|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čustva ali podivjani hormoni
28.8.2006 19:51:47   
Anonimen
obračam se na vas ker ne vem kje bi sicer dobila najbolj nepristranski odgovor.

vedno sem bila zelo navezana na svojo družino. sedaj sem poročena in imam najboljšega moža. ampak....
sedaj pa tisto kar me muči....kratek stik je prišel med mano in bratom za kar je zadolžena oz. kar kriva mami. brat je trmast in se sploh noče pogovorit...men je pa težko ker ga imam zelo rada in ga trenutno zelo rabim saj je bil najbolj srečen poleg moža ko je zvedu da bo stric.
kar velikokrat se zgodi da se spomnim nanj in mi gre na jok ..včasih se zjočem prav do hlipanja   včasih mi pa celo rata da sploh ni več solz.
pri vsem tem pa me najbolj skrbi da s tem ne bom povzročila kakšne neprijetnosti ali pa da ne bo kaj narobe zaradi tega z mojo pikico. noseča sem 10T in prosim vas punce povejte mi če ti moji odzivi lahko povzročijo kakšno nevšečnost na moji pikici. se skušam kulirat in včasih mi rata včasih pa je prehudo ....

prosim pomoč.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čustva ali podivjani hormoni
28.8.2006 20:02:41   
Naja30
Malo je user posted image  ki nimajo čustvenih izbruhov, vsaj na začetku je to pogosteje zaradi navala hormonov. Jaz sem bila obupna, samo prst si mi pokazal, pa v jok in kako sem boga in oh in sploh. pol pa mine. Včasih me še malo zanese, ampak ni hudega. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2006 20:25:51   
Pupica
v user posted image  imaš lahko morje hormonskih izbruhov.Jaz bi ti svetovala da počakaj da rodiš....potem pa urejaj odnose.v user posted image  se ti bo namreč vse zdelo precej problematično, kasneje pa niti ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2006 20:28:46   
Strawberrie Cherrie
Naja3: se ti popolnoma pridružujem...še zdej - sicer bolj redko, ampak poizkusi mi pokazat prst user posted image ; btw: še sreča za mojga lubija, da zdej ful pazi kaj rečeuser posted image user posted image

Anonimna: ti se kr zjoči, pomaga veš!!!! Men jok večinoma vlije več pozitivne energije in misli, kot pa pol žlahte, ko pametujejo na kupu...Ker sem potem 'malo razkurjena' in TRGAMuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 7:36:55   
Anonimen
oj

hvala za odgovore vendar mene še zanima ali ne škodujem pikici s temi negativnimi čustvi, z jokom, s žalostjo????

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2006 8:19:32   
Naja30
Zdaj še ne škoduješ, vsaj do neke mere ne. Če bi bila čisto obupana in depresivna in samomorilskih misli in ne vem kaj še vse, pa verjetno ne bi bilo glih ok. Ti pa povem, da kasneje pa otroček že kar čuti, vsaj po moje. Ravno prejšnji teden sem se nekaj malo bolj zasekirala in tisti dan kot da se je dete umirilo, čeprav je vsak dan zelo živahen. Tako da sem sama sebi rekla, dej nehi in misli na svojega otroka. Ne vem, ti bo še kakšna povedala, jaz vem da se ne smem sekirat, ker nič ni toliko pomembno kot bitje v meni. Vse drugo je stranskega pomena in se da rešiti, verjemi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2006 20:07:48   
frrrr
če se sekiraš, se dvojno obremenjuješ... najprej zaradi odnosov v družini, potem pa še zaradi svojega obnašanje... najbolje, da si rečeš: briga me za vse, js bom mamica in to je najpomembnejše... vse se bo uredilo slej kot prej... tut brat se bo omehčal, verjemi... če ne prej, ko bo videl tvojo malo pikico, ko bo na svet prijokala user posted image

držte se!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 11:03:17   
Dragica
Mislim, da ti morata biti najpomembnejša tvoj mož in otrok, ki ga pričakuješ.
Verjemi mi, če sta se imela z bratom tako zelo rada to ne more kar ugasniti. Če prej ne bo spregovoril ko boš rodila.

Ne se sekiraj vse se bo samo uredilo.

Lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2006 11:20:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ali ne škodujem pikici s temi

Otrok v telesu čuti kot mamica. Dobro pozna razliko med razburjenostjo in umirjenostjo, žalostjo ali veseljem. Koliko to vpliva nanj je diskutable vendar v meri v kateri vpliva pa sigurno ne na boljše ampak vpliva na slabše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!