Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 28.8.2006 20:02:41
|
|
|
|
Naja30
|
Malo je ki nimajo čustvenih izbruhov, vsaj na začetku je to pogosteje zaradi navala hormonov. Jaz sem bila obupna, samo prst si mi pokazal, pa v jok in kako sem boga in oh in sploh. pol pa mine. Včasih me še malo zanese, ampak ni hudega.
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 28.8.2006 20:25:51
|
|
|
|
Pupica
|
v imaš lahko morje hormonskih izbruhov.Jaz bi ti svetovala da počakaj da rodiš....potem pa urejaj odnose.v se ti bo namreč vse zdelo precej problematično, kasneje pa niti ne
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 28.8.2006 20:28:46
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Naja3: se ti popolnoma pridružujem...še zdej - sicer bolj redko, ampak poizkusi mi pokazat prst ; btw: še sreča za mojga lubija, da zdej ful pazi kaj reče Anonimna: ti se kr zjoči, pomaga veš!!!! Men jok večinoma vlije več pozitivne energije in misli, kot pa pol žlahte, ko pametujejo na kupu...Ker sem potem 'malo razkurjena' in TRGAM
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 29.8.2006 7:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
oj hvala za odgovore vendar mene še zanima ali ne škodujem pikici s temi negativnimi čustvi, z jokom, s žalostjo????
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 29.8.2006 8:19:32
|
|
|
|
Naja30
|
Zdaj še ne škoduješ, vsaj do neke mere ne. Če bi bila čisto obupana in depresivna in samomorilskih misli in ne vem kaj še vse, pa verjetno ne bi bilo glih ok. Ti pa povem, da kasneje pa otroček že kar čuti, vsaj po moje. Ravno prejšnji teden sem se nekaj malo bolj zasekirala in tisti dan kot da se je dete umirilo, čeprav je vsak dan zelo živahen. Tako da sem sama sebi rekla, dej nehi in misli na svojega otroka. Ne vem, ti bo še kakšna povedala, jaz vem da se ne smem sekirat, ker nič ni toliko pomembno kot bitje v meni. Vse drugo je stranskega pomena in se da rešiti, verjemi.
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 29.8.2006 20:07:48
|
|
|
|
frrrr
|
če se sekiraš, se dvojno obremenjuješ... najprej zaradi odnosov v družini, potem pa še zaradi svojega obnašanje... najbolje, da si rečeš: briga me za vse, js bom mamica in to je najpomembnejše... vse se bo uredilo slej kot prej... tut brat se bo omehčal, verjemi... če ne prej, ko bo videl tvojo malo pikico, ko bo na svet prijokala držte se!
|
|
|
|
RE: čustva ali podivjani hormoni 30.8.2006 11:03:17
|
|
|
|
Dragica
|
Mislim, da ti morata biti najpomembnejša tvoj mož in otrok, ki ga pričakuješ. Verjemi mi, če sta se imela z bratom tako zelo rada to ne more kar ugasniti. Če prej ne bo spregovoril ko boš rodila. Ne se sekiraj vse se bo samo uredilo. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
IME ZA PUNČKOnika23NEJA (
52%)
ANEJA (
14%)
NAJA (
27%)
ANAJA (
8%)
Število vseh glasov: 353Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!