|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudno trzanje ploda
10.12.2007 9:10:17   
Maša
Poydravljene,..sem sicer cisto na koncu 40.teden ampak pred časom sem opazila da je moj dojnček trznil kot bi ga nekaj streslo......potem tega prakticno nisem vec čutila...sedaj se mi je to zgodilo 2x v isti noči....ima katera podobne izkušnje......občutek tećko opišem ampak kot bi se stresel.....sem morda preveč panična...ali bi morala o tem obvestitti ginekologa....obcutka se iz prve nosečnosti ne spominjam zato me malo skrbi....
hvala za vaša mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudno trzanje ploda
10.12.2007 9:48:53   
Magi*
ja, meni se je to dogajalo v obeh nosečnostih. tako trzanje, kot bi se zdrznil. pa se potem pojavlja še izven trebuha. če je to - to.

vprašaj vseeno še ginekologa. ziher je ziher.

pa srečno. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 10:50:40   
Anonimen
Tudi jaz nekaj takega čutim. Mislim, da so to samo refleksi otroka. Sicer sem pa že spraševala o tem bolj strokovne osebe, če se čuti po gibih, da bi lahko bilo z otrokom kaj narobe, pa je tista oseba rekla da ne. Tako da se naslanjam na te besede. Čimlepši in čimhitrejši porod ti želim pa zdravega user posted image . LP

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 11:11:21   
*mancaG*
pozdravljene!
tud meni se je in se še dogaja tako trzanje!nekateri pravijo da je lahko tudi kolcanje otroka! vseeno vprašaj g za nasvet!

lp

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 11:12:45   
Magi*
kolcanje je bolj konstantno in traja dlje, trzanje pa se zgodi 1x ali 2x in preneha - se samo zdrzne. mogoče pa se v spanju otroček zdrzne, kot se vsi mi user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 12:55:03   
Ulla
Tudi meni se to dogaja, kot da bi mi trebuh stresel z elektriko. Kaj pa vem kaj bi to bili, sam mislim, da je to vse normalno. Mogoče kaj popkovino obrne, ??? Sam to se mi ne zgodi vsak dan, kakor kdaj. Upajmo na to, da je vse uredu.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 10:18:54   
łiłi
ojla,no jaz sem v 33 tednu in tudi meni se to dogaja.sem vprasala ginekologinjo in pravi da je to normalno in da ni nic narobe.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?