Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:39:56
|
|
|
|
emaa
|
jaz sem jih pekla, nisem računala, da bom tolk časa na psrehodu, okus je pravi oblika pa ne, ker niso meli več placa za vzhajat.
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:42:56
|
|
|
|
luna39
|
Pozdravček miska01. Ne jest nisem namaskirana, sem se pa ravno pobarvala lase, ker že tud sive bodejo ven. Krofa dons še nisem probala, je vse hči pojedla. Drgač sem jih cvrla 7 let nazaj, ko sem spoznala mojga in sem ga tud tist dan povabla, naj jih proba. So bli pač malo slabše kvalitete, ampak je rekel da so dobri. Jest pa vem, da niso bli ta nj boljš, zato pa jih rajši kupujemo, so tolk pocen, da se mi jih res ne da cvret. Flancate sem tud pekla, zdej pa nč. Je že tko, da včasih rajš pojemo kupljene stvari, so hitrejš narejene. A ne?:torta::torta::torta::torta::torta:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:43:26
|
|
|
|
SANDY
|
Jest pa bolj švoh kej pečem :ups::ups: ne znam, priznam! Smo tud zej vsak dan kak krof pojedli, danes pa ni pasal-so bile palačinke z orehi bolj okusne! :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:43:36
|
|
|
|
emaa
|
a tebi tudi sija, jaz sem se tud po ss zredila, jem isto kot prj, pa grejo kar gor, za diete mi ni, me rado zanese v skrajnosti.
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:43:47
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem pa mojmu pozabla naročit, naj jih kupi.... :((:((:((:((
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:45:55
|
|
|
|
luna39
|
Kira-in Vikica, je še jutr en dan, da lohk nabaviš en cekar bobov, so tooooolllllkkkk slastni, že zaradi tega, ker jih je na kupu v štacun tolko, da bi kar vse nabavu...:torta::torta::torta::torta:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 18:58:21
|
|
|
|
Mojca20
|
Jaz sem si pa mogla roke obrisat, da napišem tale post, saj sem ravnokar zbasala krof v usta, ampak tale ne bo zadnji danes! Kamor gre bk nej gre pa še štrk. :)-:)- Mi smo bili danes cela familija maškare in bilo je super! No slikce bo mogoče videti jutri dopoldne! Zdaj pa navali še na en krofek - da ne bo pomote ne moja izdelava pač pa Mercatorjev! So ful dobri in mehki, pa kar je zlo pomembno - ne šparajo z marmelado!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 19:04:08
|
|
|
|
india
|
Jaz pa sem ravno našla še en dober recept za slastne miške. Ga bom med recepte napisla, če bo katera hotla pokukat. Bomo še to nardili,ker moji že cel dan hodijo iskat kaj je kje sladkega. Pa maškar ni nič kaj danes po hišah...kako to? A nimajo otroci več te navade. Jaz mojih ne pustim, ker bi tamaladva hotla zraven, pa je potem to prevelika gužva:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Sandy, a maš ti tisto poklicno??Krofi za malico???:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 19:11:13
|
|
|
|
SANDY
|
hehe, Miška, to majo sam Američani-mi mamo sendviče :)-:)-
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 19:18:35
|
|
|
|
india
|
Sandy, to je pa že po moji meri!! A lahko k vam na malice hodim???:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 19:46:37
|
|
|
|
Teni_
|
Mi smo tudi kar kupljene jedli. Sem dva pojedla(enega namesto Teje:)-). LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 19:52:42
|
|
|
|
india
|
Mojca, saj namesto Teje bi pa lahko dva pojedla, se pravi še imaš kakšnega v dobrem! kako pa buška??? :miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bla maškara doma, za v BTC sem se preoblekla:)- Krof pojedla eden, sam mi gre una marmelada not tkoooooooo na živce...jo dam ven! Fuj! Zdele sem pa štrudl sirov jedla..:) lp,:fis:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:24:43
|
|
|
|
india
|
Mi smo pa pravkar miške spekli,mhmm kako diši!!! Zdaj gremo pa večerjat, iammo teden nažiranja s hotdogi, doamčimi, seveda. :fis:, ti moraš potem na Trojane, jaz sem tam naletela že večkrat na krofe brez marmelade! :miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:27:37
|
|
|
|
Teni_
|
Miška, buške sploh ni. Je žilava, veš. Se vidi, da je navajena padat, ko je tako nerodna, kot njen ati:)-. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:29:18
|
|
|
|
india
|
A govoriva o istem atiju...tistem veliiiikem??? No, hvalabogu,ekr sem mislila že dato oglas: zavarujte otroke, kadar je Gaja poleg!!! :miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa se rada posalim zdaj, da bom krof rodila, ker sem jih ze toliko pojedla:)-:)-:)- MISKA01 kaj si me zadnjic ti vprasala ce sem na pobrezju doma ne?Sem ja:ups: , ti je znano ko sem sneg pri sosedih poslikala.:zmeden2:...:)- Punce a so pri vas kaksne maske ze hodle?Pri nas je danes bil neki dr. Pujs:)-:)-
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:34:30
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, ta veliki je tako neroden, da bog pomagaj. Kdaj hočeš se skotali po stopnicah, ali pa se spotakne na ravnem, pade iz stola in tako naprej. Ja, prava velika neroda. Na srečo se še nikoli ni skotalil, ko je Tejo nosil. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:48:10
|
|
|
|
india
|
Ja, nina_nana, jaz sem te to vprašala, ja. Poznam Pobrežje skoraj kot možev žep:)-:)-:)-:)-:)-, mislim, da je to tam nekje od Grinivča dol, oz,. nekje pod Borci, a ne??? Morda pa se motim??? Krofov pa ne rodit,lepo prosim, ker ti ga kdo še ukrade in pohrusta:zmeden:! Mojca, dobro, da se skota on,ko je sam, kaj če bo tebe kdaj čez prag nesel in...:zmeden::)-:)-buuuuuuuummm,,,.....sicer takrat tebi ne bo smešno!:miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:50:25
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, bova pač morala prej veliko vadit, da se ne bo na pragu spotaknil.:)-:)-:)-:)- LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:51:55
|
|
|
|
Anonimen
|
MISKA01 ja zdaj kak gledas ne;)jaz se raje recem da je blizu tusa, to skoraj vsak ve:bravo:;) No zdaj ko ves, lahko prides kdaj na kako kavico, bos prav dobrodosla, ko bomo v novem stanovanju(mislim da bomo pred majem tam:bravo:):sloncek:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:52:14
|
|
|
|
india
|
Ali pa menjata, Mojca in ti po pomoti padeš????:zmeden::zmeden::)-:)-:)-:miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:52:52
|
|
|
|
india
|
Ojoj, skoraj sem pozabila, miške, ki smo jih spekli so slastne!!!!! :miska:
|
|
|
|
čvek...kje so pustni krofi?? 5.2.2005 20:56:20
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, ne raje. Ne bi bilo nič fajn. Pa ne več krofov pa mišk omenjat, ker bom morala it hitro kaj sladkega pojest, ko se o samih dobrotah pogovarjate. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?