fis:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2005 20:24:43   
india
Mi smo pa pravkar miške spekli,mhmm kako diši!!!
Zdaj gremo pa večerjat, iammo teden nažiranja s hotdogi, doamčimi, seveda.

:fis:, ti moraš potem na Trojane, jaz sem tam naletela že večkrat na krofe brez marmelade!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2005 20:27:37   
Teni_
Miška, buške sploh ni. Je žilava, veš. Se vidi, da je navajena padat, ko je tako nerodna, kot njen ati:)-.

LP,

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2005 20:29:18   
india
A govoriva o istem atiju...tistem veliiiikem???
No, hvalabogu,ekr sem mislila že dato oglas: zavarujte otroke, kadar je Gaja poleg!!!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2005 20:32:27   
Anonimen
jaz pa se rada posalim zdaj, da bom krof rodila, ker sem jih ze toliko pojedla:)-:)-:)-

MISKA01 kaj si me zadnjic ti vprasala ce sem na pobrezju doma ne?Sem ja:ups: , ti je znano ko sem sneg pri sosedih poslikala.:zmeden2:...:)-

Punce a so pri vas kaksne maske ze hodle?Pri nas je danes bil neki dr. Pujs:)-:)-

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.2.2005 20:34:30   
Teni_
Ja, ta veliki je tako neroden, da bog pomagaj. Kdaj hočeš se skotali po stopnicah, ali pa se spotakne na ravnem, pade iz stola in tako naprej. Ja, prava velika neroda. Na srečo se še nikoli ni skotalil, ko je Tejo nosil.

LP,

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2005 20:48:10   
india
Ja, nina_nana, jaz sem te to vprašala, ja. Poznam Pobrežje skoraj kot možev žep:)-:)-:)-:)-:)-, mislim, da je to tam nekje od Grinivča dol, oz,. nekje pod Borci, a ne???
Morda pa se motim???

Krofov pa ne rodit,lepo prosim, ker ti ga kdo še ukrade in pohrusta:zmeden:!

Mojca, dobro, da se skota on,ko je sam, kaj če bo tebe kdaj čez prag nesel in...:zmeden::)-:)-buuuuuuuummm,,,.....sicer takrat tebi ne bo smešno!:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2005 20:50:25   
Teni_
Ja, bova pač morala prej veliko vadit, da se ne bo na pragu spotaknil.:)-:)-:)-:)-

LP,

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2005 20:51:55   
Anonimen
MISKA01 ja zdaj kak gledas ne;)jaz se raje recem da je blizu tusa, to skoraj vsak ve:bravo:;)
No zdaj ko ves, lahko prides kdaj na kako kavico, bos prav dobrodosla, ko bomo v novem stanovanju(mislim da bomo pred majem tam:bravo:):sloncek:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2005 20:52:14   
india
Ali pa menjata, Mojca in ti po pomoti padeš????:zmeden::zmeden::)-:)-:)-:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2005 20:52:52   
india
Ojoj, skoraj sem pozabila, miške, ki smo jih spekli so slastne!!!!!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2005 20:56:20   
Teni_
Joj, ne raje. Ne bi bilo nič fajn. Pa ne več krofov pa mišk omenjat, ker bom morala it hitro kaj sladkega pojest, ko se o samih dobrotah pogovarjate.

LP,

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?