|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudni občutki
4.1.2005 15:53:16   
natasaxy
Pred kratkim sem izvedela, da sem noseča. Vesela sem, vedar ko berem in poslušam punce okoli sebe je bilo vsem nekaj slabo v prvih treh mesecih, prsi jih bolijo itd. Meni pa se zdi, da poleg pozitivnega rezultata CB nimam nobenih znakov slabosti. Malo me vsake toliko časa špika tam spodaj to pa je vse. Zj me je pa kr zagrabla panika, da ni kaj narobe? Noseča pa mislim da sem kak mesec dni, mogoče malo več. Na pregled pa sem naročena šele 2.2.2005. Oglasite se še tiste, ki niste imele velikih težav! Malo mam čuden dan! Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čudni občutki
4.1.2005 16:03:33   
nita
Jaz sem noseča 35t, pa nimam od samega začetka nobenih znakov nosečnosti (no, sedaj imam že velik trebuh, pa tudi zgaga se je že pojavila, pa slabo spanje, pa seveda razveseljivo brcanje...;)). V začetku pa so me samo malo bolele prsi in popolnoma nič drugega (mogoče malo pojačan beli tok), tako, da bodi kr srečna, da ti ni nič, ker bo hitro kaj prišlo. Moja prijateljica je noseča 3 mesece in ji je nonstop slabo in najmanj 2-krat na dan bruha. Zdej se bo verjetno počasa zaustavilo.

Lahko nam, ki ne vemo, kaj to pomeni slabost!!!:bravo:

Lepo nosečnost ti želim!!

Anita

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čudni občutki
4.1.2005 16:05:54   
Vrtnica1
Nataša, jaz tudi na začetku nisem imela nobenih zakov, razen razpoloženje je kar precej nihalo, potem malo slabosti, boleče prsi in bolečine v križu, sedaj pa spet nič.
Ampak, da te potolažim, punce so že velikokrat pisale o tem, da nekatere do konca niso imele nobenih znakov.
Vsaka nosečnica in nosečenost je drugačna.
Zato kar mirno in uživaj :).
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čudni občutki
4.1.2005 16:20:30   
Teya
meni je pa 10 dni bilo fuuuuuuuuul slabo in to čist cel dan, zdaj pa se stanje že umirja, pa sem šele 8 teden začela....je čas za paniko? kako je sploh s temi slabosti? je to konstantno al kej niha?

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čudni občutki
4.1.2005 16:43:45   
Anonimen
Jaz nikoli nisem imela nobenih slabosti ali bolečin. Malo špikanja, tako kot si rekla, na začetku nosečnosti. Nič ni bilo narobe. Bodi vesela, če ti ni slabo! :bravo:

(odgovor članu natasaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   čudni občutki
4.1.2005 17:21:23   
Jessy
Sem v 9. tednu in nisem imela nobenih nosečniških znakov, razen, da so me v 5. tednu začele boleti prsa (pa tudi to ne nobene sile). Znakov tudi danes nimam in če pikice ne bi videla na UZ skoraj ne bi verjela, da sem noseča.
Očitno smo lahko srečne, da smo ene izmed redkih srečnic, ki nam ni slabo!

lp, Jessy

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čudni občutki
4.1.2005 21:49:27   
SU
Evo...še ena brez težav! Če izključim grozno zaspanost, me ni matralo nič. Pa potem, kasneje, se mi je apetit povečal, pa zdaj je "fizično počutje" drugačno, ko je trebušček večji... Sicer pa, POTRKAJ NA LES, da je vse okej! Te pa čisto razumem...sem se tudi jaz spraševala, če je kaj narobe z mano oz. če sem sploh noseča, ko so me vsi spraševali, če mi res nič ni... :)- :)- LP, Saša (26,2/7)

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čudni občutki
5.1.2005 8:18:34   
barby*
Ojla:zajcek:
Da se še jaz pofočkam!!!zaenkrat brez tezav:bravo::bravo::bravo:
Svetujem ti da vzameš to, da nimaš težav, kot blagoslov, ne kot težavo...Verjemi, da je lažje uživat v nosečnosti brez slabosti kot z le-temi...

Čim manj slabost vsem:nosecka:
lp:rozica:

barby:metulj: in:love:28t5d

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čudni občutki
5.1.2005 12:00:10   
Romcka
Hi Jessy,
Medve pa sva zlo blizu (jaz sem po G izracunih v 10T)...In moram kar potrkat, da do sedaj res nisem imela veliko dela sama s sabo:)
Slabo mi ni prevec (samo malo tezko po 8 ur sedim - pa sem grem mamlo sestat med malco)...
Jaz sem tudi verjela sele ko sem pikeca&srcka vidla na UZ....
Uzivajte pupe in se tipkamo:)
R

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?