tipka
|
Nimam pojma, zakaj mi zasebna sporočila ne delajo. Bom odgovorila tu. Kolikor se spomnim. Da sta odgovorna, zanesljiva starša, pišeš, morda v odnosu do otrok, ampak otroci nas ne vidijo in dojemajo le takrat, ko se ukvarjamo z njimi, vidijo, se učijo, ocenjujejo, podedujejo,..... nas kot celoto. Zastonj učiš otroka, da se ne krade, mu to vsak večer za lahko noč poveš, pol pa vsakič v trgovini zmakneš čigumi. Ko bodo zvedeli za vajino spolno prakso, se bodo začeli spraševati, zakaj seksata z drugimi, zakaj si ne zadoščata kot mož in žena. Jasno jim ne bo, če seksata za šport, za užitek ali so kaka čustva vmes. Jasno jim ne bo, da sta edina, ki to prakticirata, drugi pa ne. Če drugi to prakticirajo, zakaj nič ne vejo o tem, zakaj drugi to skrivajo, je to nekaj slabega,......, razumeš? In ne misli, da nikoli in nikdar ne boš srečala teh ljudi. Slovenija je mala. Nikdar ne veš, kam vaju bo zanesla kaka službena pot, kje na dopustu se boste srečali s temi moškimi,...., jaz imam tako službo, da kontaktiram z ljudmi iz cele Slovenije, dobavitelji se veliko menjavajo, hodim na seminarje z ljudmi iz cele Slovenije,...... Jaz tudi ne bi hotela spati z nekom, ki ga ne poznam, lahko, da je šel po potrdilo, da je zdrav, pol pa dan za tem spal s prostitutko, drugo okuženo osebo, da o čustvih sploh ne govorim. Verjetno imam preganjavico, vsak, ki se me kao bežno, prijateljsko ali kako drugače dotakne, takoj pomislim, ja, ti bi pa rad, ne, pozabi, nikoli ne bi šla z nekom seksat, če bi ga poznala le par ur, verjemi, spoznala sem stotine moških, z nobenim ne bi šla v posteljo prvi dan. Še nekaj si napisala o ločitvah. Ala ti vera, če imaš trdno vero, da se ne boš ločila, a realnost je drugačna, statistično se loči vsak drugi par, ne? Niti se ne rabiš ločit, otroci lahko zvejo na druge načine, najbolj radovedni so, ko slišijo, da se starši med seboj ali s kom drugim pogovarjajo tako, da jih oni ne bi slišali, nimaš pojma, kake finte majo. Nedolžnost sem izgubila pri sedemnajstih, na vprašanje koliko spolnih partnerjev ste imeli, sem odgovorila 5-10, naredila sem marsikaj narobe, se zaljubila v barabe, a nikoli nisem seksala, če nisem bila zaljubljena. Aja, enkrat, takrat sem potrebovala tolažbo, en poročen medvedek mi je dal občutek, da sem ljubljena, varna,......, pravzaprav tudi tu ni šlo brez čustev, čeprav sva vedela, da bova šla po končanem dopustu vsak na svoj konec. Nimam bogve kako bogate spolne zgodovine, vem pa dovolj, da vem, kaj se na dolgi rok obnese in kaj ne. Vse kar ste želeli vedeti o Tipki pa niste upali vprašati za zdaj zaključujem, fajn bodte!
|